L’èxit ha estat escrit per a Stellar [XLM], ja que Coin fa alguns progressos fonamentals

publicitat Phemex

Tot i que Stellar Lumens sempre s’ha comparat amb XRP per mesurar l’èxit, no es pot negar la nova moneda, XLM s’ha mantingut fort i ha donat rendiments als seus inversors molt millor que bastants monedes destacades. Després d’haver provat aigües difícils i haver consolidat la seva base, XLM ha estat oferint darrerament algunes actualitzacions fonamentals crucials que podrien ser capítols importants de la història d’èxit de la moneda..

IBM va unir forces amb Stellar per obtenir la filial mundial i la fortalesa d’IBM Blockchain

IBM fa temps que se sap que és un sòlid soci de l’organització Stellar, ja que utilitza les capacitats de Stellar per a diversos projectes de blockchain que està duent a terme. IBM s’ha unit a Stellar per adaptar el seu protocol a IBM Blockchain World-Wire, el nou projecte ferroviari financer basat en blockchain d’IBM que permet compensar i liquidar pagaments transfronterers simultàniament gairebé en temps real. Integrant-se amb els sistemes de pagament existents, aquest projecte pot substituir la costosa opacitat per una transparència assequible, i això pot aportar una oportunitat financera més gran a tothom. Mitjançant la tecnologia blockchain i el protocol Stellar, IBM Blockchain World Wire permetria que les institucions financeres compensessin i liquidessin els pagaments transfronterers en qüestió de segons. Les institucions poden utilitzar els seus sistemes de pagament existents, perfectament connectats a les API de World Wire, per convertir la primera moneda fiduciària en actiu digital.


No només Stellar també havia rebut un gran impuls quan es va anunciar que IBM llançaria el seu Stronghold USD a la plataforma Stellars. En una conversa amb Reuters, va dir Jesse Lund, vicepresident de la cadena de blocs global d’IBM,

“IBM explorarà casos d’ús amb xarxes empresarials que hem desenvolupat, com a usuari del testimoni. Veiem això com una manera d’integrar la liquidació financera a la xarxa empresarial transaccional que hem estat creant ”.

Llegiu també: Estel·lar [XLM], la millor selecció d’aquest mes, és per això que es continuarà venent com a pastissos calents

Stellar [XLM] aconsegueix un milió de comptes actius fita, 25 milions de pagaments

Fa uns dies, Stellar va anunciar que ha aconseguit els 1 MILIÓ de comptes actius FITA que els seus amants esperaven des de feia temps. També va aconseguir més de 3.300 actius, 25 milions de pagaments i 8 milions d’operacions.

Novetat #Estel·lar fita passada: 1.000.000 de comptes al llibre major. Enhorabona a @StellarOrg i impressionant comunitat estel·lar! https://t.co/ws3Cx3uUzU pic.twitter.com/GbKPkwBONH

– OrbitLens (@orbitlens) 27 d’agost de 2018

És OFICIAL.

Stellar ha aconseguit els 1 MILIÓ de comptes actius FITA.

Marca EPIC per a $ XLM:

– Més de 3.300 actius estel·lars

– 25 milions de pagaments

– 8 milions d’operacions

EL MÓN ESTÀ A PUNT per al BLOCKCHAIN ​​AVUI que es pugui fer servir i creixi més ràpidament, alimentat pels humans!

ARA és el moment de fer-ho #UseLumens pic.twitter.com/2pebFjWEL0

– Stellar Lumens (@StellarLumens) 28 d’agost de 2018

Els tuits continuaven dient: “Això supera els 350.000 comptes nous (actius) aquest mes > 50% DE CREIXEMENT des del juliol de 2018! Imagineu-vos que un banc de 3 anys ha afegit 350.000 clients en només un mes. Els enormes actius estel·lars per valor de 48.75 mil milions de dòlars xinesos (US $ 11,5 milions d’euros) (28/8/18) s’han negociat només a la cadena només aquest mes, enfront dels poc més de 50 milions de dòlars xilàmics de fa només un any, l’agost de 2017. creixement gairebé 1.000 vegades per volum d’intercanvi descentralitzat a la cadena de blocs!

La certificació de conformitat Shariah situa a Stellar per davant de qualsevol altra criptomoneda al Pròxim Orient i al món musulmà. Aquesta és una gran oportunitat per a Stellar per augmentar encara més la seva base d’usuaris en un escenari monopolista de la banca islàmica. Stellar també s’associa al projecte de crèdit de carboni, on Veridium s’associa amb IBM i Stellar per integrar el seu testimoni VERDE per simplificar el seguiment i auditoria de crèdits de carboni i el comerç del mercat de carboni que segueix..

Stellar, amb tantes actualitzacions positives, no només està completant fites clau en el seu futur full de ruta, sinó que també està preparant el seu arsenal per enfrontar-se a competidors com XRP. Si Stellar continua avançant de la mateixa manera, definitivament seria una moneda que canviaria el futur de la indústria financera.

Els lúmens estel·lars tenen el potencial de ser una moneda d’èxit en el futur? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me