Les mètriques clau suggereixen Ethereum següent a la línia del ral·li alcista

publicitat Phemex

Bitcoin durant la setmana passada ha trencat la resistència clau de 15.000 dòlars i actualment està en situació de superar el màxim històric de 2017 de 20.000 dòlars. Al mateix temps, els altcoins han patit molt, ja que semblava que la gent estava traslladant fons a Bitcoin durant l’esclat alcista en curs. No obstant això, la segona criptomoneda més gran per capitalització de mercat Ether (ETH) està guanyant un impuls similar al de Bitcoin i les mètriques clau de la cadena suggereixen que la segona moneda digital més gran podria estar en línia per observar una concentració alcista similar al final del 2020.

L’ETH s’ha mogut entre l’interval de preus entre els 330 i els 350 dòlars durant el darrer mes i, finalment, ha aconseguit impulsar l’impuls de Bitcoin per valorar-se actualment en 458 dòlars. ETH ha aconseguit guanyar uns 100 dòlars americans durant la setmana passada, on els seus preus van créixer des d’un mínim setmanal de 371,31 dòlars a 465,68 dòlars..

El nombre d’adreces ETH que envien fons a l’intercanvi ha disminuït un 53% des de l’1 de setembre, cosa que és un signe alcista ja que els comerciants tendeixen a allunyar els diners dels intercanvis quan preveuen un moviment alcista. Vegem algunes de les mètriques clau de la cadena que indiquen una possible explosió alcista bastant similar a Bitcoin en un futur proper.


Creixement de l’usuari

La xarxa Ethereum està experimentant un repunt en termes d’adreces actives que suggereixen que més operadors s’uneixen a la cadena de blocs amb l’esperança de la propera cursa de bous per ETH. El volum d’adreces que creix el mes de novembre coincideix amb l’augment del preu.

Gràfic BitcoinFont: Glassnode

El nombre de carteres ETH que contenen com a mínim 0,01 testimoni ETH ha arribat a un màxim històric el 2020, arribant a 10.116.076.

Gràfic EthereumFont: Glassnode

A part d’això, la comparació del volum de transferència total entre bitcoin i èter durant els darrers dos mesos mostra un patró similar, el que suggereix que les transaccions en cadena a la cadena de blocs són bastant similars..

Gràfic EthereumFont: Glassnode

Baixa congestió de la xarxa i caiguda de transaccions / tarifa minera

Ethereum fa força temps que pateix la creixent taxa de gas per transaccions i miners. El problema va causar estralls a la xarxa a causa del creixent exagerat defi que va generar congestió i va provocar un augment de les taxes de transacció i mineria. Tot i això, les taxes van començar a baixar a finals de setembre i des de llavors el cost ha estat significativament inferior.

L’augment de les comissions de transaccions i miners sovint pot conduir a baixes activitats a la cadena i fer que la xarxa sigui inutilitzable en determinats casos. Per tant, és un gran alleujament que la xarxa Ethereum hagi aconseguit controlar-la.

Gràfic EtehreumFont: Glassnode

El parell de negociació ETH / BTC assoleix el nivell de suport clau en anys

Bitcoin és la moneda del rei que se sap que domina el ral·li de preus en la majoria dels casos i altres monedes altes el segueixen, incloent ETH i es creu que el ral·li actual està inspirat en el desencadenant de preus de Bitcoin. Un altre factor molt alcista a favor de l’ETH és el fet que el parell ETH / BTC ha assolit una àrea de suport important de 0,029 després d’edats.

BitcoinGràfic per TradingView

A continuació s’enumeren algunes altres mètriques clau en cadena per a ETH, que semblen optimistes en aquest moment,

Ethereum sobre les mètriques chanFont: Coinmarketcap

Anunci ETH 2.0

L’ETH 2.0 es considera l’actualització més significativa per a la xarxa d’Ethereum, ja que inclouria la transició d’Ethereum des del consens actual sobre la mineria basada en la prova del treball cap a un consens miner basat en la prova de participació. Vitalik Buterin, cofundador d’Ethereum, ha suggerit que la nova xarxa estaria molt enfocada a escalar i ampliar la capacitat de processament de transaccions de la xarxa per un marge significatiu.

La nova xarxa també aporta serveis d’aposta al mainent, on els usuaris poden bloquejar 32 ETH a la xarxa i esperen taxes de retorn fins al 15%. Molts analistes creuen que el nou servei de participació debilitaria el costat de venda de l’ETH, ja que més comerciants preferirien apostar per sobre de la venda, cosa que provocarà una escassetat de subministrament d’ETH.

L’anunci del llançament de l’ETH 2.0 podria jugar a favor del preu de l’ETH i augmentar el seu impuls alcista. La data de llançament de la xarxa ETH 2.0 s’ha avançat a l’1 de desembre i requeriria un total de 16.384 dipòsits de 32 ETH cadascun, que sumen 524.288 ETH, valorats en aproximadament 200 milions. Buterin ja ha enviat 3.200 ETH per valor de més d’1,4 milions de dòlars a una adreça ETH 2.0 i s’espera que la xarxa arribi al nombre desitjat de transaccions abans de la data de llançament.

Conclusió

Les mètriques clau de la cadena juntament amb l’anunci de la data de llançament de la xarxa ETH 2.0, Ethereum està tan a punt com Bitcoin per superar el seu preu màxim de 2017. Si Bitcoin aconsegueix continuar consolidant els seus guanys, hi ha poca cosa cap resistència per a la moneda del rei en el seu camí cap a un ATH, i ETH es beneficiaria no només de les mètriques de la cadena, sinó també del repunt de preus de la moneda del rei.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me