Crypto Weekly: Bakkt amplia la custòdia de Crypto, Blockchain.com llança serveis de crèdit i molt més

publicitat Phemex

Aspectes clau 

  1. Bakkt amplia la seva solució de custòdia criptogràfica de nivell empresarial a totes les institucions
  2. Bank of Tanzania adverteix el públic contra l’ús de criptomonedes
  3. Els analistes impulsen les cronologies alcistes de Bitcoin [BTC] més enllà del 2021
  4. La Xina impulsarà la innovació en blockchain invertint 2 mil milions de dòlars el 2023 – informe IDC
  5. SBI Ripple Asia anuncia el primer servei de transferència de diners Japó-Vietnam mitjançant RippleNet
  6. Blockchain.com llança serveis de préstec criptogràfic; Es van desemborsar 120 milions de dòlars al novembre
  7. El banc central de Singapur, JP Morgan, desenvoluparà un sistema de pagaments transfronterers basat en blockchain

Bakkt amplia la custòdia criptogràfica a totes les institucions

Bakkt ara ofereix la custòdia de Bitcoin a totes les institucions. Ara, els clients de tot el món poden protegir els seus actius mitjançant l’oferta empresarial de Bakkt. A més, aquest últim també ha rebut l’autorització del Departament de Serveis Financers de Nova York (NYDFS) per oferir la custòdia de Bitcoin a totes les institucions. La llista d’empreses que s’han inscrit com a clients inicials inclou Pantera Capital, Galaxy Digital i Tagomi. Es preveu que altres empreses s’uneixin en un termini de poques setmanes. Anteriorment, Bakkt només proporcionava serveis de custòdia als clients que negocien els contractes de futurs de Bitcoin. 

Bank of Tanzania publica un avís contra l’ús de criptomonedes

El banc de Tanzània, en un avís públic, ha advertit al públic que no utilitzi criptomonedes. A més, l’avís indica que les criptomonedes no estan legalment autoritzades a Tanzània. L’avís també menciona que s’ha assenyalat una tendència creixent entre el públic que participa en activitats basades en criptomonedes. A més, aquest últim posa en relleu el fet que algunes entitats de Tanzània comercialitzen la percepció que les criptomonedes són moneda de curs legal al país. 


Thomas Lee i Tone Vays prediuen un preu de Bitcoin de 50.000 dòlars [BTC] per al 2022

Els principals analistes Thomas Lee i Tone Vays han ampliat els seus objectius alcistes més enllà dels 50.000 dòlars fins al 2022. El mercat criptogràfic és positiu quant a un brot alcista abans de la meitat del maig del 2020. No obstant això, segons Vays i Lee, l’esdeveniment podria fallar en complir les expectatives dels inversors. Els bous no s’equivoquen sobre la histèria que podria oferir Bitcoin. Va dir Tone Vays

“Si Bitcoin comença a aproximar-se als 20.000. Va a pujar molt ràpidament ”

No obstant això, les seves línies de temps per al desencadenament s’estenen durant la segona meitat del 2021 fins a principis del 2022. Casualment, la predicció de Tone s’acosta a l’anàlisi de Tom Lee sobre el preu de Bitcoin. Segons ell, el preu de Bitcoin es regeix per l’efecte de xarxa. Té una relació exponencial amb el preu. Per tant, anant, més endavant, es necessitaria gairebé un milió d’usuaris perquè el preu arribés als 25.000 dòlars.

La Xina gastarà 2 mil milions de dòlars en innovació en blockchain

Un nou informe de la firma d’anàlisi de dades amb seu als Estats Units, International Data Corporation (IDC), preveu un 67% de CAGR a la indústria de la tecnologia blockchain de la Xina des del 2018 fins al 2023. A l’agost, IDC va publicar l’informe mundial de creixement de la cadena de blocs que cita un 60% de creixement anual compost (CAGR) de la despesa en la indústria global de la cadena de blocs, arribant a 16.000 milions de dòlars el 2023. El mercat xinès contribuirà a una vuitena part del ritme de creixement mundial amb les recents notícies positives que surten del país..

SBI Ripple Asia anuncia el primer servei de transferència de diners mitjançant RippleNet

SBI Ripple Asia i SBI Remit, filials de SBI FinTech Solutions, s’han associat amb Tien Phong Commercial Joint Stock Bank, un banc comercial vietnamita establert el maig del 2008 per introduir el primer servei de transferència de diners Japó-Vietnam en moneda real que utilitza la tecnologia Ledger Distributed (DLT) . L’adopció de RippleNet permetrà la transferència de fons en temps real i a baix cost entre SBI Remit i Tien Phong Bank. De fet, la població de residents vietnamites al Japó ha crescut 4,57 vegades en els darrers cinc anys fins a 330.835. El sistema permetrà transferències perfectes i contribuirà a construir una base de clients fidel per a les dues empreses.

Blockchain.com llança serveis de préstec criptogràfic 

 Blockchain.com ha anunciat recentment els seus plans per llançar el seu servei de préstec criptogràfic que va desemborsar 120 milions de dòlars a les institucions només al novembre. Des del seu llançament a l’agost (com a beta per a clients institucionals específics), la companyia ha estat testimoni d’un gran interès en el servei, ja que el servei de préstec i préstec de les institucions creua 1.600 milions de dòlars a la plataforma. Fins al novembre, el valor ha tocat la marca de 120 milions de dòlars que indicava un interès institucional massiu pel producte ofert per Blockchain.com.

Sinergia del banc central de Singapur JP Morgan per desenvolupar un sistema transfronterer basat en blockchain

El Banc Central de Singapur, l’Autoritat Monetària de Singapur (MAS), s’ha associat amb el gegant de banca d’inversions JP Morgan i ha desenvolupat un prototip de blockchain per a pagaments transfronterers. El prototip permetrà establir pagaments mitjançant diferents monedes de la mateixa xarxa. Pel mateix, Temasek, una empresa d’inversió propietat del govern de Singapur, donarà suport a la iniciativa de MAS i JPMorgan. 

El prototip ve com a part de la cinquena fase del Projecte Ubin. Aquest últim va ser iniciat al novembre del 2016 per MAS en col·laboració amb la indústria de serveis financers de Singapur per explorar liquidacions de pagaments i valors basats en blockchain.. 

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me