El CEO de Ripple esborra FUD al voltant de “XRP Dumping” en una entrevista amb Pomp

publicitat Phemex

Cofundador & Soci de Morgan Creek Digital Anthony Pompliano, alias Pomp recentment entrevistat Brad Garlinghouse, conseller delegat de Ripple. A l’entrevista, Garlinghouse va explicar les vendes mensuals de XRP i va netejar el FUD al seu voltant. 

Per què Ripple ven milions en XRP cada mes?

A l’entrevista, una ronda es va dedicar íntegrament a les vendes mensuals de XRP i Pomp va començar la sessió preguntant a Garlinghouse sobre com veia les vendes de XRP. Garlinghouse va començar dient que la gent perd de vista que ells (Ripple) eren “la part més interessada en l’èxit i la salut de l’ecosistema XRP”, ja que posseïen una gran quantitat de XRP. Va dir, a més, que tot el que van fer que no era bo per a l’ecosistema XRP no era, per tant, bo per a ells, justificant així que les vendes de XRP no eren perjudicials per a l’ecosistema XRP.


A continuació, va revelar els detalls del mecanisme dels comptes de dipòsit XRP. Segons Garlinghouse, fa dos anys, una de les preocupacions més importants dels mercats XRP havia estat que, des que Ripple posseïa molts XRP, què passaria si Ripple decidís vendre-ho. Per solucionar aquesta preocupació, Ripple va tancar el seu XRP en 55 contractes en fideïcomisos signats criptogràficament al llibre principal XRP. Els escrow es van desbloquejar un cop al mes durant 55 mesos, és a dir, es va desbloquejar un bloqueig cada mes durant 55 mesos. Hi havia 1.000 milions de XRP a cada compte, el que significa que hi havia 55.000 milions de XRP en el moment en què Ripple va crear els escrow.

Pomp va preguntar què va passar amb els XRP quan van ser alliberats? A això, Garlinghouse va respondre

“Podríem fer el que vulguem amb ell”.

Garlinghouse va aprofundir en com s’han utilitzat fins ara els llançaments de XRP:

“Utilitzem algunes de les seves ofertes … les venem per programació …”

Garlinghouse va explicar les dues maneres en què es va vendre XRP: mitjançant operacions sense recepta i per programació. En els comerços OTC, eren principalment els especuladors de criptografia, com ara els fons de cobertura criptogràfica, els que es van apropar a Ripple. Ripple ha intentat involucrar-se en el mercat d’una manera constructiva venent XRPs mitjançant el comerç OTC i per programació en 10 punts bàsics de l’activitat diària del mercat. L’error que havien comès era que es calculaven a partir de les dades proporcionades per CoinMarketCap, un lloc web la reputació de la qual ha patit informes de volum fals. Garlinghouse i Pomp van coincidir a dir que CryptoCompare Top Tier (CCTT) era molt més fiable i fiable per entendre el volum real de liquiditat XRP.

El que Garlinghouse semblava implicar era que la seva intenció amb les vendes de XRP no era manipular-ne el preu, sinó que havien calculat erròniament la quantitat que es vendria tenint en compte dades incorrectes. Garlinghouse va dir a més que no tenien res a veure amb el 99,9% de la negociació XRP. Segons els informes publicats per Ripple, va vendre XRP per valor de 170 MM $ el primer trimestre de 2019 i 250 MM $ el 2T 2019.

Què va passar amb el XRP no venut?

Segons Garlinghouse, una gran part dels XRP van tornar a posar-se en fideïcomisos nous. Ell va dir –

“El 80% es remunta”.

Pomp va preguntar al CEO de Ripple per què necessitaven els diners que provenien de les vendes de XRP. A això, Garlinghouse va respondre que reinvertien a la companyia i va posar l’exemple de Moneygram, que Ripple havia establert recentment en una associació estratègica amb Moneygram i va invertir 30 MM en les accions comunes de la companyia..

Restriccions de venda als titulars de XRP

Un punt interessant que va tractar Pomp van ser els acords de venda restringits per a aquells que van comprar XRP mitjançant operacions OTC. A això, Garlinghouse va dir: “De vegades sí”. A més, va afegir que, amb aquests acords de venda restringits, el que havia fet Ripple era més saludable que l’entorn ETH i Bitcoin perquè no hi havia restriccions que impedissin que les balenes abocessin les fitxes.

Pomp va intentar esbrinar quines eren les restriccions de venda per client o per una base més generalitzada, però Garlinghouse es va negar a respondre-ho. Ell va dir-

“Ja som 10 o 100 vegades més transparents que ningú a la comunitat de criptografia i tenim un tacte per fer-ho. I crec que m’acabaves de demanar que fos més transparent. Crec que ho aprovaré “.

Garlinghouse simplement va explicar que intentaven fer coses estratègiques i intel·ligents per aprofitar el seu balanç i catalitzar l’evolució de l’ecosistema. Pomp va admetre que la gent que intentava esbrinar tota aquesta informació era massa. Era com dir que Ripple hauria de contractar els seus contractes de codi obert.

Hi ha ofertes amb descompte per a clients OTC?

Quan se li va preguntar sobre els descomptes en vendes de venda lliure, Pomp va intentar endevinar si el descompte rondava el 50%. Garlinghouse el va corregir immediatament dient que era més o menys un 5%. El seu fonament darrere d’aquesta xifra de descompte era que pensava en XRP com a moneda. Va remarcar:

“Vindríeu un dòlar per 50 cèntims?”

Creieu que les divulgacions de Garlinghouse ajudaran a enfortir la confiança al voltant de Ripple i XRP a la comunitat criptogràfica? Feu-nos saber què en penseu sobre les respostes del CEO de Ripple als comentaris següents!

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me