Què són les forquilles Cryptocurrency? – Tot el que heu de saber sobre Hard Fork i Soft Fork

publicitat Phemex

Forquilles de criptomonedes: més enllà de les vacil·lacions i les inestabilitats de preus, lliurant-se a causes i possibles ramificacions

Comprensió dels conceptes bàsics darrere de Cryptocurrency Forks?

Amb més del que es pot comptar, dedicar-nos al funcionament d’aquestes criptomonedes sempre ha estat una tasca per a la majoria de nosaltres.


Com ja sabem, aquestes diverses criptomonedes (fitxes i monedes) també conegudes com a diners digitals no són res més que codis generats per ordinador. Tanmateix, sens dubte, el mateix es pot explicar fàcilment com un dels millors exemples de “descentralització”.

Bàsicament, el terme “criptomoneda” va existir després de reconèixer el fet que aquestes monedes o fitxes són seccions xifrades del llibre major conegut universalment com cadena de blocs. Per afegir-ne més a la nostra llista de fets, amb la obligació d’enviar una adreça i una signatura digital per considerar autèntica qualsevol transacció, qualsevol persona pot afegir una nova pàgina a aquest llibre major si té la solució adequada a l’equació matemàtica.

En resum, igual que qualsevol altre programa d’ordinador, es pot assegurar que la seva moneda específica floreixi, amb l’ajut d’actualitzacions i alteracions periòdiques. Per contra, per assegurar-se que res no vagi a ser erroni, cal assegurar-se que tenen molta cura alhora que corresponen la compatibilitat de les monedes més antigues amb les noves.

  • Dividint la cadena – com sabem, les criptomonedes es basen en cadenes de blocs que no són més que blocs de dades que perduren creixent fins a formar una cadena d’informació. Des d’allà Bifurcació de la criptomoneda en el llenguatge profà no és res més que dividir els blocs de dades en què es basen i fer-los córrer en direccions diferents amb regles diferents.

Quines són les principals causes de les forquilles Cryptocurrency?

Ara mateix, s’han llistat dos motius diferents pel mateix.

  • Forquilla accidental – la compatibilitat de les monedes es pot enumerar com un dels motius principals d’aquest segment en particular.

Normalment, el que passa és que les persones que utilitzen versions diferents del programari acaben creant dos llibres comptables diferents (un de la nova versió i un de l’antiga). Un cop passa el mateix, són els desenvolupadors de monedes els que han d’eliminar ràpidament els errors i treballar en la fusió de les diferents cadenes de blocs creades en el procés..

En cas que els desenvolupadors decideixin els canvis que donen lloc a incompatibilitats entre la versió anterior i la nova, es genera “hard fork”.

  • Canvi a les normes subjacents del protocol – ja sigui canviant la regla bàsica com augmentar la mida del bloc o afegir una nova característica per millorar les funcionalitats, les forquilles que es produeixen en aquesta categoria es consideren permanents. A més, és essencial que tots els usuaris que utilitzen monedes hagin d’actualitzar tota l’aplicació si volen que el tipus de moneda sigui correcte.

Les forquilles que apareixen a la categoria de menció anterior es poden separar en dues seccions diferents, que són forquilla tova i forquilla dura.

Principals tipus de forquilla de criptomonedes

  • SOFT FORK: programari elevat que s’adapta bé a la descripció anterior

Molt tranquil per treballar, ja que només una comunitat menor de participants necessita actualitzar-se.

Tot i que la funcionalitat dels participants no actualitzats es veu afectada, aquesta secció concreta permet als participants amb la versió anterior del programari participar en la validació i verificació de les transaccions.

  • HARD FORK: l’actualització de programari no s’adapta a la descripció anterior

Es tradueix en una perpetua discrepància de la cadena de blocs.

És obligatori que tots els partícips actualitzin al formulari més fresc, o bé no podran contribuir ni suportar per autenticar transaccions noves.

En el cas de les cadenes minoritàries, els participants poden trobar el suport; existiran simultàniament dues cadenes.

  • Forquilla dura planificada – en cas que ja s’hagi quantificat l’avanç del protocol al full de ruta del projecte, es pot indicar el mateix a la secció del full de ruta prevista. La majoria de les vegades el mateix resulta en la mort de l’antiga cadena, ja que tota la comunitat encapçalada per l’equip de desenvolupadors bàsics passaria a la nova cadena..

Poc exemple de la forquilla dura prevista: el Bizanci d’Ethereum es va produir a l’octubre del 2017, la forquilla dura Monero que va tenir lloc al gener del 2017.

  • Forquilla dura controvertida – generalment creada per una part de la comunitat amb pocs canvis importants al codi (millor versió segons ells) després d’enfrontar-se a un desacord de la resta.

Poc exemple de forquilla dura controvertida

Bitcoin Hard Fork

Diners en efectiu de Bitcoin – una part de la comunitat volia augmentar la mida del bloc d’1 MB a 8 MB, de manera que es poguessin processar més transaccions i reduir les taxes pagades per l’usuari, per tant, una forquilla dura va donar lloc a efectiu de Bitcoin.

20 de juliol de 2017 – a l’alçada del bloc 476768 – El BIP 91 (també conegut com a proposta de millora de la cadena de blocs) es va programar per disparar a l’alçada del bock 477120, que estava destinat a expulsar el bloc format per miners que no donaven suport. Tanmateix, alguns membres de la comunitat van percebre que acceptar el BIP 91 sense agregar la mida del bloc no faria justícia a les persones que tracten Bitcoin com una inversió més que com una moneda transaccional..

Allà va sorgir el pla dels durs forquilla de Bitcoin, que va ser anunciat per primera vegada per Bitmain. Bàsicament, l’objectiu de les forquilles de criptomonedes era augmentar el nombre de transaccions que pot processar el seu llibre major augmentant la mida del bloc.

Forquilla dura Ethereum

Ethereum classic – la bifurcació dura d’Ethereum que va originar Ethereum classic estava prevista per reservar els efectes del hack que es va produir a l’organització autònoma descentralitzada o simplement a DAO.

El maig de 2016, el DAO «un fons de capital risc» va recaptar 168 milions de dòlars amb la intenció d’invertir en projectes que utilitzen un contracte intel·ligent.

Maig de 2016 es va publicar una prova amb els detalls que especificaven les susceptibilitats de seguretat del DAO i com se’ls podia robar l’èter..

Al juny de 2016, es van transferir 3,6 milions (prop de 50 milions de dòlars) a un altre compte sense el consentiment del propietari.

El juliol de 2016, es va decidir implementar hard fork amb el consentiment dels membres de la comunitat Ethereum i The DAO per resoldre la situació eliminant l’èter pres en l’explotació..

El clàssic Ethereum va existir, ja que pocs membres de la comunitat Ethereum van rebutjar forquilla dura per motius d’immutabilitat.

Les forquilles Cryptocurrency són bones o dolentes?

sens dubte, de dos Blockchain existents només un pot assolir l’estat de correcte, cosa que significa que es poden perdre les transaccions registrades en un blockchain incorrecte. El millor seria que la gent es mantingui avisada i eviti qualsevol transacció fins que es resolgui la bifurcació.

La pèrdua potencial de monedes durant el mateix pot espantar l’usuari o el participant de fer servir aquest particular Criptomoneda.

Les freqüents actualitzacions i molèsties creen un treball addicional i poden atraure l’usuari a canviar cap a una moneda més estable.

Augmenteu el factor de risc que pot resultar en el descart o venda de les monedes i fitxes

Una cadena de blocs pot esdevenir més dominant o es pot afavorir, resultant en un valor més baix i l’adopció de la comunitat per l’altre

Que difícil és bifurcar una criptomoneda?

La resposta seria un sí en teoria, però, un no a causa de totes les barreres del camí.

Bàsicament, qualsevol persona pot treballar en el desenvolupament i fer actualitzacions que són molt necessàries en el programari, agafant posteriorment el codi Cryptocurrency de GitHub. Tanmateix, obtenir suport de miners i usuaris adequats mai no es pot considerar una tasca fàcil. A més, fer que la valoració sigui tan a prop de l’original tampoc és un joc infantil.

Teniu més preguntes sobre Cryptocurrency Forks? Feu-nos-ho saber a continuació als comentaris, els inclourem al nostre proper article de base de coneixement.

Subscriviu-vos a les actualitzacions diàries de bitcoins i altres criptomonedes.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me