Un dels principals miners d’Ethereum [ETH] OKEx Pool es compromet a donar suport a Ethereum 2.0

publicitat Phemex

OKEx Pool, un dels principals miners de cinc criptomonedes de prova de treball, està llest per al canvi a Ethereum 2.0. La nova versió de la xarxa Ethereum, prevista per al futur proper, encara es troba en fase de proves. 

Alysa Xu, Director d’estratègia d’OKEx, va comentar per a Coingape:

“Agraït per convertir-se en un dels primers grups de mineria connectats amb la xarxa de proves Topaz ETH 2.0, amb l’ajut de Prysmatic Labs. Creiem fermament que OKEx Pool, com a millors productes financers orientats als miners, ajudaria els miners a gestionar el risc de preus i la sortida prevista d’efectiu mitjançant participacions en els propers dies. Més encara, enriquiria dràsticament l’adherència dels usuaris al nostre ecosistema OKEx “. 


El testet Ethereum 2.0 Topaz ha atret el grup OKEx com un dels seus seguidors. Topaz va entrar en línia el 15 d’abril de 2020, amb el suport de Prysmatic Labs. OKEx Pool es va associar immediatament amb Prysmatic, convertint-se en un dels validadors del testnet. Després del llançament d’Ethereum 2.0, s’espera que OKEx Pool llanci l’accés immediat a la participació en ETH per a propietaris a petita escala. 

Ethereum 2.0 es va dirigir al llançament de juliol

Basat en els nivells de preparació actuals i el rendiment de testnet, el llançament d’Ethereum 2.0 està previst per a la primera meitat del 2020. La majoria dels desenvolupadors esperen que el nou mecanisme de participació estigui a punt abans del juliol. D’aquesta manera, la xarxa Ethereum actual passarà de la mineria a través de targetes GPU o màquines especialitzades, a una aposta completa. Això significa que els validadors produiran blocs a Ethereum 2.0, amb una participació mínima de 32 ETH. 

Actualment, Piscina OKEx té 151 miners actius, amb un hashrat total de més de 27 GH / s, de més de 192 TH / s per a tota la xarxa Ethereum. Després del llançament d’un mecanisme de participació, OKEx pot començar a oferir recompenses per emmagatzemar ETH dins de la cartera de canvi o de la piscina.

La xarxa Topaz ha continuat convidant socis com a validadors en les últimes setmanes. L’augment del nombre de validadors mostra un suport esperançador per al llançament eventual de mainnet. Tenir més validadors significa una xarxa més segura, sense entitats capaces d’incidir en el consens. Ethereum 2.0 tindrà com a objectiu preservar totes les funcionalitats de l’antiga xarxa, inclosos els tokens, les aplicacions distribuïdes i les organitzacions de finançament descentralitzades. 

La mineria d’Ethereum encara es retorna?

La mineria, però, continua sent una possibilitat d’obtenir monedes ETH o d’altres monedes de prova d’estaca. Les monedes ETH mineres s’han mantingut en els últims mesos, cosa que ha permès que les grans piscines i les operacions més petites continuïn obtenint recompenses en blocs. El canvi a Ethereum 2.0 també significa un entorn dinàmic per als miners, que hauran de revalorar constantment la seva rendibilitat. 

Ecosistemes com Coinfly hem optimitzat la informació minera per a situacions com el canvi a Ethereum 2.0. Coinfly ha passat amb èxit diverses forquilles dures Ethereum i pot oferir una avaluació fluida de la rendibilitat. El servei però la piscina està disponible per a tot tipus d’equips, oferint un fàcil canvi entre els diferents actius. Coinfly també opera la seva pròpia agrupació minera Ethereum d’alt rendiment amb nodes a Microsoft Azure per a treballs transparents i pagaments PPS + amb comissions del 0%. El pagament mínim és de 0,05 ETH; els pagaments es fan cada 24 hores.

La piscina PPS Etherium més estable, segura i rendible. Els nodes es troben a Microsoft Azure. Avui oferim una oportunitat excepcional per explotar de forma gratuïta amb un 0% de comissió, límits de pagament baixos, sense registre, etc.. 

Coinfly, a diferència de NiceHash, no depèn de l’alimentació de l’ordinador contractat. En canvi, el servei té com a objectiu retornar la mineria a qualsevol propietari d’ordinadors o màquines. La mineria s’ha accelerat per a Bitcoin abans de reduir-se a la meitat i durant les últimes setmanes de la prova de participació d’Ethereum. Per aquest motiu, el seguiment de la rendibilitat i el canvi a l’algoritme més rendible és una característica única disponible a través de Coinfly. El seu servei agrega mineria tant per a monedes grans com petites, alguns dels quals són accessibles per a la mineria de CPU.

Ethereum 2.0 suposarà nous reptes per bloquejar els creadors. En lloc d’invertir en electrònica, els possibles validadors hauran de contenir una certa quantitat de fitxes ETH en un procés anomenat estacament. Als preus actuals, ETH se situa just per sobre dels 200 dòlars, una participació bàsica de 32 ETH costaria més de 6.400 dòlars. L’aposta de les monedes també requerirà socis fiables. 

Com ajudarà el llançament d’Ethereum 2.0 a l’assistència de la piscina OKEx?

El grup OKEx pot convertir-se en un d’aquests socis, que pot estendre les recompenses del bloc Ethereum 2.0 als propietaris més petits. L’anunci de la inevitable actualització a Ethereum 2.0 també ajuda a augmentar els preus de mercat de l’ETH, ja que les fitxes trobaran una demanda creixent en la participació. Amb un subministrament limitat de 110 milions d’ETH, algunes fitxes quedaran bloquejades en participacions, mentre que d’altres restaran tancades en organitzacions financeres descentralitzades. La disminució de la circulació i l’augment de la demanda crearan una escassetat addicional per a l’ETH. 

A més, Ethereum 2.0 generarà molt menys tokens nous. Les recompenses esperades baixaran a uns 2 milions anuals, des dels nivells actuals de 4,7 milions anuals. Ethereum ha retallat la recompensa per blocs dels darrers anys, en un esforç per eliminar gradualment la mineria. Ara s’espera que el llançament d’Ethereum 2.0 guanyi més suports i popularitat, ja que és un dels esdeveniments més grans de la criptografia per al 2020.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me