Ethereum prepara municions per portar el seu preu a nous màxims

publicitat Phemex

Ethereum, la segona moneda més gran del carrer criptogràfic, podria estar lluitant per mantenir el preu elevat i resoldre els problemes de congestió i velocitat, però definitivament té notícies que s’elaboren a la llarga i que podrien ser estructuralment positives per a la moneda..

Ethereum donarà la benvinguda a Constantinoble mentre Bitmain llança la piscina minera d’Ethereum

L’octubre d’aquest any, Ethereum s’està preparant per a la seva actualització més gran, que podria ser la prova més gran de 29.000 milions de dòlars de Blockchain. Aquesta actualització, que s’anomena Constantinoble, està dissenyada per augmentar l’eficiència a la xarxa Ethereum i reduir els costos de transacció. Constantinoble també és un pas cap als grans objectius d’Ethereum; una sèrie de canvis que milloren la velocitat i l’escala de les transaccions. Actualment, la xarxa d’Ethereum, com la de Bitcoin, pateix alguns problemes importants: elevat consum d’energia (mitjançant la mineria), centralització de piscines mineres i manca d’accés al maquinari de mineria.


El projecte a llarg termini d’Ethereum, Casper, pretén abordar aquests problemes. Constantinoble posa les bases per a Casper, que té com a objectiu canviar Ethereum d’un sistema de prova de treball (POW) a un sistema de prova de participació (POS). Aquesta actualització podria ser un somni fet realitat per Ethereum, però no serà fàcil. Les actualitzacions a tot el sistema requereixen tots els programes que s’utilitzen per actualitzar-se a noves regles gairebé simultàniament, cosa que significa que hi ha dificultats de coordinació que cal superar per garantir que el codi continuï funcionant tal com s’ha dissenyat. Ethereum també s’enfronta a una “bomba de dificultat”.

La “Bomba de dificultat” d’Ethereum fa referència al creixent nivell de dificultat dels trencaclosques de l’algoritme de mineria que s’utilitza per premiar els miners “.

El 2019, la bomba de dificultat farà que sigui molt més difícil extraure èter (i, per tant, processar transaccions). El repte més important d’Ethereum és si retardar la bomba o endur-se les actualitzacions abans que toqui. Una cosa és segura: Ethereum està preparat per fer un viatge infern abans d’octubre.

Tot i que aquesta és la pròpia actualització positiva d’Ethereum, el grup miner BTC.com amb suport Bitmain amplia les seves ofertes per incloure Ethereum i Ethereum classic, va anunciar dijous la companyia. El moviment forma part d’un esforç per “ajudar a Ethereum a escalar la seva infraestructura minera”, va afirmar l’anunci. El director del projecte de Bitmain, Zhong Zhuang, va dir que l’empresa espera

“Per ampliar la xarxa d’Ethereum retransmetent … recompenses a través del nostre sistema [Full Pay Per Share]”, que premia els miners per participar a la piscina “.

Cal destacar que les noves agrupacions inclouran opcions de mineria de GPU i CPU, segons indica la versió, malgrat que Bitmain va llançar el seu primer circuit integrat específic d’aplicacions (ASIC) centrat en Ethereum per a Ethereum a principis d’aquest any.

Llegiu també: NASDAQ Ready to List & Comerç Bitcoin, Ethereum & altres Cryptos el 2019

CBOE llançarà futurs Ethereum a finals de 2018

Tot i que tothom busca ETF BTC i la seva aprovació, en un salt notable cap endavant per a la comunitat Ethereum i la criptomoneda general, CBOE, la major opció i intercanvi de futurs als Estats Units, va dir als creadors del mercat que el debut dels futurs Ether està aconseguint Tanca. Tanmateix, l’intercanvi espera una claredat addicional de la CFTC.

Aquest nou desenvolupament amb conseqüències potencialment de gran abast podria tenir lloc a finals del 2018,

Per ajudar a iniciar aquest procés, segons informa CBOE, els futurs futurs èter es basaran en el mercat subjacent de la plataforma de criptomoneda Gemini, fundada i dirigida per Tyler i Cameron Winklevoss..

CBOE ja està explorant la criptomoneda Ethereum amb un valor de mercat de 29.000 milions de dòlars de diverses maneres. També ha creat productes relacionats en segon pla a l’espera d’una claredat addicional.

La positivitat del flux de notícies serà impressionant per a Ethereum, molta gent voldria esperar a veure com avança Ethereum a Constantinoble? Si va bé, podem veure un fort alça a la moneda. De nou, una situació d’espera per a la comunitat i els inversors d’Ethereum

Podrà Ethereum publicar amb èxit aquests anuncis i derrotar Bitcoin per convertir-se en la criptomoneda número 1? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me