Crypto Weekly: la signatura de l’Associació Libra, KuCoin anuncia futurs mensuals sobre Bitcoin i molt més

publicitat Phemex

Aspectes clau 

  1. L’associació Libra signa la carta, anuncia la junta directiva
  2. Les Stablecoins plantegen més problemes que beneficis: informe del grup de treball del G7
  3. L’aeroport internacional de Miami dóna la benvinguda al seu primer caixer automàtic de Bitcoin
  4. Kucoin anuncia el llançament de contractes mensuals de futurs Bitcoin en el seu derivat KuMEX Exchange
  5. Les Illes Marshall construiran la seva pròpia moneda digital 
  6. Media Lab adquireix Kik, veu a llarg termini el testimoni natiu de Kik 

Libra comptarà amb 21 membres fundadors 

Facebook, en la seva reunió a Ginebra, ha anunciat els seus 21 membres fundadors. L’associació va anunciar a més la seva junta directiva. Després de la sortida de les principals empreses de pagaments, Facebook ha anunciat finalment el seu equip de membres fundadors. Alguns dels membres inclouen Uber, Lyft i Spotify. L’equip es va reunir a Ginebra per signar la carta de l’Associació Libra que governarà Libra. A més, el consell d’administració estarà format per David Marcus, el líder de Facebook del projecte, i representants d’Andreessen Horowitz, PayU, fons Kiva Micro i Xapo Holdings.

L’informe del G7 recull els demèrits de Stablecoins


El grup de treball del G7 ha publicat finalment el seu informe. Aquest últim destaca les deficiències dels sistemes de pagament transfronterers vigents. Tanmateix, la força encara desconfia si les stablecoins seran capaces de resoldre el mateix a causa dels seus reptes operatius. L’informe al·lega que l’adopció d’establecoins mundials és incerta i que posarà en dubte l’estabilitat financera i el sistema monetari internacional. A més, independentment de la seva mida, representaran riscos per als esforços contra el blanqueig de diners a tots els estats i dificultaran el compliment fiscal i la protecció de dades dels consumidors.

A més, el grup de treball al·lega que les nacions del G7 no permetran cap llançament d’una moneda estable sense assegurar abans els reptes i els riscos. L’informe va menysprear per primera vegada les criptomonedes i va dir que no han pogut proporcionar un mitjà de pagament atractiu ni un magatzem de valor. Tot i que el grup de treball va considerar les estables moneda com un mitjà de pagament o un magatzem de valor, el primer considera que els contres superen els avantatges. Segons l’informe, el llançament del mateix suposarà una amenaça per a l’estabilitat financera mundial i el sistema monetari.

Ara feu transaccions de Bitcoin a l’aeroport internacional de Miami 

L’aeroport internacional de Miami (MIA) ha donat la benvinguda aquesta setmana al seu primer caixer automàtic Bitcoin (caixer automàtic). L’anunci l’ha fet Bitstop, que és una empresa de programari de tecnologia bitcoin amb seu a Miami. La instal·lació d’un caixer automàtic bitcoin a l’aeroport internacional de Miami facilitarà l’intercanvi d’efectiu en bitcoins per als viatgers. L’aeroport té instal·lat el caixer automàtic de Bitcoin a la sala central G al costat de la porta 16. Segons les estadístiques de Coin ATM Radar, els Estats Units actualment alberguen més de 3700 caixers automàtics bitcoin del total de 5.756 ubicats a 75 països dels 5 continents..

KuCoin anuncia contractes de futurs mensuals de Bitcoin

La plataforma de futurs, KuMEX, del popular intercanvi de criptomonedes, Kucoin ha anunciat la seva intenció de començar a operar contractes mensuals de Bitcoin d’aquí a poques setmanes. Segons una actualització que ha aparegut al seu compte oficial de twitter, la plataforma de futurs va revelar que el seu fundador, Michael Gan, parlant a l’esdeveniment blockchain life 2019 a Moscou, va donar a conèixer la informació que KuMEX llançarà aviat contractes mensuals de bitcoins. La notícia arriba després de l’anunci oficial de Kucoin que la borsa ha revisat el seu centre d’intercanvi. La revisió, segons l’anunci, va fer canvis importants a la plataforma en línies bàsiques com ara mercats, visualització de la plataforma i funcionalitats comercials com ordres i llibres de comandes.

Marshall Island desplegarà la seva pròpia moneda digital 

Segons els informes, les Illes Marshall, en un esforç per allunyar-se dels canals de pagament tradicionals i obtenir autonomia, treballen en la seva pròpia moneda digital. L’últim a unir-se a la iniciativa és Gal·les. Aquest últim creu que tenir una moneda digital pròpia serà de gran ajuda i suposarà un gran benefici per a les empreses locals. A més, la moneda digital podria proporcionar-li una identitat més separada, sobretot a la vista de l’imminent Brexit.

Media Lab adquireix Kik i continuarà treballant en Kin Token 

MediaLab, un holding amb seu a Santa Mònica, ha finalitzat un acord amb Kik Interactive per adquirir la plataforma de missatgeria Kik. A més, el primer va afirmar que veu potencial a llarg termini en el projecte de token i que continuarà treballant a Kin amb el fundador i CEO de Kik, Ted Livingston. MediaLabs també va destacar els seus plans per eradicar els correu brossa i els missatges no desitjats. Al seu torn, això farà que l’aplicació sigui més ràpida i fiable i redueixi el nombre d’errors.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me