Stratis ofereix Blockchain com a servei a totes les empreses mitjançant la seva plataforma C # Native

publicitat Phemex

7 de gener de 2021, Londres, Regne Unit – Stratis es va crear amb un propòsit senzill: proporcionar a les empreses solucions blockchain com a servei (BaaS), dissenyades per implementar una arquitectura complexa de blockchain dins dels llenguatges de codificació convencionals, utilitzades per empreses quotidianes allunyades del nínxol de criptografia. 

Ho fa a través de solucions al núvol, suport per a la creació d’aplicacions C # i.NET, juntament amb la personalització d’eines mitjançant el seu protocol de codi obert. El resultat d’això? Stratis desbloqueja el poder de la tecnologia blockchain per a empreses convencionals i desbloqueja el mercat principal per a la indústria blockchain: dues potents combinacions.

Les empreses que es basin en el conjunt d’eines Stratis accediran a un marc de construcció de cadenes de blocs menys costós i menys complex. Les empreses ja no necessiten comprar i gestionar els seus propis nodes complets, ni tampoc han de construir una infraestructura de cadena de blocs des de zero: una cosa que és un nínxol i que representa una enorme barrera d’entrada pel cost d’instal·lació de totes les empreses menys la més gran. A més, les empreses que necessiten suport per a contractes intel·ligents estaran encantats de comprovar que Stratis admet màquines virtuals a través de la plataforma de núvol Azure de Microsoft.


Stratis: a la perfecció

Stratis té diversos valors clau que el converteixen en una opció òptima per a les operacions de blockchain: descentralització, privadesa, escalabilitat, practicitat, accessibilitat, fiabilitat, seguretat i rendiment. Per entendre-ho millor, les cadenes de blocs Stratis executen diversos nodes complets basats en el núvol, de manera que la descentralització està assegurada. Es garanteix la privadesa: mitjançant el xifratge criptogràfic, totes les transaccions i comunicacions continuen sent privades. Stratis també vol oferir un grau d’escalabilitat adaptable, aconseguit mitjançant l’ús intuïtiu de la cadena lateral. 

Les empreses que vulguin aprofitar el poder dels contractes intel·ligents ho han de saber Stratis és l’única plataforma que proporciona suport per a l’execució de C #, de manera que els desenvolupadors poden codificar de manera eficient programes d’autoaplicació utilitzant les seves eines de desenvolupament existents i el coneixement existent d’un llenguatge de programació ric i versàtil. Stratis també treballa a facilitar la comunicació entre cadenes entre els contractes que s’executen a l’ecosistema de Stratis i els desplegats a la cadena de blocs d’Ethereum, augmentant així la seva idoneïtat per al món interconnectat actual..

STRAX Swap a Binance

En Setembre de 2020, l’equip va presentar STRAX, un protocol més potent dissenyat per integrar-se perfectament dins del model de negoci existent de la plataforma. Els tokens STRAT creats anteriorment s’han canviat a tokens STRAX en un 1: 1 mitjançant Binance. Després del canvi, Stratis introduirà una sèrie d’altres funcions avançades, com ara STRAX SideChain, Stratis InterFlux, compatibilitat amb SegWit, aposta per fred, biblioteca d’aplicacions DeFi, eines de desenvolupament d’IoT i moltes altres. 

Atès que STRAX es basa en el mecanisme de consens de prova d’estaca, els participants de la xarxa poden rebre recompenses basades en tokens a canvi d’apostar els seus tokens STRAX. Stratis és ben conscient dels riscos de seguretat que comporta l’emmagatzematge de carteres en calent, per la qual cosa l’equip ha decidit utilitzar la participació en fred per a una seguretat de token ideal.  

2021 – L’any de Stratis & BaaS 

El primer trimestre del 2021, Stratis llançarà el Unity Development Kit (permetent la integració de NFT i identitats descentralitzades dins de l’ecosistema de jocs), el Biblioteca de programari DeFi (un catàleg de contractes intel·ligents estandarditzats en C #), el Stratis DAO (un mitjà per finançar desenvolupaments de nova generació mitjançant votacions), el Contractes del sistema Stratis (introduint la lògica en cadena i simplificant els processos dirigits per l’usuari), i el cartera mòbil amb suport de fitxes (fitxes de suport emeses a la cadena de Cirrus). 

El segon trimestre del 2021, Stratis llançarà el Kit de desenvolupament de Python (permetent als codificadors Python construir sobre Stratis), el Kit de desenvolupament d’IoT (destinat a introduir solucions Stratis al maquinari IoT), a nova versió de Proof-of-Stake (amb seguretat millorada i funcions addicionals), Stratis Oracles (un mitjà distribuït per accedir a dades fora de la cadena) i el servei d’assistència mòbil Dex (que permet el comerç mòbil de tokens SRC20). 

El quart trimestre del 2020, Stratis va llançar Ethereum Interoperability (conegut com a InterFlux, que va permetre l’ús de tokens STRAX embolicats a la cadena Ethereum), al costat de l’STO & Plataforma Digital Asset (que proporciona les eines necessàries per gestionar les ofertes de tokens).

Amb tantes coses passades l’any passat i moltes coses a l’horitzó, el 2021 sembla un any prometedor per Stratis. Feu clic aquí per Descobrir més sobre com Stratis canvia el món d’una cadena de blocs a la vegada.

Segueix Stratis a Twitter – https://twitter.com/stratisplatform

Uniu-vos a l’Acadèmia de desenvolupadors Stratis – https://academy.stratisplatform.com/

Feu una ullada a Stratis a GitHub – https://github.com/stratisproject

Llegiu les darreres notícies Stratis – https://www.stratisplatform.com/news/

Dades de contacte dels mitjans

Nom de contacte: Equip de premsa Bitcoin PR Buzz

Correu electrònic de contacte: [protegit per correu electrònic]

Stratis Group LTD és la font d’aquest contingut. Aquesta nota de premsa només té finalitats informatives. La informació no constitueix cap consell sobre inversions ni una oferta per invertir. La moneda virtual no és moneda de curs legal, no està recolzada pel govern i els comptes i els saldos de valor no estan protegits pels consumidors.

Sobre Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz ha estat servint amb orgull les necessitats de distribució de comunicats de premsa criptogràfics de les empreses emergents de blockchain més de 8 anys. Aconsegueix el teu Distribució de comunicats de premsa de Bitcoin avui.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me