La vostra guia de nous punts de comunitat de Reddit, fitxes Ethereum ERC 20 per a la col·laboració a la plataforma

publicitat Phemex

En un desenvolupament significatiu, dos subredits amb una membresía combinada de 2,4 milions utilitzaran punts de comunitat Reddit recentment llançats per als seus propis tokens de comunitat. La notícia que Reddit implementaria un sistema de punts blockchain va començar a circular a principis d’abril. 

Punts de la comunitat de Reddit: fitxes digitals per a la col·laboració a la plataforma

Aquest anunci de Reddit és una afirmació de la cadena de blocs d’Ethereum i del seu potencial d’adopció.


Ethereum és adequat per una raó fonamental. És una plataforma flexible per crear aplicacions descentralitzades i des d’on es poden generar fàcilment tokens, cosa que permet incentivar la comunitat. La plataforma té un estàndard anomenat ERC-20, que facilita la creació de nous tokens.

Aquestes fitxes tenen qualitats del propi Ethereum, gairebé impossibles de falsificar, i els propietaris tenen un control total. Hi ha diverses plataformes que han arribat a reproduir el model operatiu d’Ethereum, però Ethereum té un millor reconeixement de noms i confiança en ser la primera plataforma d’aquest tipus..

El sistema de punts té com a objectiu incentivar la participació dels usuaris i la creació de contingut de qualitat a Reddit. Dos subredits principals, r / Criptomoneda, i r / FortNiteBR han presentat recentment els seus llançaments simbòlics com a projectes estrella. Les fitxes es denominen MOON i BRICK respectivament.

TRENCAMENT: Reddit va introduir uns 20 milions d’usuaris nous a la criptomoneda o al seu propi testimoni en qüestió de segons.

Milers de llocs web populars, probablement milers de fitxes.

Inevitable #adopció!https://t.co/QPn9TeWdIJ

– CZ Binance ??? (@cz_binance) 14 de maig de 2020

La r / criptomoneda és una gran comunitat de contingut i notícies sobre criptocurrency, mentre que aquesta última és una comunitat per a un popular joc electrònic, Fortnite..

Com funcionen els punts de comunitat de Reddit?

Reddit va fer l’anunci en un elaborar presentacions de diapositives el 13 de maig de 2020. La presentació es titula “Punts de la comunitat” i té com a objectius recuperar la Internet i construir comunitats independents en línia.

Aquests conceptes els semblen familiars als entusiastes de les criptografies que s’estan alliberant del jou dels sistemes monetaris centralitzats.

El sistema de punts de comunitat garantirà que els membres puguin col·laborar en les decisions i determinar el seu propi futur.

Reddit descriu els punts de comunitat com una manera perquè Redditors posseeixi un tros de les seves comunitats preferides. Les fitxes indiquen valor i representen una unitat de propietat. Els usuaris els poden utilitzar per comprar funcions premium i duplicar-se com a mesura de reputació dins dels subredits.

Els membres de la comunitat guanyen recompenses enviant comentaris i publicacions de qualitat. La comunitat decideix quants punts rep cada persona. Es posa èmfasi en la qualitat perquè aquestes comunitats s’orienten principalment al voltant de les notícies socials. El contingut més rellevant, informatiu i expert ha de tenir prioritat.

Les empreses web de consumidors titulars haurien d’estudiar la iniciativa de criptomoneda de Reddit contra la de Telegram.

Telegrama: 1,7 milions de dòlars en finançament, molta publicitat, nova cadena, sense sortida

Reddit: sense finançament, sense publicitat, basat en Ethereum, llança un nou model econòmic a milions d’usuaris

– Nick Tomaino (@NTmoney) 14 de maig de 2020

Aquests punts existeixen a la cadena de blocs Ethereum. La tecnologia Blockchain està descentralitzada, cosa que significa que teniu un control complet sobre els vostres punts de comunitat. Ni Redditors ni els moderadors no poden treure ni decidir què fer amb els punts que guanyeu.

Quan un titular de punts decideix gastar les seves fitxes, aquests punts no van a Reddit. En lloc d’això, es “cremen”, és a dir, que la porció de punts de tots els altres és més gran, i així es premia tota la comunitat.

Els membres poden regalar i transferir punts de la comunitat a altres membres. A més, es pot optar per donar propines a un altre per obtenir una publicació o un comentari fantàstic, tal com es proposa a un treballador de repartiment per un servei excel·lent.

Per garantir que les vostres fitxes siguin segures, els propietaris de Vault poden emmagatzemar una còpia de seguretat xifrada de les seves claus privades a Reddit. Tanmateix, això no és obligatori i només és opcional per a les persones amb la creença raonable que podrien perdre les claus privades. Com a alternativa, podeu protegir manualment el vostre magatzem generant una frase de recuperació de dotze paraules que emmagatzemareu en un lloc segur.

MOONS té un programa d’inflació concretat. El seu subministrament disminuirà un 2,5 per cent fins que s’assoleixi el límit final de 250 milions. R / Fortnite encara no ha publicat un calendari de llançament de BRICKS.

Com obtenir els primers punts de comunitat de Reddit?

Si no sou membre dels respectius subredits, és evident que el primer pas és registrar-vos a la plataforma.

Reddit és com qualsevol altra xarxa social amb algunes distincions. La majoria dels subredits tenen regles de funcionament per mantenir els estàndards de la comunitat i garantir que la interacció a la plataforma sigui relativament civil.

Assegureu-vos de familiaritzar-vos amb aquestes regles de subredits per evitar problemes amb els moderadors.

Els subredits han afegit una nova secció de l’aplicació mòbil de Reddit anomenada Vault. Vault és essencialment la cartera mòbil de Reddit. Els membres poden crear una cartera de criptomoneda per als tokens ERC-20. Aquestes fitxes es duplicen com a punts de comunitat a les plataformes. Per fer funcionar la cartera Vault, escaneu un codi QR a través de l’aplicació oficial Reddit.

Reddit llança la cartera Ethereum “Vault” a l’aplicació per gestionar els vostres punts de comunitat (tokens ERC20) guanyats en subredits ?

Creeu la vostra cartera visitant la pàgina del magatzem: https://t.co/h0aWjJZ99c pic.twitter.com/L1cd9ghfAu

– miguel.auth.eth? (@miguelmotah) 14 de maig de 2020

Un cop tingueu una cartera Vault funcional, podeu aportar publicacions i comentaris de qualitat a aquestes plataformes per obtenir punts de la comunitat. Com qualsevol altra cartera de criptomonedes, tingueu molta cura en el maneig de les vostres claus privades. La pèrdua de claus privades, ja sigui per pirateig o negligència intencionada, equival a perdre els punts.

Per guanyar punts de la comunitat, contribueix als subredits mitjançant la publicació, comentari i moderació. La comunitat r / cryptocurrency distribueix punts mensualment i hi ha prou punts per obtenir una insígnia d’assoliment.

Teniu punts de comunitat de manera pseudònima, cosa que significa que no cal que utilitzeu el seu nom real per guanyar punts ni participar a Reddit. Els membres de la comunitat decidiran finalment sobre l’assignació de fitxes. De moment, Reddit treballa per fer el sistema més transparent perquè altres usuaris puguin veure el vostre saldo total de punts al costat del vostre nom.

Podeu optar per acumular els vostres punts de comunitat i estalviar-los fins a quantitats significatives. També podeu utilitzar-los per accedir a funcions exclusives com ara insígnies, emojis personalitzats i GIF als comentaris.

A més, els Punts de la comunitat us poden permetre obtenir una subscripció especial en aquest subredit on obteniu funcions premium.

Estat actual: els punts de comunitat de Reddit són en versió beta

Cal destacar els punts de comunitat de Reddit encara en versió beta. Aquest estat significa que els punts encara no s’han desplegat a la xarxa principal (mainnet) d’Ethereum. Encara es troben en una de les xarxes de proves d’Ethereum anomenada Rinkeby.

La nova funció de magatzem / fitxa de Reddit actualment es troba a la xarxa de proves Ethereum Rinkeby.

Això significa que ara una xarxa de proves Ethereum té més usuaris que la Xarxa Lightning de Bitcoin.

– Anthony Sassano | sassal.eth (@ sassal0x) 15 de maig de 2020

De moment, MOON i BRICK no poden representar directament el valor monetari, que és un intercanvi directe per fiat. Reddit planeja migrar els tokens a Ethereum mainnet més endavant l’any, juntament amb els saldos d’usuaris.

Ethereum utilitza “gas” per a les transaccions. El gas és la tarifa o el valor de preus que necessiteu per completar una transacció o executar un contracte intel·ligent a la cadena de blocs d’Ethereum. Com que molts usuaris de Reddit no tenen gas, Reddit cobrirà el cost del gas, per ara. Al seu moment, Reddit espera tenir una millor solució d’escala i gasos a mesura que el sistema agafi vapor.

Reddit & Blockchain: una associació feta al cel!

Reddit experimentar amb criptomonedes podria resultar enorme per a Ethereum. El gegant de les xarxes socials té més de 400 milions d’usuaris i obtenir fins i tot una fracció d’aquest nombre amb Ethereum és enorme.

Els dos subredits tenen una pertinença impressionant, però n’hi ha molts més que poden replicar el sistema de “Punts de la comunitat” en cas que aquest primer disseny sigui un èxit. Si aquest model s’aconsegueix, hi ha motius per creure que Ethereum i les seves fitxes s’introduiran a tota la base d’usuaris de Reddit.

Milions de persones poden obtenir la seva primera introducció a Ethereum i a la criptomoneda en general. L’adopció sempre ha estat un objectiu del fundador d’Ethereum, Vitalik Buterin. Aquest desenvolupament també podria ser alcista per als preus de l’ETH, que durant molt de temps han quedat molt per darrere de Bitcoin.

Tot i això, hi ha alguns problemes per resoldre. Per exemple, els membres amb punts de comunitat més alts tindran majors drets de vot sobre els respectius subredits? Aquest moviment segurament crearà controvèrsia.

El més important és que les comunitats encara podran dir la seva posada en pràctica en el sistema de punts. Altres redditors i moderadors observaran aquests desenvolupaments de prop per saber fins a quin punt poden ser els llançaments posteriors.

Per acabar-ho

En resum, aquest sistema pot ser una línia de vida per a la cadena de blocs d’Ethereum. Ethereum necessita l’adopció massiva perquè el seu potencial es realitzi plenament. El fet que Reddit tingui centenars de milions d’usuaris augura una bona adopció. Serà interessant veure com aquest projecte afecta les fortunes de la xarxa i el valor de l’ETH.

Feu-nos saber als comentaris següents què opineu de la darrera integració de Reddit amb Ethereum Blockchain?

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me