Stellar [XLM] registra 1.000.000 de comptes al llibre major que s’acosta més a Ripple [XRP]

publicitat Phemex

Stellar i Ripple han estat treballant en una competició coll a coll, per establir-se com el soci blockchain de la indústria financera, intentant proporcionar velocitat i altres beneficis de blockchain a les transaccions financeres. Segons un recent llançament, Stellar acaba d’acostar-se a XRP i ha registrat 1.000.000 de comptes al llibre major

Cas d’ús creixent estel·lar

Estel·lar, havia estat una moneda amb la qual no s’haguessin pogut perdre molts si comerciaven amb criptomonedes. Tot i que la majoria de les monedes afegeixen valor gradualment, Stellar ha aconseguit una gran addició al seu valor, de manera que l’altcoin puja a la taula de capitalització de mercat. Per tant, l’anunci de tenir un milió de comptes al llibre major no és una sorpresa per a molts, ja que tard o d’hora es produiria.


Novetat #Estel·lar fita passada: 1.000.000 de comptes al llibre major. Enhorabona a @StellarOrg i impressionant comunitat estel·lar! https://t.co/ws3Cx3uUzU pic.twitter.com/GbKPkwBONH

– OrbitLens (@orbitlens) 27 d’agost de 2018

Estel·lars ha anat creixent i augmentant constantment els casos d’ús en els darrers temps. Al juny, Stellar havia adquirit Chain, la tecnologia d’inici de la cadena de blocs de construcció amb seu a San Francisco per a la indústria financera, segons persones familiaritzades amb l’acord. Això va donar accés a Stellar als productes basats en blockchain de Chain, cosa que facilita a les entitats financeres la transferència digital de diners i altres actius de manera directa, segura i gairebé instantània sense gaire molèsties..

Stellar també havia introduït a Singapur el seu concepte de caixers automàtics de xarxa que podrien aportar molta més visibilitat a les persones que no estiguessin molt familiaritzades amb el món de la criptografia..

Recentment, Stellar va ser nomenat pel Shariyah Review Board (SRB) com una xarxa compatible amb la xaria per a pagaments i tokenització d’actius. El desenvolupament va convertir Stellar en el primer protocol de llibre major distribuït que es va certificar com a moneda digital compatible amb la xaria. A més, la certificació ajudarà a augmentar l’ús i la popularitat de la criptomoneda entre els musulmans, especialment a les zones de l’Orient Mitjà.

A part d’això, Stellar s’havia associat amb IBM en el projecte blockchain que permetria als bancs realitzar les transaccions mitjançant Lumens i després confiar en els fabricants de mercats locals per convertir els Lumens en moneda local fiduciària..

A banda de l’associació IBM, Stellar Lumens (XLM) també va anunciar associacions amb:

SatoshiPay – un servei que ajuda a obtenir ingressos d’un lloc web mitjançant recursos digitals.

EXCH.ONE – una empresa suïssa que preveu creuar actius digitals i monedes fiduciàries que vulgui incloure a la xarxa Stellar diverses monedes tant a la Unió Europea com fora d’ella (Regne Unit i Amèrica del Sud / Central).

Klick-Ex – el reconegut servei de pagament transfronterer que té una forta presència a Europa i el Pacífic.

Mobius – una empresa que els ajudarà a fer el pont cap als dispositius mòbils i la possibilitat de desplegar un contracte intel·ligent amb dades per a desenvolupadors que no siguin blockchain. Jed McCaleb, cofundador estel·lar, forma part d’aquesta institució.

HashCash – un servei que té la intenció de crear solucions per a entitats financeres com els bancs a través de la xarxa de Stellar.

A més, llegiu: Stellar [XLM], la millor selecció d’aquest mes, per això es continuarà venent com a pastissos calents

Ripple i Stellar: el mateix enfocament de la indústria

Tot i que Ripple i Stellar provenen del mateix codi font i s’adapten a la mateixa indústria, el seu enfocament i estratègia d’enfocament són molt diferents. Stellar (XLM) i Ripple (XRP) tenen objectius diferents i caminen pels seus propis camins. Els desenvolupadors de Stellar (XLM) se centren a ajudar a les startups mentre la gent que està darrere de Ripple (XRP) s’associa amb els bancs. Això ens demostra que Stellar (XLM) i Ripple (XRP) són bastant diferents i que no competiran aviat a no ser que es creuin entre ells.

La manera com es mou Stellar, el seu valor enriquidor per a ell mateix i per als seus titulars de fitxes. Mentre Stellar continua enfocant-se per ajudar a les startups, segur que creixerà exponencialment i de manera monopolista a menys que Ripple es creui al seu pas. Tot i així, el mercat és immens per a que els estel·lars mantinguin la competència i emergeixin com una criptomoneda clau

Aviat Stellar incomplirà la marca d’1 dòlar americà com suggereixen molts analistes al carrer? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me