Facebook inclou “All-in On Crypto”, Libra implementa les funcions d’Ethereum, XRP i Stablecoins

publicitat Phemex

Facebook va revelar que és Whitepaper i les missions associades per a la seva nova criptomoneda, Libra. Libra no només es dissenya com a mitjà de pagament, sinó com una plataforma completa de Blockchain. Ran Neuner, un reporter de criptografia, ha piulat,

Només cal llegir les coses de Balança. Facebook acaba d’entrar a Crypto.

L’equip de Blockchain, dirigit per David Marcus, s’ha centrat en gairebé totes les aplicacions i els colls d’ampolla dels projectes de blockchain existents. Al final, han creat una bossa mixta de criptomonedes; que desafia la utilitat i la funcionalitat de moltes criptomonedes existents. Mark Zuckerberg, conseller delegat i cofundador de Facebook assenyalat,


Facebook es reuneix amb 27 organitzacions de tot el món per crear l’Associació Libra sense ànim de lucre i crear una nova moneda anomenada Libra.

Balança vs. Plataformes Ethereum i Smart Contract

L’organització sense ànim de lucre, Libra Association, és similar a diversos equips de desenvolupament darrere de criptomonedes existents com la Fundació Ethereum, la Fundació Litecoin i l’Organització Estel·lar. L’Associació serà la responsable d’implementar i publicar actualitzacions o canvis al blockchain. David Marcus, líder de l’equip Blockchain a Facebook, ha piulat,

El que presentem és només el començament i hi ha molt a millorar. Volíem compartir aviat i treballar amb vosaltres, en lloc d’esperar a la “perfecció”.

El WhitePaper també va revelar que la plataforma blockchain executaria programes compilats en un nou llenguatge de programació, Move. Això és notablement similar a Ethereum i la seva solidesa del llenguatge de programació. Els programes que s’executen a sobre d’aquestes cadenes de blocs són anomenats essencialment contractes intel·ligents. Per tant, la visió sembla incloure la utilitat proporcionada per Ethereum, Tron i EOS en una cadena de blocs escalable.

Balança vs. XRP

Hi ha dos tipus de llibre major basat en blockchain en funció de les seves funcions de validador. Els nodes de validació de Bitcoin o Ethereum no tenen permís, mentre que a les monedes XRP i JPM estan “autoritzats”. En el primer, la cadena de blocs està oberta al públic per a la inspecció, la mineria o la participació i el desenvolupament de contractes intel·ligents. Mentre que, posteriorment, cal un permís per unir-se a la xarxa.

Hi ha arguments a favor i en contra dels dos protocols; Facebook ha adoptat l’enfocament del “permís”. A més, això també ha permès a altres líders dels serveis financers com VISA, MasterCard i PayPal unir-se al moviment. Andreas Antonopolous va assenyalar en un piulada,

Tot i que Libra de Facebook no competeix contra cap cadena de blocs oberta, pública, sense permisos, sense fronteres, neutral i resistent a la censura, * competirà * tant contra els bancs minoristes com els bancs centrals. Serà divertit de veure.

Balança vs. Stablecoins

La volatilitat ha estat la preocupació més important al voltant de Bitcoin i criptomonedes des dels seus inicis. Sovint els líders i els economistes mundials els han batejat com un instrument d’especulació i res més. Libra també va agafar la carretera principal en implementar una stablecoin recolzada per una bossa mixta d’actius.

Fins ara, el mercat ha estat testimoni principalment de dòlars nord-americans fixats en establecoins amb institucions que treballen en altres stablecoins basades en FIAT. No obstant això, com va assenyalar Peter Schiff, totes les monedes FIAT estan finalment condemnades, l’equip l’ha recolzat amb una cistella d’actius (monedes estables i bons del govern). David Marcus pretén fer viable la moneda durant almenys cent anys.

Balança contra Bitcoin

Aquesta comparació hauria d’haver estat a la part superior de la llista. Totes les funcions i característiques anteriors que Facebook ha implementat a Libra tenen com a objectiu transformar la indústria dels serveis financers. Zuckerberg també va assenyalar,

Això és especialment important per a les persones que no tenen accés als bancs tradicionals ni als serveis financers … Aspirem a facilitar a tothom l’enviament i la recepció de diners tal com feu servir les nostres aplicacions per compartir missatges i fotos a l’instant..

Balança es pot utilitzar com a mitjà de pagament i també com a reserva de valor per la seva estabilitat. A més, és independent del control centralitzat, en aquest cas, del control centralitzat distribuït. Per tant, replica la idea darrere de Bitcoin i ha intentat llançar-ne una versió improvisada.

El llançament o llançament de Libra es produirà en algun moment del 2020. A més, fins aleshores podem organitzar diverses organitzacions que treballen a Move i Libra per integrar la cadena de blocs segons el seu ús..

Creieu que la “versió definitiva de blockchain” de Facebook destronarà Bitcoin i Ethereum? Comparteix les teves opinions amb nosaltres. 

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me