Elrond anuncia el llançament oficial de la cartera Maiar

Malta s’ha anomenat illa blockchain en el passat, ja que el petit país va adoptar blockchain i va ser un dels primers països a introduir regulacions i marcs per seguir la tecnologia de llibres distribuïts. Una vegada més, el país ha demostrat que ha estat un bon pas, ja que tenim més notícies d’una de les empreses blockchain més grans que hi tenen seu, Elrond. En menys de 3 anys, aquesta fascinant posada en marxa de blockchain ha superat una valoració de mercat de més de 800 milions de dòlars, però sembla que només és una fita per al negoci que està previst que continuï fent coses molt més grans i millors. Amb seu a la bonica ciutat de Sant Julià de Malta, aquesta empresa ha anat creixent en els darrers anys. En aquest article analitzem els assoliments més recents de la companyia juntament amb alguns dels seus assoliments fins ara. 

El llançament de la cartera Maiar

Els èxits més recents d’Elrond són l’anunci del llançament de la seva cartera Maiar. L’objectiu d’aquesta cartera és facilitar la incorporació dels propers mil milions d’usuaris a l’ecosistema de criptomoneda i blockchain. La cartera maiar està preparada per competir amb alguns dels gegants existents a la indústria de pagaments, com ara Google Pay, Paypal i Revolut. El veritable punt de venda únic d’aquesta aplicació és la seguretat que té, encara més, és totalment privada i econòmica, de manera que hauria d’actuar com una alternativa real a l’espai blockchain per a alguns dels gegants de la indústria. Si es vol creure el bombo sobre l’aplicació de cartera Maiar, l’únic que hi ha entre Elrond i la dominació mundial és un pressupost de màrqueting per incorporar els usuaris que necessiten per tenir èxit..

Elrond ja ha complert amb èxit els seus altres objectius, de manera que quan parlen d’incorporar els propers mil milions de persones a la criptografia i la cadena de blocs, probablement sigui aconsellable prendre-ho al màxim. Si poden ser l’empresa que comença a atreure les masses cap a la criptografia i la cadena de blocs, potser estem mirant un unicorn de mil milions de dòlars. En aquest cas, haurem d’esperar a veure com va el llançament i l’èxit de la cartera Maiar al mercat lliure, però al cap i a la fi no hi ha cap dany que es produeixi una empresa que intenta portar la tecnologia de criptografia i blockchain les masses.

Sobre la cartera Maiar


L’aplicació de cartera Maiar és una aplicació integrada de cartera mòbil i pagaments globals que utilitzarà la cadena de blocs Elrond. El que això significa és que, mitjançant l’ús de la cadena de blocs d’Elrond, obté un rendiment a escala d’Internet que pot escalar molt més de cent mil transaccions per segon. L’objectiu d’Elrond en llançar aquesta cartera és tornar a imaginar com es produeix qualsevol transferència de valor, incloent, entre altres, la transferència d’actius, la transferència de diners, la transferència de títols de propietat o qualsevol cosa amb valor que es transfereixi d’una persona o entitat. a un altre.

Per què llançar una altra aplicació de pagaments??

Els avantatges de la tecnologia blockchain han estat fora de l’abast del públic en general durant els darrers anys i, com a resultat, l’adopció massiva de tecnologia blockchain encara no s’ha produït..

El llançament de l’aplicació mòbil Maiar significarà que les masses poden adoptar la tecnologia blockchain de manera senzilla i senzilla descarregant una aplicació mòbil. Per tant, els avantatges de l’aplicació van molt més enllà de proporcionar un servei a l’usuari, essencialment l’aplicació proporciona un servei a tota la comunitat blockchain i al món, ja que obre les portes de la usabilitat d’una manera factible. Un cop les masses puguin adoptar aquesta nova tecnologia, obrirà les portes a altres empreses per començar a fer el mateix.

“Milers de milions de persones poden enviar missatges directes als seus contactes perquè és convenient, intuïtiu i econòmic”. Va dir Beniamin Mincu, conseller delegat d’Elrond. “Maiar i el blockchain d’Elrond ara els ofereixen la mateixa experiència a l’hora d’enviar diners”.

Interessar els usuaris

Els usuaris no solen preocupar-se de si hi ha alguna cosa blockchain o no interessar-los i participar en l’ús de l’aplicació és un dels altres punts forts de la cartera Elrond Maiar. La cartera té un disseny elegant i ha incorporat des de gamificació fins a experiència d’usuari i perfeccionament de la interfície d’usuari que fa que l’usuari pugui començar a utilitzar l’aplicació en qüestió de segons després de la descàrrega..

Sembla, segons el que diu Elrond, que no s’ha estalviat cap despesa en crear aquesta aplicació de cartera de nova generació i esperem que el mercat massiu vegi el temps i l’esforç dedicat a crear-la i adopti la nova tecnologia amb els braços oberts. 

Exempció de responsabilitat: Feu la vostra pròpia investigació relacionada amb l’empresa promocionada o qualsevol de les seves filials o serveis esmentats a l’article. Coingape.com no es fa responsable dels seus danys o pèrdues.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me