Els comerciants desil·lusionats busquen una alternativa per a la base de moneda després d’un accident recent

publicitat Phemex

Darreres interrupcions a la borsa nord-americana Coinbase han motivat els comerciants descontents a fer dues coses: criticar la plataforma amb seu a San Francisco a Crypto Twitter i buscar una alternativa viable. La setmana passada, Bitcoin va trencar la barrera dels 10.000 dòlars només perquè Coinbase es pogués estavellar just quan el preu es va enfilar cap a aquest nivell psicològic que s’ha provat amb tanta freqüència darrerament. Indiqueu la censura generalitzada i la condemna a la comunitat, seguida d’una precipitació publicació al bloc per l’enginyer de programari Michael de Hoog, que explica que l’escala automàtica de la central no va poder seguir el ritme d’un augment dramàtic del trànsit.

Les excuses són bones, però no es limiten a tractar amb comerciants malencontrats que s’han trobat amb aquest problema abans. En els darrers tres mesos, Coinbase ho ha fet desconnectat ni més ni menys que quatre vegades. I no és l’únic èxit de relacions públiques que la companyia ha tingut darrerament: notícies que sí venda de programari de vigilància al govern dels EUA ha provocat que molts usuaris ho facin desfeu la plataforma

Des d’un servei obert fins a KYC complet


Per a alguns usuaris, és la palla final i el punt previsible de la transició de Coinbase a ser un titella del govern tal com ho perceben. Una resposta típica al pas de Coinbase a un model KYC es va publicar al fòrum Bitcointalk a finals del 2018, amb BitHodler remarcant “Em sorprèn que hagi trigat molt a plantejar-se aquestes mesures. Coinbase era un servei obert que permetia a les persones dipositar i retirar-se en qualsevol moment sense fer cap pregunta.

“Fa temps que faig servir Coinbase amb tota llibertat i ja s’ha acabat. Potser és bo amb com obliga a la gent a tenir cura del seu propi emmagatzematge a partir d’ara “.

Malgrat les crítiques, Coinbase sí més de 30 milions d’usuaris, amb vuit milions d’inscripcions entre mitjans del 2018 i mitjans del 2019. Les conseqüències dels accidents recents només quedaran clars quan i si es donen a conèixer els nous usuaris, tot i que afirma que l’intercanvi “sembla que està programat per desconnectar-se en qualsevol moment que es produeixi un moviment de més de 500 dòlars en el preu de Bitcoin“No li estic fent cap favor.

Sis de les millors alternatives de Coinbase

No falten alternatives Coinbase per a aquells que vulguin canviar. bitFlyer EUA és només un d’ells. Llançada a finals del 2017, la plataforma fàcil d’utilitzar opera a 47 estats i territoris i permet als usuaris enllaçar el seu compte bancari i comprar bitcoins amb USD. També inclou un fitxer Lightning Pro intercanvi per usuaris més avançats, construït per veterans de Wall Street. bitFlyer USA és actualment compatible amb bitcoin, ethereum, ethereum classic, litecoin i bitcoin cash.

Derivats i intercanvi spot amb seu a Singapur, Phemex es va llançar al novembre per un equip d’ex corredors de Morgan Stanley i ofereix contractes perpetus (futurs sense dates de caducitat) sobre actius com bitcoin i èter, amb un apalancament de 100 vegades. Phemex ha anunciat recentment un Subscripció premium programa que proporciona operacions puntuals sense comissions per només 9,99 USDT al mes i el seu motor de negociació és capaç de gestionar 300.000 transaccions per segon, amb temps de resposta de comandes inferiors a 1 mil·lisegon.

Binance, mentrestant, és l’intercanvi criptogràfic més important del món per volum de negociació, gestionant transaccions per valor de més de 2.000 milions de dòlars al dia. Pot suportar més d’1,4 milions de transaccions per segon. Un dels principals competidors de Coinbase, Binance va llançar el seu Braç dels EUA el setembre passat i admet parells fiduciaris en dòlars. Amb el comerç al comptat, les plataformes fiduciàries, els préstecs criptogràfics, els futurs amb un apalancament 125x i un DEX, Binance és molt digne de ser considerat.

Deribit és el volum d’intercanvi d’opcions més gran del món i permet als usuaris negociar bitcoins i etèries amb un apalancament de fins a 100 vegades. L’advertència és que només s’accepta BTC per als dipòsits. Amb seu a Panamà, Deribit és una opció decent per als comerciants més experimentats. De manera tranquil·litzadora, el seu sistema incremental de liquidació i gestió de riscos ha patit zero casos de pèrdues socialitzades des que es va llançar el 2016.

Per a aquells que desitgen la tranquil·litat que suposa utilitzar una plataforma de llarga data, Bitstamp és l’estàndard d’or. Principalment perquè va obrir les seves portes virtuals el 2011. Després d’haver incorporat més de quatre milions d’usuaris, la plataforma amb seu a Londres combina la facilitat de negociació amb seguretat de primer nivell, tot i que és cert que va patir una interrupció de 4,5 hores el 25 d’abril. Després, es van fer revisions. per resoldre els problemes i garantir que tots els sistemes funcionessin amb normalitat. Bitstamp admet diners en efectiu de bitcoins, ethereum, litecoin, ripple i bitcoin.

Una altra opció per als comerciants que fugen de Coinbase és Bessons, el primer interlocutor i custodi certificat del tipus SOC 1 tipus 1 i SOC 2 tipus 1 i 2 del món. Igual que Coinbase, té la seva seu als Estats Units i proporciona un conjunt d’eines comercials per a principiants i usuaris més avançats. Amb suport per a 22 parells de negociació i dipòsits / retirades gratuïtes, Gemini és una aposta segura i resulta especialment popular entre els inversors institucionals.

És evident que Coinbase no és l’únic programa de la ciutat. Si us ha desil·lusionat amb la plataforma, res no us impedirà portar el vostre negoci a cap altre lloc. Tot i que és probable que tots els intercanvis tinguin un mal dia de tant en tant, quan hagueu perdut la fe, és hora de començar.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me