Un 29% dels nord-americans encara creuen que el dòlar nord-americà està recolzat per l’or, segons l’estudi

publicitat Phemex

Un estudi recent realitzat pel proveïdor de hash líder mundial, Genesis Mining revelat algunes troballes interessants sobre com el nord-americà mitjà percep els diners i la banca. L’estudi es titula:Percepcions sobre els diners i la banca als Estats Units 2019 “.

 Els diners digitals acabaran amb la privadesa transaccional

L’estudi es va dur a terme amb l’objectiu de determinar fins a quin punt el consumidor mitjà nord-americà va mesurar els conceptes darrere de la banca, els diners fiduciaris i la Reserva Federal. L’estudi es va dur a terme el 19 de setembre amb 1.000 enquestats que van respondre una sèrie de 23 preguntes.  


Dels 1.000 enquestats enquestats, aproximadament el 29% dels enquestats encara creu que el dòlar nord-americà està recolzat per l’or, el 4% creu que el recolzava petroli, el 5% va dir bons, el 7% no va dir res, el 23% va dir que no ho sap. , i només el 30% va afirmar amb precisió el govern dels EUA.

Font- Genesis Mining Report

De fet, el 14 de març de 1909 els Estats Units es van traslladar a un patró or, convertint l’or i la plata en moneda de moneda legal dels Estats Units. Segons aquest estàndard, el dòlar nord-americà era convertible en 25,8 grans (1.672 grams, 0,05375 unces troy) d’or, una mica més de 18,60 dòlars per unça. No obstant això, per tal de combatre la deflació severa el 1933, el president Roosevelt va aplicar llavors un acte que suspenia el patró daurat.

No només això, quan se’l pregunta “Qui decideix imprimir més dòlars?”, El 18% dels enquestats no va respondre, el 58% creia que era la Reserva Federal i la tercera resposta més alta era que el govern dels Estats Units n’és el responsable. Malgrat que les finances tradicionals no han complert una i altra vegada les expectatives de les masses, la fe en el mateix continua, possiblement a causa de la manca d’alfabetització financera.. 

Font- Genesis Mining Report

Curiosament, el 76% dels enquestats es va oposar a la idea que el govern dels EUA substituís el paper moneda amb diners només digitals.

Això, al seu torn, indica que els nord-americans encara no estan preparats per a una transparència completa quan es tracta de qüestions monetàries. Curiosament, la perspectiva no es limita a la d’un americà mitjà, fins i tot els directius del banc també semblen fer ressò dels mateixos sentiments.

Font- Genesis Mining Report

Recentment, l’economista en cap del popular banc holandès ING, Mark Cliffe, va dir que en un termini de 5 anys, les monedes digitals seran una realitat completa en un termini de 5 anys. Amb les nacions que vindran a construir les seves pròpies monedes digitals centrals, els consumidors perdran l’anonimat, ja que amb les monedes digitals controlades pels bancs centrals, les transaccions seran completament rastrejables per a les autoritats..

El 24% dels enquestats creuen que la Fed assegura les reserves d’or dels Estats Units

El 24% dels enquestats creu que la Reserva Federal és la responsable d’assegurar les reserves d’or dels Estats Units, mentre que el 50% va respondre que és responsable de supervisar la política monetària dels Estats Units. El 54% dels enquestats creu que els bancs de la Reserva Federal són propietat exclusiva del govern dels Estats Units.

Font- Genesis Mining Report

A més, el 26% dels enquestats creu que els bancs són necessaris per mantenir el 100% dels diners dipositats pels clients al banc. A més, el 52% dels enquestats creu que els bancs no haurien de mantenir el 100% en reserves. Mentre que, el 9% creia que els bancs han de mantenir l’1-10% en tot moment.

Font- Genesis Mining Report

Dit això, les nostres vides giren al voltant dels diners i és sorprenent que la gent que encara hi hagi necessiti obtenir més claredat sobre el flux de diners i el seu funcionament intern. També és possible que quan s’obté aquesta claredat, les idees d’adopció generalitzada de criptomonedes no semblin alienes i obtinguin una acceptació més àmplia.

Tot i això, tot el que llueix no és or. Els sentiments negatius al voltant de les criptomonedes continuen prevalent a causa del seu ús en activitats il·legals i terrorisme i diversos casos de blanqueig de diners. El mes d’agost es va revelar que Corea del Nord utilitzava pirateries de criptomoneda “generalitzades i cada vegada més sofisticades” per recaptar aproximadament 2.000 milions de dòlars. Els fons es van utilitzar per comprar armes de destrucció massiva.

Les monedes digitals acabaran guanyant acceptació de la gent? Feu-nos-ho saber, què en penseu als comentaris a continuació!

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me