El creixent “extremisme” a Crypto, és Craig Wright la persona que més no li agrada de Crypto?

Craig Wright no és la persona més agradable de l’univers criptogràfic des que havia “afirmat falsament” que era Satoshi Nakamoto. La controvèrsia que l’envolta ha continuat creixent, ja que s’ha trobat regularment bromejant contra alguns noms destacats del món de les criptomonedes. I el darrer drama de BCH fork només ha agreujat les coses, ja que molts nois destacats li van fer comentaris negatius.

Craig Wright és realment un dolent al món de les criptografia?

Craig Wright no es troba en un lloc molt dolç ara mateix. Ha rebut crítiques des de tots els racons i de nombroses personalitats destacades del món criptogràfic l’estan atacant per les seves afirmacions i amenaces que ha estat emetent respecte a la darrera forquilla BCH. L’amenaça molt recent, on va agafar el rescat del món criptogràfic amenaçant de baixar el preu de Bitcoin a 1.000 dòlars mentre BCH es prepara per dividir-se.

Tweetant abans de la divisió del protocol Bitcoin Cash, que en si mateix és una bifurcació de la cadena de blocs Bitcoin “bàsica” a partir d’agost de 2017, Wright va advertir als miners de Bitcoin que, si mostren suport al Bitcoin Cash amb suport de Roger Ver / Jihan Wu (Bitmain) ABC (BCH) sobre el seu projecte Bitcoin Satoshi’s Vision (BSV), estaria buscant finançar el seu costat de qualsevol batalla de “guerra de hash” que es produeixi venent bitcoins i portant el preu a 1.000 dòlars..

A tots els miners de BTC …


Si canvieu a la meva BCH, és possible que hàgim de finançar-ho amb BTC; si ho fem, venem per USD i, doncs … creiem que el mercat de BTC no té espai ….

Pensa-hi. Vendrem molt!

Penseu que ….

I, que tingueu un bon dia

(BTC a 1000 no em fas pas) pic.twitter.com/oUScEahtWc

– Dr Craig S Wright (@ProfFaustus) 14 de novembre de 2018

Aquesta afirmació ha reunit moltes crítiques. Joseph Young, el conegut periodista, ha continuat dient que “Craig Steven Wright era un dolent i ara només és cancerós. Està afectant tant Bitcoin com Bitcoin Cash d’una manera negativa, començant una guerra de hash “

Al principi, Craig Steven Wright era un dolent.

Però ara només és cancerós. Està afectant tant Bitcoin com Bitcoin Cash d’una manera negativa, començant una guerra de hash que malgasta recursos en ambdues cadenes.

Tot és personal per a ell, és un maniàtic. No recolzeu aquest ximple.

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 15 de novembre de 2018

Craig, alguns dies enrere, havia amenaçat Roger Ver amb la interrupció del comerç de criptomonedes a tot el món en represàlia per la propera bifurcació de Bitcoin Cash. Així va reaccionar Craig Wright a les declaracions de suport de Ver per a la bifurcació anunciada per BitcoinABC:

“Si vols la guerra … faré dos anys sense intercanvi. Res. A la guerra, cap moneda no pot canviar. Si voleu ABC, voleu shitcoins, benvinguts a la fallida <…> Veuré que BCH canviarà a 0 durant uns quants anys <…> Al costat d’ABC, odies el bitcoin, ets el meu enemic. Tu tens <…> ni idea del que significa això. Ho faràs. Sóc Satoshi <…> La teva elecció.”

També havia rebut alguns comentaris negatius de Vitalik Buterin quan Tim Copeland va compartir una notícia sobre els comentaris de Craig a la Fork, i va esmentar que “Vitalik Buterin creu que Craig Wright no hauria de tenir veu”

Vitalik Buterin creu que Craig Wright no hauria de tenir veu. Tot i que molts no estan d’acord amb les seves creences, tàctiques i conducta, crec que té el dret, com qualsevol, de ser escoltat. Per tant, aquí teniu el seu costat. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #bitcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12 de novembre de 2018

Vitalik va respondre: “Craig Wright hauria de tenir veu. Però també ho fem tots.

Vitalik Buterin creu que Craig Wright no hauria de tenir veu. Tot i que molts no estan d’acord amb les seves creences, tàctiques i conducta, crec que té el dret, com qualsevol, de ser escoltat. Per tant, aquí teniu el seu costat. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #bitcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12 de novembre de 2018

A l’agost, Vitalik havia demanat a la comunitat de BCH que no seguís Craig Wright.

La comunitat BCH NO hauria de comprometre’s amb Craig Wright per “evitar una divisió” i hauria d’abraçar-la com una oportunitat per ostracitzar-lo i rebutjar-lo definitivament. Bitcoin Craig (BCC) pot agafar el símbol de la moneda desapareguda actualment desapareguda a la qual és un successor adequat.

– Vitalik que no dóna èter (@VitalikButerin) 22 d’agost de 2018

Tant si és correcte com si està malament, Craig Wright definitivament està perdent la cara, però està entrant en una batalla amb tothom de la indústria. A veure com reacciona un cop la bifurcació comença.

Craig Wright és realment un dolent o és que altres s’han enfrontat contra ell? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me