Comprar, jugar, apostar per NFT i competir en el futur del joc basat en Defi: m $ ports ™

publicitat Phemex

AnRKeY X ™ aporta el nou concepte de ports m $, una nova indústria de jocs anomenada esports diners. Això és possible gràcies a la combinació de DeFi Yield Farming, NFT i eSports, amb tot el que funciona amb la plataforma de protocol gDEX (Decentralized Finance Gaming Platform Exchange) basada en Ethereum.

La plataforma gDEX és el centre de l’univers AnRKeY X ™, on els usuaris podran jugar, apostar, comprar i vendre mitjançant la moneda arcade $ ANRX.

El primer joc interactiu, Battle Wave 2323 ™, es lliurarà aquest trimestre, el quart trimestre del 2020. Aquest joc inclou nou equips de batalla de grups diferents que competeixen per obtenir el màxim APY setmanal i les recompenses més altes. Aquestes recompenses es divideixen en dues parts: les monedes de $ ANRX distribuïdes a les piscines com a rendiment obtingut de l’agricultura, mentre que nou afortunats membres de l’equip de batalla guanyador aconsegueixen un NFT reforçat amb el rendiment. Aquestes NFT es poden apostar en la propera batalla per augmentar el APY dels equips i les seves possibilitats de guanyar.


Els NFT es poden actualitzar amb calixos i armaments daurats per augmentar el rendiment (de manera similar a les joies de RPG per millorar el vostre equipament), es poden comprar a membres afortunats o es venen.

Els equips de batalla actuals són: 

Per unir-vos al vostre equip de batalla, aneu a: https://discord.gg/anrkeyx

Propers jocs i desenvolupaments

Es publicaran nous jocs de m $ ports cada trimestre, a través de l’estudi soci d’AnRKeY X ™ Waypoint. Una empresa coneguda per treballar en projectes com Pokemon, Final Fantasy, Terminator i molts altres. També es poden llançar a través de desenvolupadors de tercers mitjançant l’SDK propietari AnRKeY X ™. Aquests desenvolupadors rebran subvencions que compensin bastant la seva contribució a l’ecosistema.

Usuaris i socis

Els usuaris principals d’AnRKeY X ™ són operadors de DeFi i jugadors entusiastes de la criptografia, impulsats per un ethos ciberpunk i una nostàlgia de microones. Alguns dels influents de DeFi més reconeguts ja donen suport al projecte, esperant amb impaciència unir-se al primer joc interactiu, Battle Wave 2323. Les principals empreses de blockchain com Plasma Pay són socis que proporcionaran una passarel·la de pagament FIAT a gDEX.

Model de negoci i ingressos

Una prioritat fonamental d’AnRKeY X ™ és construir un entorn sostenible & model de negoci de mineria de liquiditat rendible. El nucli d’aquest model de negoci serà la plataforma gDEX amb diferents jocs interactius, on tothom té la possibilitat de guanyar NFT rars i obtenir beneficis de formar part de l’ecosistema. Els usuaris estaran protegits contra el frau, les piscines de catifes i el comportament de les balenes, que sovint condueixen al fracàs de molts projectes DeFi.

Els fluxos d’ingressos del projecte provindran de transaccions de gDEX (0,4% per transacció) i vendes de Marketplace (0,6% de NFT). Les apostes de $ ANRX també obtindran beneficis, aconseguint el 25% de totes les transaccions fetes a gDEX. A més, els jugadors també podran afegir nous jocs i piscines a l’ecosistema mitjançant propostes de votació amb un quòrum d’almenys el 20%.

Equip AnRKeY

L’últim però més important element és l’equip, format per un conjunt de líders de blockchain encapçalats per J.D. Salbego, una personalitat de blockchain molt reconeguda amb una àmplia experiència en la gestió i assessorament d’inicis de blockchain. Ha aparegut en els principals canals de televisió de mitjans financers i en destacats mitjans de comunicació criptogràfics.

Hi ha informació més detallada sobre el projecte i sobre AnRKeY X SHO https://daomaker.com/sho/anrkey_x 

AnRKeY X SHO reemborsable

AnRKeY X és la primera Oferta Strong Holder (SHO) reemborsable de DAO Maker, una plataforma de recaptació de fons de confiança i pionera de la mineria social. Aquest nou concepte de venda pública assegura inicialment el 80% dels fons dels participants en venda. Si el preu del projecte cau per sota del -20% del preu SHO en un termini de 6 mesos, tots els participants són elegibles per reclamar el 80% de la seva contribució. Tot i això, la política de devolució es cancel·larà si el nivell de preus aconsegueix mantenir-se per sobre del llindar del 400% durant un període de 4 mesos.

En cas d’èxit, AnRKeY X rebrà el 75% de la quantitat recaptada restant i el 25% s’utilitzarà per comprar fitxes de $ ANRX del mercat secundari i distribuir-les entre els titulars de fitxes DAO..

En cas contrari, els participants tenen una finestra d’una setmana per reclamar reembossaments, enviant el 100% de les fitxes comprades al TGE i obtenint el 80% de la seva contribució. En aquesta ocasió, totes les fitxes reemborsades es retornaran a AnRKeY X per al seu reciclatge, i es cremaran totes les fitxes retornades en el futur.

El preu de venda pública AnRKeY X és de 0,025 dòlars per testimoni i es realitza en dues rondes: una ronda estratègica per a inversors i influents notables amb una assignació de 25.000 dòlars (1.000.000 dòlars ANRX) i una ronda pública de 100.000 dòlars (4.000.000 dòlars ANRX). DAO Maker realitza una anàlisi de la cadena de tots els participants de la ronda pública que participen i tria els millors titulars demostrats a llarg termini. Un límit personal es fixa en 500 USDC per als 200 millors participants que obtindran una assignació en el primer SHO reemborsable. Consulteu aquí més informació sobre AnRKeY X SHO i la seva participació: AnRKeY X SHO

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me