Dins del pla de Ripple contra la demanda SEC, pot Ripple guanyar contra SEC?

La demanda de la SEC contra Ripple i dos dels seus executius per la venda de seguretat no registrada va causar la pena per a la companyia de criptografia als EUA. Ripple, en la seva resposta inicial, va desmentir totes les afirmacions de que XRP era seguretat i fins i tot va assegurar als seus clients que acabarien sortint com a guanyadors. L’empresa ha sortit ara amb un resposta oficial detallada a les denúncies formulades contra l’empresa a la demanda.

Avui hem presentat la nostra resposta legal preliminar a la queixa de la SEC. Amb això, comencem a corregir el registre i corregim moltes idees errònies i contradiccions dins de les seves denúncies. 1/5 https://t.co/8KVBuSzCGH

– Stuart Alderoty (@s_alderoty) 29 de gener de 2021

Ripple, en la seva resposta oficial a la demanda, va afirmar que els més afectats per la demanda de la SEC eren inversors minoristes, ja que el preu del XRP va caure més del 50% arran de la demanda.

des que la SEC va presentar la seva denúncia, XRP va perdre gairebé la meitat del seu valor de mercat, cosa que va provocar que els titulars de XRP sense connexió amb Ripple (les persones que pretén protegir la SEC) pateixin milers de milions de dòlars. És més, una part de la missió de la SEC és mantenir mercats ordenats … i, tanmateix, la seva extensió va generar estralls al mercat.


Ripple acusa SEC de fets distorsionants

Ripple va afirmar que SEC estava prenent posicions en lloc de ser imparcial, ja que en un moment determinat fins i tot van afirmar que Ethereum podia qualificar-se com a seguretat i, amb el temps, va guanyar l’estatus de classe d’actius i XRP podria molt bé encaixar en aquest mateix tram.

Ripple també va acusar a SEC d’haver destruït els fets de la demanda presentant les cites i les dades per mostrar-les amb mala llum. Va dir la firma,

Mitjançant la nostra resposta, comencem a aclarir el registre. Tot i que no podem aprofundir en tots els detalls d’aquest format (això passarà a mesura que avanci el cas), veureu que negàvem moltes de les acusacions de la SEC. Amb el temps veureu per què.

Ripple també va oferir una cita d’Andrew Ceresney, de Debevoise & Plimpton, que ha revisat el cas i ha suggerit que la SEC ha optat per passar per alt fets clau com que XRP es comercia a tot el món sense interferències normatives..

Segons Andrew, el cas de la SEC no té precedents i està mal concebut. La SEC ha ignorat l’estat clar de XRP com a moneda virtual, contradient no només les conclusions d’altres agències reguladores dels Estats Units, sinó també els règims reguladors internacionals. Durant els darrers vuit anys, el mercat XRP, independent de les activitats de Ripple, havia crescut fins a arribar a un comerç a gran escala en més de 200 borses a tot el món. La SEC estén ara el concepte de “contracte d’inversió” més enllà del seu punt de ruptura.

Quan se li va preguntar sobre les seves opinions sobre el tema, va dir Gabor Gurbacs, director de VanEck,

En aquest moment no està clar si XRP és una moneda o una seguretat. No hi ha consens reglamentari sobre aquest tema.

Ripple rebutja les reclamacions de la SEC de que XRP és un contracte d’inversió

La SEC va acusar Ripple de vendre conscientment una forma de seguretat o un contracte d’inversió a compradors, tot i saber que es podria considerar garantia segons la normativa vigent i va augmentar el seu preu a través de les xarxes socials i altres canals per augmentar-ne el preu. Ripple, en la seva resposta oficial, va desmentir totes les afirmacions de ser un títol o una forma de contracte d’inversió entre dues parts.

Ripple va afirmar que XRP és una moneda virtual que ha construït el seu mercat durant més de 7 anys. La firma va dir que les afirmacions de ser un contracte d’inversió no es mantenen fermes, ja que mai no van celebrar cap ICO ni van prometre futurs tokens. L’empresa fintech va oferir un resum de la seva presentació de respostes que es va llegir,

  1. XRP és una moneda virtual i, per tant, fora de la jurisdicció de la SEC.
  2. Ripple mai no ha subscrit cap contracte d’inversió amb cap titular de XRP.
  3. Ripple mai no va celebrar cap ICO, mai no va oferir fitxes futures per recaptar diners i no té cap relació amb la gran majoria dels titulars de XRP.
  4. Tenir XRP no significa que una persona rebi una part dels ingressos o beneficis de Ripple.
  5. Les vendes de XRP de Ripple van ascendir a molt menys de l’1% del mercat massiu de XRP que ha crescut en els darrers 8 anys.
  6. El Ledger XRP, sobre el qual es mou XRP, està completament descentralitzat. La SEC ignora la realitat econòmica d’una transacció XRP.
  7. Les participacions XRP de Ripple no creen cap contracte d’inversió, ja que les participacions de DeBeers converteixen els diamants en valors.

Feu-nos-ho saber si esteu d’acord amb les reclamacions de Ripple contra SEC. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me