Ontology confirma el seu model d’incentius dApp, que oferirà un 60% de descompte ONG per als desenvolupadors de dApp

publicitat Phemex

Tot i que la batalla de dApp entre Ethereum, Tron i EOS es troba en el seu punt àlgid, un altre participant destacat s’ha unit a la cursa. Segons l’últim anunci, Ontology ha confirmat el seu model d’incentius dApp i proporcionarà un descompte del 60% de la quota de transacció dApp als desenvolupadors.

Ontology llança quatre nous models d’incentius per atraure els desenvolupadors de dApp

Segons el recent desenvolupament proposat per Ontology sobre el seu canal mitjà oficial, el projecte ha decidit i confirmat els seus quatre nous models d’incentius exclusius per als desenvolupadors que utilitzen l’ecosistema dApp Ontology per llançar el seu dApp. Els estats oficials


“Ara voldríem anunciar que durant els primers tres mesos (de l’1 d’abril al 30 de juny) oferirem als desenvolupadors una oferta anticipada de bonificació del 60% de la quota de transacció dApp”

Els models confirmats pel projecte són els mateixos que es van suggerir la setmana passada de desembre, on el projecte havia declarat que la Fundació Ontologia provarà els models durant un any, des de l’1 d’abril de 2019 fins a l’1 d’abril de 2020 – durant aquest temps les regles no canviaran. El període anterior a l’abril de 2019 s’utilitzarà per al desenvolupament i la preparació de tecnologia.

Els quatre models suggerits eren

  • Model A: bonificació de la quota de transacció: El 50% de totes les comissions de transacció (ONG) generades per una dApp es retornaran al desenvolupador de dApp. Amb aquest model, Ontology vol animar els desenvolupadors de dApps intuïtius i eficaços
  • Model B: Incentius dApp actius: El segon model suggerit es basa en la recompensa de dApps que es classifiquen entre els 50 primers en activitat. Segons aquest model, The Ontology Foundation atorgarà un total de 100.000.000 d’ONT i 100.000.000 d’ONG als desenvolupadors amb les dApps més actives en quotes regulars. El rànquing d’incentius el determina el projecte en funció dels usuaris actius de dApp i del volum de transaccions. Aquest model apareix amb una nota de precaució que diu: Després d’un any d’operació de prova, la Fundació determinarà si s’ajusta el model en funció dels comentaris de la comunitat i, si es comprova que es manipula l’activitat dApp, s’emetrà una sanció. Aquest model no és aplicable a les dApps d’apostes
  • Model C: programa de préstec per al desenvolupament dApp: Aquest model ha estat introduït per la fundació per ajudar els desenvolupadors a impulsar la creació de les seves dApps a Ontology. Per als desenvolupadors que comencin a desenvolupar-se sense finançament, el programa de préstec proporcionarà suport financer des del principi. Els desenvolupadors poden utilitzar el préstec prestat a la Fundació Ontology per a la seva fase inicial de desenvolupament, prova i operació de dApp fins que funcioni correctament. La devolució d’aquest préstec es pagarà en dos terminis iguals, primer quan s’acabi el 70% del procés de desenvolupament. La segona entrega s’emetrà quan la dApp es publiqui.
  • Model D: Suport tècnic i de màrqueting: Mitjançant aquest model, el projecte vol millorar l’eficiència del desenvolupament i l’eficàcia operativa mitjançant el suport tècnic i de màrqueting. Segons aquest model, Ontology assignarà un propietari del projecte per ajudar a desenvolupar i comercialitzar la dApp durant tot el seu cicle de vida. Aquest model també és aplicable als desenvolupadors amb suport financer per al desenvolupament i l’operació dels models d’incentius A i B. Segons el programa de suport, el projecte proporcionaria els serveis següents

Suport tècnic

  • Proporcionar protocols per ajudar les dApps a aconseguir la funció d’escaneig per reproduir (ONTO és la primera aplicació mòbil que admet aquesta funció).
  • Orientació sobre l’ús del TS-SDK.
  • Instruccions de codificació i auditoria de contractes intel·ligents.

Suport al màrqueting

  • Compartir en comunitat global: les notícies compartides van cobrir més de 200.000 usuaris de 36 canals en 11 plataformes de xarxes socials.
  • Operacions de màrqueting global: planificació d’esdeveniments, disseny de pòsters, comunicats de premsa, publicitat local, manteniment de la comunitat en temps real i comentaris.

El model proporcionat per Ontology és definitivament envejable i seria realment atractiu per al desenvolupador que se’n faltés i Ontology aviat podria desafiar els seus competidors a la cursa de l’ecosistema dApp.

L’Ontologia sortirà com a proveïdor d’ecosistemes de dApp amb millor rendiment? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me