Dash [DASH] té un risc inferior d’incompliment normatiu que Bitcoin: Dash Executive

publicitat Phemex

Dash [DASH], que es considera una moneda de privadesa, ha estat objecte de foc pel suposat incompliment de la norma de viatges de la GAFI. Molts intercanvis, inclosos OKEx, Coincheck i CEX.io, ja han retirat Dash o es plantegen fer-ho. Tanmateix, el director regional de Desenvolupament de Negocis de Dash a la regió EUA-Canadà, Omar Hamwi, ha establert que Dash compleix amb la regla de viatges del GAFI com Bitcoin en un bloc a mitjà. De fet, fins i tot ha dit que Dash té un risc inferior d’incompliment de la normativa que Bitcoin. 

Quina és la regla de viatges de la GAFI??

La regla de viatges del GAFI dicta que tots els proveïdors de serveis d’actius virtuals (VASP) comparteixen les dades rellevants dels clients amb les institucions beneficiàries. Les dades inclouen el nom del remitent, el número de compte del remitent utilitzat per processar la transacció (per exemple, cartera de criptomoneda), les dades d’identificació del remitent, com ara la seva adreça o el número de la targeta d’identificació, el nom del beneficiari i el número de compte del beneficiari al qual s’ha processat la transacció..


Compleix Dash amb la regla de viatges de la GAFI?

Des de l ‘anunci de Regla de viatges de la GAFI, diversos intercanvis han anunciat que retiraran Dash i altres monedes de privadesa, incloses Monero i ZCash. Al setembre, OKEx havia anunciat que retiraria Dash, però a principis d’octubre va dir que estava revisant la seva decisió de fer el mateix. Segons un gestor de Twitter, Electric Coin Company, CEX.io també pot retirar Dash. Coincheck també havia anunciat al maig que retiraria la baixa Guió, Monero, i Zcash.

Dash, però, compleix amb la regla de viatges de la GAFI com Bitcoin, segons un executiu de la companyia. El director regional de Desenvolupament de Negocis de Dash, a la regió dels Estats Units i el Canadà, Omar Hamwi, va publicar recentment un bloc a Medium on explicava com les transaccions de Dash no eren anònimes i com era possible que Dash complís la regla de viatges de la GAFI..

El bloc estableix com la xarxa Bitcoin i la xarxa Dash són completament idèntiques:

  1. Tant la xarxa Dash com la Bitcoin funcionen amb el mateix conjunt de regles de transaccions.
  2. Les dues xarxes són cadenes de blocs públiques i són dades de transaccions: l’adreça del remitent, l’adreça del receptor i l’import de la transacció es registren de forma transparent a la cadena de blocs de les dues xarxes..
  3. Tant Bitcoin com Dash opcionalment utilitzen CoinJoin per oferir a les transaccions un cert nivell de privadesa. CoinJoin, tot i que millora l’aspecte de privadesa del perfil d’un usuari, no proporciona a l’usuari un anonimat complet. De fet, CoinJoin es pot utilitzar amb qualsevol xarxa de criptomonedes. Les tècniques que s’utilitzen per analitzar les transaccions de Bitcoin també són aplicables a la xarxa Dash.

Per tant, si Bitcoin pot complir la regla de viatges de la GAFI, també ho pot ser Dash.

Dash no és una “moneda centrada en la privadesa”

Els blocs expliquen com la privadesa i la transparència no són un binari, sinó un espectre:

“Aquest espectre inclou un blindatge complet de les transaccions (en què les adreces o les quantitats estan totalment ocultes a observadors de tercers), el blindatge opcional de les transaccions i les transaccions totalment transparents. També pot incloure transaccions “fora de cadena” i altres millores que impedeixin que tercers observin les transaccions “.

En el cas de Dash, la privadesa és una característica opcional; en cas contrari, les seves transaccions són totalment transparents per defecte, com la de Bitcoin. La funció de privadesa afegida només està disponible a la cartera d’escriptori. Pel que fa a CoinJoin, combina diversos pagaments de diversos inversors en una única transacció o una sèrie de transaccions. Això fa que sigui més difícil per als observadors de tercers determinar quina adreça va pagar quin destinatari o destinataris. CoinJoin es pot utilitzar amb qualsevol cadena de blocs transparent, inclosos els de Bitcoin, cosa que fa que Dash i Bitcoin siguin idèntics en termes de privadesa. El bloc també assenyala que amb la Lightning Network de Bitcoin, els usuaris de Bitcoin poden gaudir de transaccions anònimes.

Els usuaris de Bitcoin tenen una opció “fora de la cadena” anomenada Lightning Network, que és completament anònima. Fins i tot els nodes (per exemple, servidors) que transmeten transaccions a la xarxa Lightning no poden determinar l’origen o el node de destinació dels pagaments que envia..

Per tant, Dash té un risc d’incompliment normatiu menor que Bitcoin.

El bloc continua dient que Dash s’ha associat amb moltes empreses per garantir el compliment de les directrius del GAFI. Els seus socis de conformitat l’ajuden a complir la regla de viatges i altres requisits de compliment de diverses maneres, incloent el seguiment de transaccions, la identificació i el bloqueig de les transaccions que fan servir mescladors. La criptomoneda també ha indicat directrius per als VASP sobre com poden identificar, bloquejar i informar de transaccions sospitoses de Dash amb funcions de privadesa millorades, com l’ús d’un mesclador..

El bloc explica amb molt de detall com Dash no infringeix les directrius del GAFI i ajuda els intercanvis a decidir si retirar o no la criptomoneda. Què en penseu del moviment de Dash per explicar com és tan compatible com Bitcoin amb la regla de viatges GAFI? Comparteix les teves opinions amb nosaltres als comentaris següents!

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me