TronWallet ja està a punt per fer-se públic amb l’oferta a l’aplicació de la venda de tokens KLV

publicitat Phemex

TronWallet ha llançat una oferta In-App (IAO) de token KLV mitjançant l’eina Swap incorporada de la cartera abans del llançament de la propera setmana de l’aplicació Klever.

TronWallet ha experimentat un creixement massiu en els darrers tres anys, amb la seva base d’usuaris actual mundial que supera els 600.000 usuaris, convertint-se en una de les aplicacions blockchain més populars de l’esfera de les criptomonedes amb suport per a les cadenes de blocs Bitcoin, Ethereum i Tron. Amb el seu objectiu de superar aquests ecosistemes i atraure usuaris de tota l’esfera criptogràfica, ha llançat una venda flash limitada del seu nou testimoni KLV com a Oferta integrada a l’aplicació (IAO) dins de l’eina d’intercanvi de TronWallet..

El tret de sortida de la venda de KLV s’avança al mega llançament de la seva cartera de quarta generació TronWallet. Això permetrà a TronWallet, que aviat serà Klever.io, llançar-se com la solució de facto criptogràfica que oferirà transaccions eficients, segures i ràpides per a tots els protocols blockchain en el futur..


Aquesta oferta integrada a l’aplicació oferirà als usuaris actuals de TronWallet l’oportunitat de comprar els tokens KLV abans de la seva pròxima inscripció als borses de criptomonedes Top 10 i DEX premium. Els usuaris poden comprar els tokens KLV mitjançant els seus BTC, TRX, ETH i USDT. Un KLV té un preu de 0,003 USD, on aproximadament 1.200 milions de KLV estaran disponibles per a la venda als seus usuaris. Ja s’han esgotat 300 milions de tokens KLV en venda VIP a festes privades i membres VIP.

Base d’usuaris creixent de TronWallet

TronWallet ha experimentat un creixement immens en la seva base d’usuaris recentment, provocat pel seu pròxim trasllat a Klever.io. L’objectiu és atraure nous usuaris oferint-los una plataforma més senzilla, potent i intuïtiva per a l’ús diari de criptografia..

Des de l’anunci de Klever l’1 de juliol, TronWallet ha experimentat un creixement massiu durant el qual ha registrat més de 222.000 usuaris actius diaris (DAU). Mentrestant, ha atret més de 370.000 usuaris nous en menys de dos mesos, amb un total de més de 625.000 usuaris a tot el món. Aquest creixement exponencial significa el potencial futur de l’aplicació TronWallet. Aquest creixement massiu de la seva base d’usuaris també es pot atribuir a la seva recent integració de les cadenes de blocs Ethereum i Bitcoin a la plataforma, amb suport per a 10 milers de tokens ERC20. Aquestes són dues de les criptomonedes i cadenes de blocs més utilitzades i, per tant, han generat molt d’interès entre el públic per TronWallet i la seva experiència d’usuari senzilla i versàtil.. 

El creixement recent també es pot atribuir al fet que TronWallet apareix a la categoria d’aplicacions de pagament per a mòbils de Google Play, on ocupa el número 1 als Estats Units, el Regne Unit, Austràlia i Tailàndia, així com en altres 22 països..

Els usuaris actius diaris (DAU) de TronWallets han augmentat fins a 222.000 tant en aplicacions Android com iOS.

625.000 usuaris en total: s’han afegit més de 370.000 usuaris des de l’anunci de klever.io de l’1 de juliol.

Creixement de TronWallet des de l’1 de juliol, amb 481.000 usuaris actius mensuals (MAU) i 331.000 usuaris actius setmanals (WAU).

Després del seu moviment estratègic, TronWallet oferirà una experiència de criptografia més senzilla aprofitant el nou sistema operatiu Klever (sistema operatiu) construït a casa i l’automatització optimitzada per als serveis a l’usuari.. 

Característiques i ecosistema

Klever.io serà la nova i ampliada casa de TronWallet. El nou nom i la marca estaran actius a partir de l’última setmana d’agost de 2020. La plataforma està dissenyada per oferir la millor i més segura experiència d’usuari als seus usuaris. Estarà format per quatre elements principals, inclosos Klever App, Klever OS, Klever Exchange i Klever Labs. L’ecosistema del producte proporcionarà eines que educaran els usuaris a prendre millors decisions d’inversió en criptografia, mentre gaudeixen d’un control total dels seus actius, juntament amb seguretat de primer nivell i xifratge militar de totes les dades..

Testimoni KLV

KLV és el testimoni natiu introduït a l’ecosistema de Klever. Serà el testimoni per alimentar totes les plataformes, productes i serveis del seu ecosistema. La filosofia darrere d’aquest testimoni és crear un únic testimoni d’utilitat per a diversos casos d’ús. Té el potencial de convertir-lo en el símbol d’utilitat més utilitzat en l’esfera criptogràfica, ja que alimentarà tot un ecosistema. Això significa que en el futur la demanda de KLV augmentarà constantment i el preu de KLV es dispararà amb l’ús augmentat de la seva gamma de productes.

L’ecosistema Klever afegirà noves cadenes de blocs periòdicament per tal d’augmentar els seus casos d’ús i la seva rellevància per als usuaris de tot el món. Aquest llançament consecutiu de noves cadenes de blocs té com a objectiu aprofitar els avantatges d’aquestes cadenes de blocs tal i com demanen els usuaris de l’aplicació.

El sistema operatiu Klever, que ha estat creat per permetre als desenvolupadors integrar una cartera criptogràfica ja feta i intel·ligent en qualsevol aplicació i diversos dispositius, com ara telèfons intel·ligents, maquinari i rellotges, mitjançant un simple SDK. Aquesta plataforma està construïda per assegurar completament les carteres criptogràfiques a un nou nivell i proporcionar habilitats de participació múltiple, entre altres funcions de nova generació.

Molts dels seguidors de TronWallet estan mirant amb il·lusió cap al futur per aprofitar les sorprenents novetats que ofereix l’ecosistema.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me