Matic Network: Ethereum Developer refuta els rumors de que MATIC Dump seria un treball privilegiat

publicitat Phemex

Matic Network (MATIC) ha experimentat una sacsejada important avui, ja que s’aboca en quantitats massives a l’intercanvi de criptomonedes Binance, perdent així el 60% del seu valor. Poc després de l’abocador, els rumors sobre el fet que el dumping fos una feina privilegiada van començar a aparèixer al mercat criptogràfic. Però, un desenvolupador d’Ethereum, conegut com Eric.eth ha desmentit els rumors. 

Un malson fet realitat

No és estrany que els projectes guanyin i perdin en dos dígits en un sol dia a l’esfera criptogràfica, però per a la xarxa MATIC, el dia ha estat un malson. Des de situar-se a 0,041 en les primeres hores del 10 de desembre fins a caure a 0,011, la moneda va perdre més del 70% del seu valor en poques hores..


El cofundador i COO de Matic Network, Sandeep Nailwal, ha fet una piulada sobre el desastre i ha publicat un bloc, dient que l’equip de la xarxa Matic no tenia res a veure amb l’esdeveniment i que hi ha un compte FUD que hi ha darrere. També va dir que la xarxa Matic publicarà una anàlisi detallada del que va passar.

Acabo de despertar-me amb aquest malson a causa d’una trucada d’angoixa per part d’algú

Ben aviat quedarà clar que no estem darrere d’això, ja que alguns comptes de FUD intenten insinuar

Publicarem una anàlisi detallada i sortirem més forts que mai d’aquesta manipulació evident

– Xarxa Sandeep Nailwal-Matic (@sandeepnailwal) 10 de desembre de 2019

El desenvolupador d’Ethereum refusa els rumors

Els rumors sobre el que podria haver causat l’abocador circulen pel mercat i una de les teories és que el dumping era una feina privilegiada. El fundador de Validity Crypto, Samuel JJ Gosling, va insinuar que l’equip de Matic Network havia estat el responsable de l’abocament. Va dir que el barret que la Fundació Matic Network havia transferit 1.495.322.715 MATIC, que va representar el 15% del subministrament, en els darrers 50 dies, i les fitxes havien aterrat a Binance per liquidar-les.

Acabo de fer algunes exploracions per trobar que el #Matic Network Foundation ha transferit 1.495.322.715 $ MATIC (15% del subministrament, aproximadament 67.314.942 $ a ATH) en els darrers 50 dies, dels quals sembla que s’ha enviat a liquidació a #Binançament. https://t.co/FLPl4HyfiO pic.twitter.com/dpYG8rMoHX

– Samuel JJ Gosling (@xGozzy) 10 de desembre de 2019

No obstant això, la teoria va ser demostrada falsa pel desenvolupador d’Ethereum, Eric. Va publicar com la xarxa Matic havia enviat només 290.000.000 MATIC a Binance i no 1.495.322.715. També va compartir els detalls de l’historial de transaccions.

Poc després, Gosling també va corregir les seves afirmacions i es va disculpar amb la xarxa Matic i la comunitat criptogràfica.

Només vull disculpar-me profundament per presentar una reclamació inexacta. Resulta que només eren 381.903.830 $ MATIC (3% de l’oferta) que "sembla" s’ha liquidat, he fet un error de càlcul i he inclòs entrades i sortides en el meu càlcul. https://t.co/BHFu5GW0A2 pic.twitter.com/9xdoC19Ga6

– Samuel JJ Gosling (@xGozzy) 10 de desembre de 2019

L’equip de Matic també ha respost sobre el tema de les transferències de fitxes a Twitter i a bloc. En primer lloc, Sandeep Nailwal va respondre al fil de Gosling dient que la seva anàlisi era errònia. En la transacció de 1.4 Bn MATIC, la transacció de 1.08 Bn MATIC va ser una transferència de MATIC des del compte de bloqueig de contractes intel·ligents al compte de la fundació.

Feu una anàlisi a força. 1,4 mil milions de fitxes que heu citat, 1,08 milions de txn és una transferència des del compte de bloqueig de contractes intel·ligents al compte de la fundació

Ho heu comptabilitzat en moviment total de fitxes. Les fitxes mogudes per la resta són les comunicades. La captura de pantalla també és enganyosa

En publiquem detalladament

– Xarxa Sandeep Nailwal-Matic (@sandeepnailwal) 10 de desembre de 2019

Hi va haver un tuit que reiterava el mateix des del compte oficial de Matic Network. Les fitxes del compte de la fundació encara eren a l’equip i només la transferència de 248 milions de fitxes va coincidir amb el moviment exterior exterior.

Matic NO tenia cap paper a jugar en tot això.

Per al moviment de token, vam anunciar el llançament de ~ 0,25% (248mn) de fitxes com a desbloqueig d’octubre, que coincideix amb el moviment exterior agregat.

Les fitxes de base encara hi són.https://t.co/BhDDqFWF6H

MATIC es recuperarà amb més força que mai!

– Matic (@maticnetwork) 10 de desembre de 2019

CZ amplia el suport per a la xarxa Matic

El CEO de Binance, Changpeng Zhao, també conegut com a CZ, també ha ampliat el seu suport a Matic Network. Va tuitejar que el seu equip estava investigant les dades, però ja està clar que Matic Network no hi tenia res a veure. Podria haver estat que diversos grans comerciants van entrar en pànic i van començar a vendre’s, creant un cicle.

El nostre equip encara està investigant les dades, però ja està clar que l’equip de MATIC no hi té res a veure. Alguns grans comerciants van entrar en pànic i van provocar un cicle. Serà una crida difícil sobre quant ha d’interferir un intercanvi en el comerç de la gent. https://t.co/wOVF6tEBkQ

– CZ Binance (@cz_binance) 10 de desembre de 2019

Quan un membre de la comunitat criptogràfica va preguntar com quedava clar poques hores després de la bolcada que l’equip de Matic Network no participava en això, CZ va respondre que havia arribat a aquesta conclusió mirant els comptes d’impacte / benefici / pèrdua elevats i revisant en els comptes que es podrien identificar, és a dir, persones que havien estat negociant a Binance durant un llarg període de temps, comptes VIP, etc..

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me