Thomas Lee sent que està a punt de començar un Ral·li Ethereum

Els preus d’Ethereum han estat desgavellats des que va assolir el màxim històric de 1417,38 dòlars americans el gener del 2018. Moltes coses no estan a favor de la moneda i, per tant, ara es troba en un rang de 200 a 250 dòlars americans, sempre amenaçant d’incomplir el suport de 200 dòlars. Tot i que ara mateix no hi ha molt de positiu per a l’Ehtereum, el gegant criptogràfic encara troba el suport d’alguns dels principals noms de la indústria, sent Thomas Lee l’últim, ja que creu que la concentració està a punt de començar a Ethereum.

La crida de Lee més tècnica que fonamental

Thomas Lee, cap d’investigació de Fundstrat Global Advisors, va publicar recentment una nota als seus clients on afirmava que Ethereum podria començar una concentració aviat ja que hagi estat venuda per inversors i comerciants. Segons Lee, aquesta venda ha comprat Ethereum a un preu molt atractiu i aviat els inversors poden començar a agafar la moneda. Segons Lee, Ether ha perdut la meitat del seu valor en els darrers tres mesos i ha tingut un rendiment inferior a les monedes amb tap gran per dues desviacions estàndard, cosa que podria indicar que és hora de rebotar. Per citar-lo de la seva carta

“Ethereum està a punt d’establir una inversió de tendència i augmentar fortament”, “El sentiment actualment és excessivament negatiu”.

Lee també va assenyalar que històricament, quan Ether ha tingut un rendiment inferior als seus pares en dues desviacions estàndard, ha invertit aquestes pèrdues. Espera que el testimoni arribi als 1.900 dòlars a finals d’any.

Lee ha estat força alcista sobre criptomonedes malgrat l’enorme venda de monedes i fitxes des del començament del 2018. A part d’Ethereum, Lee té un preu objectiu de 25.000 dòlars a Bitcoin, que actualment val aproximadament una quarta part d’aquest import..

Llegiu també: Justin Sun torna a escavar Ethereum Misery i demana a Dapps que utilitzi Tron sobre Ethereum

Ethereum tornarà a augmentar? – Una resposta que tothom busca

Actualment, Ethereum està envoltat de tots els problemes buscats, ja siguin qüestions tècniques de congestió de la xarxa, escalabilitat, retard i en projectes i actualitzacions, la venda i l’augment de la competència d’ICO. Però si els experts creuen que el full de ruta d’Ethereum i els futurs projectes encara tenen prou potencial que podria eliminar tot el dolor actual d’Ethereum i ajudar-lo a recuperar la seva glòria perduda en termes de preu i credibilitat.

Si es creu que hi ha diverses fonts de notícies, anuncis i esdeveniments, l’equip d’Ethereum sembla que ha canviat tot el seu focus cap a les versions clau que mourien l’agulla cap a l’escalabilitat; és a dir, la versió Casper Proof of-Stake i la versió Sharding.

Al juny, es van tractar algunes de les notícies, entenent la gravetat de la situació d’Ethereum, el creador Vitalik Buterin va indicar que l’equip podria intentar alterar la seqüència en què Casper i sharding. Casper, l’algoritme de consens previst des de fa temps d’Ethereum, prova de participació, promet ser més eficient energèticament i igualitari que el seu sistema actual de prova de treball, mentre que el sharding podria tenir les claus per escalar el sistema a un gran nombre de transaccions. Si aquest pla funciona, les tecnologies es combinarien per crear una versió del protocol que podria ser més eficient en ordres de magnituds

A l’agost, Jun Hasegawa, el fundador i CEO d’OmiseGO, també va fer una piulada dient que preveu una escala massiva i l’adopció d’Ethereum per al 2020, ja que descriu el futur d’Ethereum i el full de ruta del seu creixement durant els propers dos anys. Jun, amb el seu mànec de twitter, va donar un probable full de ruta que mostra cap a on es dirigeix ​​Ethereum. Era molt optimista i realista, ja que tenia tots els elogis per la segona criptomoneda més gran del món per capitalització de mercat. Segons ell, l’any 2019, quan Ethereum trobarà la seva veritable adopció empresarial i els DApps de la seva cadena de blocs augmentaran. Després, el 2020 Ethereum augmentarà massivament a mesura que augmentarà la seva adopció a mesura que la moneda es convertirà en una cosa més tradicional.

Criptoeconomia la meva perspectiva / predicció.

2017: especulació (ICO)

2018: PoC / Eco-system buidl / Solucions d’escala (L2 #Plasma #OmiseGO/ L1 #Sharding #Casper ) / Protocols Interchain

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30 de juliol de 2018

2019: adopció de negocis reals / eines de focus UIUX / Més Dapps

2019 ~ 2020: #Eteri a escala massiva i utilitzat pel governador.

Veurem una enorme diferència entre el protocol real adoptable i el projecte d’especulació tòxica.

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30 de juliol de 2018

Amb Ethereum, en el sentit tècnic disponible a preus molt econòmics i fonamentalment a punt d’acabar amb els seus problemes, sembla que la moneda estigui a punt de tornar a veure els seus màxims, com el que Lee preveu. El que ara espera és la implementació de noves tecnologies i actualitzacions que, si passa amb el temps, els inversors farien que Ethereum sigui la seva principal aposta.

Tornarà a ressorgir Ethereum de les cendres i guanyarà noves altures? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me