El caigut preu d’Ethereum manté el carrer dividit

publicitat Phemex

Sembla que el preu d’Ethereum no troba la paraula. Com que el carrer creu que aquest és el pis, el preu de Ether el torna a incomplir, deixant de manifest una nova desavantatge. Molts bous veuen això com una oportunitat de venda excessiva, els óssos creuen que és el joc final de la segona criptomoneda més gran del carrer..

Els óssos diuen vendre

Ethereum (ETH), després d’haver-se mantingut estancat des de feia temps al voltant dels 350 dòlars americans, ha vist avui una caiguda vertiginosa que la va caure per sota dels 300 dòlars, la primera vegada des del novembre del 2017 que marca un 60% d’anul·lació el 2018. Tot i que de moment no hi ha dades clares raons del que va passar amb Ethereum i per què el seu preu va experimentar una caiguda tan important, pel que sembla, el seu descens, fonamentalment, sembla a causa de l’augment de la competència, els problemes d’escalabilitat i la congestió a què s’enfronta el blockchain en temps real. En primer lloc, va ser Fcoin el controvertit model de negoci que va animar els seus usuaris a votar pels actius digitals que estan a punt de ser llistats per la forma de llançaments aeris que va obstruir la cadena de blocs d’Ethereum.

Llavors, el trasllat de Tron i EOS al seu propi MainNet no només va treure dos dels projectes més importants d’Ethereum Blockchain, sinó que també va començar a plantejar una competència directa a Ethereum. Ether havia disparat més de 1.000 dòlars al febrer, ja que les empreses emergents construïen projectes a la part superior de la cadena de blocs d’Ethereum i venien fitxes digitals a canvi d’èter en vendes multitudinàries conegudes com a ofertes inicials de monedes. Els inversors que van comprar Ether per participar en aquestes ICO van augmentar el preu. I ara, ja que alguns d’aquests projectes estan cobrant per cobrir despeses o es mouen a la seva xarxa principal, realment està perjudicant Etherum, cosa que provoca aquesta debilitat..

Llegiu també: Vitalik Buterin, fundador d’Ethereum, va publicar un nou algorisme de consens per combatre els atacs

Els bous encara diuen que compreu, això és només el començament

Tot i que persisteix la humitat a curt i mitjà termini, a llarg termini els fonaments d’Ethereum continuen sent forts i el preu definitivament pot recuperar-se. Molts creuen que Ethereum està seguint la tendència del Bitcoin i la caiguda és que el preu és similar al que li va passar a Bitcoin després de la fallida de Mt Gox, per tornar a pujar. Fins i tot Ran Neuner ha fet una piulada que sembla que Ethereum està sobrevendut.

ETH acaba de caure fins als nivells de setembre de 2017. No estic segur de quan canviarà el mercat, però estic segur que en aquest moment estem en una sobrevenda. pic.twitter.com/0H1Rpw4gBj

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 13 d’agost de 2018

La Fundació Ethereum treballa furiosament cap a solucions d’escala. Plasma, Sharding, Casper, són prioritats de la Fundació i dels seus aliats a l’hora de construir una cadena de blocs descentralitzada i escalada. A més, Enterprise Ethereum Alliance continua afegint interessants aliats. Recentment, Jun Hasegawa, el fundador i CEO d’OmiseGO, també havia esbossat el futur d’Ethereum i el full de ruta del seu creixement durant els propers dos anys. Segons ell, l’any 2019, quan Ethereum trobarà la seva veritable adopció empresarial i els DApps de la seva cadena de blocs augmentaran. Després, el 2020 Ethereum augmentarà massivament a mesura que augmentarà la seva adopció a mesura que la moneda es convertirà en una cosa més tradicional.

Criptoeconomia la meva perspectiva / predicció.

2017: especulació (ICO)

2018: PoC / Eco-system buidl / Solucions d’escala (L2 #Plasma #OmiseGO/ L1 #Sharding #Casper ) / Protocols Interchain

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30 de juliol de 2018

2019: adopció de negocis reals / eines de focus UIUX / Més Dapps

2019 ~ 2020: #Eteri a escala massiva i utilitzat pel governador.

Veurem una enorme diferència entre el protocol real adoptable i el projecte d’especulació tòxica.

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30 de juliol de 2018

Recentment, Vitalik també ha presentat un nou esquema de l’algoritme que requereix el control de més del 99% dels nodes de la cadena de blocs per dur a terme un atac que fa que Ethreum sigui gairebé a prova d’atac.

Tot i que la caiguda a curt termini és incontrolada, Ethereum encara té molt a la seva mà per canviar fonamentalment l’empresa. Tot i que no serà fàcil canviar el sentiment del mercat a l’instant, els seus terminis de lliurament i la manera com gestiona els seus problemes actuals seran definitivament una cosa que els inversors haurien de veure

Guanyarà Ethereum la batalla i recuperarà la glòria perduda? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me