Universal Protocol Alliance publica el testimoni UPT, però pot resistir la competència?

publicitat Phemex

L’Universal Protocol Alliance ha publicat ara el seu token de protocol universal (UPT, Universal Protocol Token), una nova criptomoneda destinada a millorar la interoperabilitat. L’Aliança consta de diversos projectes i organitzacions membres, inclosos OmiseGO, Blockchain a Berkeley i Cred, entre d’altres. Facturat com a testimoni de “mega-utilitat”, UPT pretén destacar-se de la competència oferint múltiples casos d’ús als titulars.

 El Universal Protocol Alliance convocat amb l’objectiu de superar un dels propers grans reptes de blockchain, el de la interoperabilitat. La missió declarada de l’Aliança és portar 100 milions d’usuaris nous a la criptomoneda. Tenint en compte que actualment només n’hi ha 42 milions de carteres Bitcoin existeix, segons Statista, és una ambició elevada.

Des que es va formar el 2018, l’Aliança ha estat desenvolupant la Plataforma de Protocol Universal, que permetrà als usuaris interactuar amb diverses criptomonedes mitjançant una única cadena de blocs. Ara s’ha llançat UPT, que és el testimoni natiu de la plataforma i el testimoni d’utilitat subjacent per a l’ecosistema del Protocol Universal. Actualment, UPT està disponible com a llistat inicial a Bitcoin.com intercanvi. L’intercanvi també inclou diverses estables moneda del Protocol Universal, inclosos el dòlar universal (UPUSD) i l’euro universal (UPEUR).


 En parlar del llançament d’UPT, JP Thieriot, cofundador de la UP Alliance i Uphold, va dir:

 “El testimoni de protocol universal és la solució per a empreses, consumidors i governs grans i petits que requereixen solucions per maniobrar els actius en qualsevol lloc i en qualsevol moment”.

 Un testimoni multi-utilitat

 Actualment, UPT ofereix diverses utilitats als titulars, en funció de les activitats dels membres de l’Aliança. Per exemple, els titulars d’UPT poden posar les seves fitxes a la plataforma de préstecs i préstecs Cred i, mitjançant la funció CredEarn, generen interès per a qualsevol fitxa UP, com ara les establecoins esmentades.

La plataforma de diners digitals Uphold també és membre de l’Aliança, cosa que significa que els titulars d’UPT poden optar a descomptes quan cotitzen a Uphold. També poden rebre moneda digital addicional amb el llançament de la targeta de dèbit Uphold.

Si s’utilitza el sistema de liquidació de pagaments d’OmiseGO, els titulars d’UPT poden pagar tarifes als seus tokens. UPT també compra descomptes en conferències i esdeveniments organitzats pel membre de l’Aliança Blockchain a Berkeley i redueix les taxes d’auditoria de codis amb l’empresa de seguretat CertiK.

 UPT vs. BNB

En aquest moment de l’evolució de la criptomoneda, hi ha literalment milers de fitxes. Tot i això, molt pocs tenen més que un propòsit, tot i que hi ha algunes excepcions. Un comparador podria ser el testimoni BNB de Binance, que el gegant d’intercanvi reclamacions té més de 120 casos d’ús dins i fora de l’ecosistema Binance.

El primer cas d’ús de BNB va ser la clau per descomptar les comissions de negociació a la plataforma Binance. No obstant això, aquests descomptes es reduiran amb el pas del temps, de manera que l’equip de Binance ha anat introduint constantment més funcionalitats dissenyades per garantir que BNB tingui un atractiu durador. A mesura que Binance ha ampliat la seva petjada en més serveis, de manera que el testimoni BNB ha guanyat més utilitat.

Ara, els titulars de BNB poden invertir en nous llançaments de tokens a través de la plataforma Binance Launchpad IEO, l’oportunitat de guanyar interessos participant en la plataforma Binance Lending i pagar comissions de negociació al Binance DEX. BNB també és el testimoni natiu de la cadena de blocs de Binance des que es va llançar a principis d’aquest any.

 Binance també ha establert diverses associacions i esforços de col·laboració, permetent casos d’ús per a BNB fora del seu propi ecosistema. Per exemple, els usuaris poden reservar vols i hotels a TravelbyBit i Trip.io plataformes o contractar autònoms a través de CanWork.

 L’associació no és el mateix que la interoperabilitat

Amb més de 100 casos d’ús acumulats al llarg dels seus dos anys de vida, BNB té certament l’avantatge sobre UPT com a símbol incipient integrat amb cinc projectes membres de l’Aliança. Tanmateix, on UPT pot tenir avantatges respecte a BNB és en la seva naturalesa realment interoperable.

Qualsevol persona que faci servir BNB fora de l’ecosistema Binance depèn d’una col·laboració entre Binance i aquella empresa en particular. Si la relació es trenca, l’usuari pot trobar que ja no pot reservar els seus vols ni contractar els seus autònoms amb BNB. Per contra, UPT es basa en la Plataforma de Protocol Universal, el que significa que el seu ús no depèn d’una relació comercial per conservar la seva utilitat..

A més, l’edat dels tokens BNB també funciona al seu favor. Si UPT demostra ser popular, farà que la incorporació a l’Aliança sigui una perspectiva més atractiva per a altres projectes. Si això passa, al final, UPT podria augmentar dràsticament la seva utilitat en un ampli espectre de plataformes i projectes de blockchain.

 La interoperabilitat és un dels majors reptes als quals s’enfronta blockchain. Si el Protocol Universal pot superar aquest problema concret, no trigarà gaire a superar la competència.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me