Tron [TRX] Matant-lo amb nous desenvolupaments, The Only Way is Up Now

publicitat Phemex

Tron treballa en un futur progressiu ja que comença el compte enrere per a la seva màquina virtual Tron (TVM) el 30 d’agost. A més, l’addició de CoinSwitch, Bitbox i Line juntament amb un banc alemany, Netbank afegeix TRX al seu compte d’agent, Tron. està constantment en moviment.

La màquina virtual Tron (TVM) ja està a punt el 30 d’agost

El 12 Tron (TRX) de criptomoneda més gran del món no deixa de funcionar ni s’aprofita per sorprendre la indústria criptogràfica amb els seus constants desenvolupaments. El preu del tron ​​es podria haver situat en 0,1 dòlars, ja que tot el mercat de criptografia passa per un període de caiguda. Però les seves noves associacions i el proper llançament només afegiran valor i progrés a llarg termini.


Segons l’anunci oficial, Tron Virtual Machine (TVM) vindrà el 30 d’agost. Aquest esdeveniment augmentarà encara més la xarxa Tron, que li proporcionarà capacitats addicionals..

?#TRON esdeveniment de llançament de màquina virtual. ? Blockchain de l’ecosistema global, #TRON cap al futur. ? Espereu la transmissió en directe a les 10:30 del matí del 30 d’agost (SGT), també hi haurà un sorteig de loteria, ens veiem allà. ?#TRX $ TRX https://t.co/q553J2pHjW

– Justin Sun (@justinsuntron) 23 d’agost de 2018

A més, farà que la plataforma sigui més escalable tal com va afirmar Justin Sun, el fundador de Tron, la cadena de blocs Tron serà molt més ràpida, de manera que la seva velocitat serà més de 200 vegades superior a la d’Ethereum. Tal com va dir un entusiasta de Tron, aquest TVM té un valor significatiu per a la plataforma Ton per donar-li un avantatge sobre Ethereum:

El llançament de TVM el 30 d’agost significa que la comunitat criptogràfica ha de preguntar:

-TRON pot fer tot el que fa l’ETH i molt més. Per què utilitzar ETH??

-Totes les aplicacions ETH es poden executar a TRON. Per què utilitzar ETH??

-TRON és súper ràpid. Per què utilitzar ETH??

-20.000 transaccions TRX = preu d’una transacció ETH. Per què utilitzar ETH??#TRON #TRX pic.twitter.com/XDU8wIWxjM

– CryptoDuck (@MikeNerdUK) 21 d’agost de 2018

A mesura que la plataforma es faci més potent, apareixeran els projectes basats en el protocol Tron. I com més activitat a la seva xarxa, més exposició a TRX i més augmenta el seu valor.

Seguiu afegint-los: CoinSwitch, Bitbox & Línia

Segons el darrer Tweet de Justin Sun, TRX ja es pot canviar a CoinSwitch. CoinSwitch és una plataforma que permet el comerç d’una criptomoneda en diferents borses. Amb més de 300 monedes i 6.000 parells, aquest intercanvi proporciona la major quantitat de suport de criptografia.

$ TRX està disponible a @coinswitch, una de les plataformes agregadores d’intercanvi de criptomonedes més grans del món amb més de 250 monedes i més de 6.000 parells de divises. Des del 2018, ha assolit un volum d’1 milió de dòlars diaris. Fes una ullada #TRX predicció de preus i en directe #TRON gràfics de preus. pic.twitter.com/KCBk5eUssI

– Justin Sun (@justinsuntron) 23 d’agost de 2018

Tron ha aparegut recentment a BitBox i Line, de manera que quan es tracta de perspectives de futur, afegir nous intercanvis als més destacats és un dels objectius segons Sun segons va compartir amb Forbes,

“Afegir més intercanvis és la primera de les nostres prioritats”.

Va afegir a més,

“Si mireu la nostra cartera, trobareu intercanvis de tot el món: EUA, Corea, Japó, Índia i la llista continua”.

Sol continua amb,

“Fins i tot amb el mercat baixista actual, l’adopció d’usuaris va bé a TRON. Crec que la gent s’ha adonat que des del principi hem introduït més innovacions que qualsevol altra blockchain / criptomoneda i hem complert totes les fites que ens hem proposat “.

Tron no s’atura: el banc alemany afegeix TRX & perspectiva de futur

Seguint les coses emocionants de Tron com a banc alemany, Netbank afegeix Tron al seu compte bancari compartit per un Redditor,

“Utilitzo aquest banc per fer operacions bancàries del dia a dia i comprar accions i em vaig sorprendre molt quan vaig descobrir que han afegit criptomonedes al meu compte de corredor. El botó de compra (Kaufen) no funciona (encara?), De manera que no puc comprar cap xifratge mitjançant aquest compte, però potser això canviarà alguna vegada. Temps estranys i emocionants per davant ”.

Per no oblidar el fet que fa poc, Tron va adquirir BitTorrent amb el qual treballa per aconseguir coses més grans en el futur:

“Recentment també vam iniciar Project Atlas, que ens permetrà incentivar els usuaris de l’ecosistema BitTorrent perquè participin i contribueixin a la xarxa oferint els nostres propis tokens, la primera de la història. Tenim notícies més emocionants que sortiran també al quart trimestre ”.

Tron treballa per un futur brillant i afegeix valor afegit al llarg de la línia que, finalment, també afegirà al seu preu.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me