El creador d’Ethereum, Vitalik Buterin, és insultat per 3 personalitats criptogràfiques en 24 hores

publicitat Phemex

El cripto-vers està ple d’entreteniment per a qui el busca. Des de bromes simpàtiques fins a petites menors fins a baralles de tota mena entre personalitats criptogràfiques, mai no hi ha un dia avorrit a Twitter. Aquesta vegada, va ser Vitalik Buterin qui es va convertir en el blanc de diverses personalitats criptogràfiques per diferents problemes. No obstant això, Buterin va prendre els seus “insults” esportivament, i el cripto Twitter va tenir un dia de camp sobre les disputes.

Vitalik Buterin i Calvin Ayre

En un marc de 24 hores, Vitalik Buterin va ser insultat per tres grans personalitats criptogràfiques i, prenent el cap a la situació, va compartir el mateix en una publicació a Twitter.


Avui m’han insultat * dues * figures de criptomonedes importants. La gent diu coses divertides sobre mi tot el temps, però crec que és una mica discogràfic.https://t.co/pas4jLkPLkhttps://t.co/xw6fXXIla4

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 26 de novembre de 2019

El primer insult va ser de Calvin Ayre, fundador del grup Ayre i partidari de Bitcoin Satoshi Vision (BSV), que va comentar la publicació de Buterin sobre com els models econòmics són irracionals. Ayre va contribuir amb els seus dos cèntims sobre el tema dient que Vitalik no té ni idea de l’economia ni del blockchain.

Vitalik no té cap idea sobre economia ni blockchain.

– Calvin Ayre (@CalvinAyre) 25 de novembre de 2019

El comentari va ser interpretat com un insult per part de Buterin, que el va compartir en la seva pròpia publicació. Pel que fa al cripto Twitter, es va dividir entre els partidaris de Buterin i els que van trobar sentit a la resposta d’Ayre.

vitalik buterinFont: Twitter

Algunes persones van quedar clarament més molestes pels comentaris que les altres, i no van fer picar les seves paraules mentre responien al comentari. Pel que fa a Buterin, va actuar amb intel·ligència. En lloc de respondre ell mateix al tuit d’Ayre, va deixar que ho fessin altres.

Vitalik ButerinFont: Twitter

Vitalik Buterin i Adam Back

La segona disputa de Buterin va ser amb l’inventor de Hashcash i CEO de Blockstream, Adam Back. Aquesta vegada, l’os de la controvèrsia era l’estat de la tecnologia al voltant de les criptomonedes. Bram Cohen, l’autor del protocol BitTorrent, havia compartit el de Buterin publicació al bloc sobre el tema esmentat, dient que gran part era “equivocat”. A això, Adam Back va respondre que mirar Buterin per l’estat de la tecnologia al voltant de les criptomonedes era com mirar Elizabeth Holmes per l’estat de la biotecnologia.

és com buscar Elizabeth Holmes per l’estat de la biotecnologia. què esperaves?.

– Adam Back (@ adam3us) 25 de novembre de 2019

Per context, Elizabeth Holmes és l’exdirectora general de Theranos, una empresa ja desapareguda que ha fet notícies per haver desenvolupat un mètode per fer anàlisis de sang amb volums de sang sorprenentment petits, com ara per un dit. Holmes va ser nomenada la multimilionària femenina més jove i rica de fabricació pròpia a Amèrica per Forbes el 2015, quan la seva empresa va assolir una valoració de 9.000 milions de dòlars. No obstant això, el seu èxit va ser de curta durada, ja que les investigacions periodístiques i reguladores van revelar la dubtesa de les afirmacions de la companyia pel que fa a la seva tecnologia revolucionària. Després de ser exposat per frau, Holmes va aparèixer a la llista de “líders més decebedors del món” de Fortune.

En aquest fil també hi havia dos camps: partidaris i contraris a Buterin.

Font: Twitter

Vitalik Buterin i Peter McCormak

El tercer “insult” va venir del maximalista de Bitcoin i amfitrió del que va fer Bitcoin, Peter McCormak. Va respondre a un tuit d’Eric Weinstein, MD a Thiel Capital i amfitrió del portal en què Weinstein parlava d’haver fet un podcast amb Vitalik Buterin. McCormak va saltar al fil i va anomenar Ethereum com a “disbarat de vapor” i, indirectament, es va referir a Buterin com un estafador.

peter mccormakFont: Twitter

El comentari no va passar desapercebut i Buterin el va compartir com el tercer insult del dia. El discurs va continuar sobre la publicació de Buterin i McCormak va aclarir que no insultava Buterin i el va convidar al seu podcast. Però, Buterin va plantejar que l’havien anomenat estafador. McCormak va respondre que era un amb certes vacil·lacions i, al mateix temps, li va aconsellar que tornés a Bitcoin amb l’analogia que Ian Rush tornés a Liverpool..

Font: Twitter

En el mateix fil, la comunitat de criptografia estava tenint mini-debats sobre el tema entre ells.

Font: Twitter

Des del fil, és evident que, tot i que Bitcoin és la criptomoneda més important, Ethereum té el seu propi seguiment sòlid. Peter McCormak, que és un maximalista de Bitcoin, no va veure gaire suport a la seva postura a favor de Bitcoin al fil.

Per tant, el cripto Twitter va tenir un dia de camp observant i participant en les disputes entre Vitalik Buterin i els oponents: Calvin Ayre, Adam Back i Peter McCormak. Pel que val, val la pena admirar el tacte amb què Buterin va gestionar les crítiques. 

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me