Breaking: el Llibre Blanc de Libra de Facebook revela la missió del llançament de la moneda Libra

publicitat Phemex

I el 18 de juny de 2019 surt a la llum un llibre blanc de la criptografia de Facebook, tal com estava previst. Segons el llibre blanc publicat, la criptomoneda de Facebook s’anomenarà “Libra” i la moneda es desplegarà durant la primera meitat del 2020.

Facebook llança el llibre blanc de la moneda Libra

D’acord amb la paper blanc, La moneda Libra es construirà a Libra Blockchain i estarà avalada per una moneda digital estable. La moneda es llançarà a la primera meitat del 2020. No obstant això, al redacció pàgina de Facebook, el gegant social parla del pla per al 2020 i afirma sobre Calibra, que és una nova filial de Facebook. El comunicat diu que amb el servei financer de Calibra, els usuaris poden participar a la xarxa Libra i, per tant, el primer producte que llançarà Calibra seria una cartera digital per a la moneda Libra.


Avui compartim plans per Calibra, una filial de Facebook de nova creació que té com a objectiu proporcionar serveis financers que permetin a la gent accedir a la xarxa Libra i participar-hi. El primer producte que Calibra introduirà és una cartera digital per a Libra, una nova moneda mundial impulsada per tecnologia blockchain. La cartera estarà disponible a Messenger, WhatsApp i com a aplicació independent, i esperem llançar-la el 2020.

Missió darrere de la moneda de Balança

Tornant al llibre blanc de Libra, la missió és “habilitar una moneda i una infraestructura financera mundials senzilles que facultatiu milers de milions de persones”. Dit això, l’objectiu de Facebook és oferir una solució financera a tots els 1.700 milions d’adults que no tenen banca, fins i tot si prop de 1.000 milions de persones tenen accés als telèfons mòbils i a Internet.

La part introductòria del llibre blanc Libra de Facebook va discutir la postura de Govt respecte a la criptografia i explica com pocs projectes existents estan saltant la normativa. Es diu que Facebook creu en les col·laboracions amb entitats, inclosos els reguladors, per tenir èxit en aquest sector;

Creiem que col·laborar i innovar amb el sector financer, inclosos els reguladors i els experts en diverses indústries, és l’única manera de garantir que un nou marc sostenible, segur i de confiança sustenti aquest nou sistema. I aquest enfocament pot donar un salt gegant cap a un sistema financer global més baix, més accessible i més connectat.

Avui, Facebook es reuneix amb 27 organitzacions de tot el món per iniciar l’Associació Libra sense ànim de lucre i …

Mark Zuckerberg ಅವರಿಂದ ಈ ದಿನದಂದು ಪೋಸ್ಟ್ ಮಾಡಲಾಗಿದೆ ಮಂಗಳವಾರ, ಜೂನ್ 18, 2019

Especificació de la moneda Libra

Pel que fa a la postura de Libra com a moneda digital, el document va continuar afegint una moneda digital i una infraestructura fiables que potser el món necessita per presenciar “la Internet dels diners”..

Assegurar els seus actius financers al dispositiu mòbil ha de ser senzill i intuïtiu. Traslladar diners a tot el món hauria de ser tan fàcil i rendible com, i fins i tot més segur que enviar missatges de text o compartir una foto, independentment d’on visquis, què facis o quant guanyis..

A més, el document definia Balança en tres aspectes diferents que el convertien en un sistema financer inclusiu i, mentrestant, capacitaven milers de milions de persones.

  1. Es basa en una cadena de blocs segura, escalable i fiable;
  2. Està avalat per una reserva d’actius dissenyada per donar-li un valor intrínsec;
  3. Es regeix per l’Associació Libra independent encarregada d’evolucionar l’ecosistema.

La criptomoneda Libra funcionarà amb la seva cadena de blocs nativa anomenada ‘Libra Blockchain’, que és un codi obert. A més, la cadena de blocs s’ha creat tot considerant la seguretat, l’escalabilitat, l’eficiència en l’emmagatzematge i el rendiment i l’adaptabilitat futura..

Per què Balança és una moneda estable?

Com es va afirmar, Libra estarà avalat per una reserva d’actius reals i, segons l’informe del llibre blanc, es deu al fet que cal que s’accepti Libra a molts llocs i que tingui un accés més fàcil a tot arreu.

Es mantindrà una cistella de dipòsits bancaris i valors públics a curt termini a la Reserva de Balança per a cada Balança que es creï, generant confiança en el seu valor intrínsec. La Reserva de Balança s’administrarà amb l’objectiu de preservar el valor de Balança al llarg del temps.

Com s’ha dit, la moneda està dissenyada per ser una moneda digital estable i també comptarà amb el suport d’una xarxa competitiva d’intercanvis per comprar / vendre la moneda Libra amb la seva moneda fiduciària, per descomptat, el tipus de canvi serà el centre d’atenció dels intercanvis..

Libra està dissenyat per ser una criptomoneda digital estable que estarà totalment recolzada per una reserva d’actius reals (la Reserva Libra) i recolzada per una xarxa competitiva d’intercanvis de compra i venda de Libra.

L’associació Balança

Més sobre això: també ha creat una organització independent, sense ànim de lucre, anomenada “The Libra Association”. L’associació té la seu central a Ginebra, Suïssa, que durà a terme la tasca clau per proporcionar un marc per a la governança de la xarxa i la reserva i també ajudar a la concessió de subvencions d’impacte social en suport de la inclusió financera. També ha revelat els seus “membres fundadors” i, sobretot, els noms de pocs membres són els que abans es van informar com a inversor del projecte Libra.

A continuació es mostren els membres fundadors de les associacions de Balança, on Facebook espera tenir aproximadament 100 membres com a mínim abans de la primera meitat del 2020, quan està previst que el llançament de la moneda Balança es realitzi al mercat..

Pagaments: Mastercard, PayPal, PayU (braç fintech de Naspers), Stripe, Visa

Tecnologia i mercats: Booking Holdings, eBay, Facebook / Calibra, Farfetch, Lyft, MercadoPago, Spotify AB, Uber Technologies, Inc.

Telecomunicacions: Ilíada, Grup Vodafone

Blockchain: Ancoratge, Bison Trails, Coinbase, Inc., Xapo Holdings Limited

Capital de risc: Andreessen Horowitz, Iniciatives avançades, Ribbit Capital, Thrive Capital, Union Square Ventures

Organitzacions multilaterals i sense ànim de lucre i institucions acadèmiques: Laboratori de destrucció creativa, Kiva, Mercy Corps, Women’s World Banking

“Move”, el nou llenguatge de programació & Lliure Blockchain

El llibre blanc de Libra també parla d’un nou llenguatge de programació anomenat ‘Mou”, El llançament té la intenció d’implementar una lògica de transaccions personalitzada i contractes intel·ligents a la part superior de Libra Blockchain. A més, aquesta cadena de blocs de Libra és una estructura de dades única que registrarà la història de les transaccions i els estats al llarg del temps, però, en cas de cadena de blocs existent i anterior, considera la cadena de blocs com una col·lecció de blocs de transaccions.

A causa de l’objectiu de Libra d’atendre algun dia milers de milions de persones, Move està dissenyat amb la seguretat com a màximes prioritats, segons afirma el llibre blanc; Per facilitar l’acord entre tots els nodes de validació sobre les transaccions a executar i l’ordre en què s’executen, la cadena de blocs Libra va adoptar l’enfocament BFT mitjançant el protocol de consens LibraBFT.

Quant a les dades més estrictes, Facebook explica això;

La cadena de blocs Libra és pseudònima i permet als usuaris mantenir una o més adreces que no estan relacionades amb la seva identitat del món real..

Així doncs, lectors, què en penseu de la moneda Libra de Facebook? Creieu que la moneda Libra portarà a l’espai criptogràfic igual que Facebook a les xarxes socials? Feu-nos-ho saber al comentari següent

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me