Chainlink [LINK] Bombes de psicologia inversa? Més de 50 milions de dòlars en curts liquidats

publicitat Phemex

El 15 de juliol, Zeus Capital LLC, va publicar un document informe de recerca titulat, “El frau de Chainlink exposat”. Les denúncies contra SmartContract, el desenvolupador del protocol, inclouen ofertes de seguretat il·legals, govern i control centralitzats, màrqueting fals, fals anunci de la col·laboració i què no. 

La lògica exigiria una forta caiguda dels preus després d’aquesta revelació. Tanmateix, després d’executar les seves teories i acusacions durant 24 dies, Zeus Capital sembla haver perdut contra els bombers (o són els propis bombers?).

Una economia senzilla us diria que la demanda i l’oferta són els dos factors motius del preu d’un actiu. Tanmateix, un que es negocia a borses de derivats competeix amb les ordres llargues i curtes. El comprador d’un contracte curt ha de trobar un venedor i viceversa. Quan l’equilibri s’inclina massa a favor d’una banda, l’oportunitat de provocar una compressió o liquidacions es fa viable.


Acció de preus

LINK va superar els 9 euros el dia que es va publicar l’informe. Posteriorment, fins i tot comença una tendència a la baixa amb màxims i mínims més alts fins a una inversió ràpida per sobre dels 6,5 dòlars. Això es podria deure a una combinació de venedors que reserven beneficis i que els venedors curts pressionen el mercat.

linkusd krakenGràfic LINK / USD d’un dia a Kraken (TradingView)

No obstant això, des de la reversió malgrat les advertències i acusacions contínues de Zeus Capital, Chainlink [LINK] va continuar el seu moviment ascendent fins a un màxim per sobre dels 14 dòlars.

Ahir, abans just abans de la pujada, van fer un tuit que MakerDAO i Compound estan recolzant-se en l’oracle de preus de Chainlink. Juntament amb això, una crida a la SEC per estudiar la qüestió. Tot es va presentar amb força a Twitter.

Confirmat! Primer @MakerDAO, llavors @compoundfinance estan fent un pas enrere de l’Oracle de Chainlink, poc fiable i insostenible. $ LINK està baixant.

DYOR & llegir l’informe d’investigació – https://t.co/j5F8FMNkQU pic.twitter.com/28EAaHHQiV

– Zeus Capital (@ZeusCapitalLLP) 8 d’agost de 2020

Prou sospitosament, les ordres curtes de Zeus Capital podrien ser un engany per emmascarar els llargs llargs. Va observar un destacat comerciant de criptografia,

El curt (si eren ells) va formar part de la campanya de bombes. Van entendre la naturalesa contrària de la psicologia criptogràfica i la van utilitzar per bombar. Probablement, totes les pèrdues van ser molt petites en comparació amb els beneficis que van obtenir en els seus desitjos.

A més, el FUD era motiu suficient perquè les balenes explotessin la liquiditat del costat curt. Si Zeus Capital ha estat honest o no en el seu enfocament, ara no importaria.

Liquidacions

A Aave, l’acció de preus LINK (PA) va provocar liquidacions massives de més de 25 milions de dòlars. S’ha informat que aavewatch, els deutes en USDC van ser els que van patir la majoria de les liquidacions fins al 96% milions. A més, les borses centralitzades com Binance, FTX, Huobi, etc., tenen una quota de liquidació pròpia.

enllaç binance interès obertGràfic de 4 hores LINK / USDT Futures on Binance amb interès obert

Només a Binance, el fons d’assegurances LINK / USDT va créixer per sobre dels 2 milions de dòlars, amb una caiguda ràpida de més de 29 milions de dòlars de l’OI que va apuntar a liquidacions curtes.

El pla perfecte

Segons molts experts, es tracta d’una campanya de bombes elaborada i no és una cosa nova en criptografia. Meltem Demirors, el CSO de Coinshares notes,

el @ZeusCapitalLLP Campanya “curt activista” activada $ LINK se sent com una trama de màrqueting elaborada per aconseguir suport i augmentar els preus quant creieu que van gastar en (a) anuncis de twitter (b) en un lloc web i (c) en alguns usuaris per trollar a twitter?

L’any passat, els defensors de BSV dirigits per Craig Wright i Calvin Ayre van fer una cosa similar creant FUD al voltant dels drets d’autor de Bitcoin. El preu de la BSV continua fent nous màxims malgrat la revelació darrere de la façana.

De nou!

La cartera DeFi de això s’ha trobat una adreça particular que experimenta una de les liquidacions més grans de pantalons curts LINK a Aave. Linksaka (Àlies) que va fer un seguiment de la cartera ahir va trobar que el preu de liquidació de més de 6 milions de dòlars en préstecs LINK era de 11,8 dòlars. Més tard, es van precipitar més garanties a mesura que el preu va començar a augmentar cap amunt.

Actualment, el compte té més de 6,3 milions de dòlars en préstecs LINK amb un patrimoni net de 2,3 milions de dòlars. El compte anterior podria pertànyer també a Zeus Capital.

A més, LINK continua cotitzant per sobre dels 12,7 dòlars nord-americans, amb un considerable volum de negociació que creix a través d’intercanvis com Huobi. La criptomoneda es troba actualment en una fase de descobriment de preus amb molta FUC i FOMO al seu voltant.

Quina seria la vostra estratègia d’inversió o opinió sobre Chainlink [LINK] en aquest moment? Comparteix les teves opinions amb nosaltres. 

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me