BitMax.io (BTMX.io) destaca la indústria criptogràfica el 2019

publicitat Phemex

L’últim any, BitMax.io, una plataforma de comerç registrada a Singapur, ha crescut ràpidament al costat de l’ecosistema blockchain. S’ha consolidat amb èxit com a líder de la indústria emergent i ha capturat quota de mercat de plataformes actuals més grans, exemplificant un esperit d’equip centrat en el client, oferint productes innovadors i optimitzant l’arquitectura del sistema. La plataforma ha aconseguit un notable progrés durant l’últim any. Algunes fites clau del 2019 són les següents:

Gener:

 • S’han introduït diverses targetes Airdrop per a usuaris de plataformes amb recompenses de llançament d’aire estàndard 3x associades a determinades activitats de llistat de projectes.

Febrer:


 • Va llançar un comerç de marge innovador amb diferenciacions clau: garantia entre actius per flexibilitzar el finançament, demanar prestat & amortitzeu directament mitjançant la negociació i un 0% d’interès sobre el préstec de marge amb amortització de 8 hores per obtenir una rendibilitat potencial més elevada. Des del llançament, la cobertura de comerç de marges s’ha ampliat per a una àmplia gamma d’actius, incloent ALGO, CKB, ATOM, MATIC, ONE, XTZ, LINK i BTT, així com molts tokens de plataformes populars i estables.

Març:

 • Va realitzar la primera subhasta a la plataforma per comprar BOLT a un preu reduït.
 • S’ha implementat la funció de llançament accelerat de BTMX per a participants de venda privada.
 • Habilitat el comerç de marges BTMX sota els parells de negociació BTMX / USDT i BTMX / BTC.

Abril:

 • S’ha anunciat el suport a l’intercanvi de mainnet BNB.
 • Sistema de carteres BTC actualitzat amb nova adreça de dipòsit.
 • Funcionalitat de negociació de marges optimitzada i apalancament màxim BTMX ajustat per al comerç de marges.

Maig:

 • Banc de gestió global reforçat amb Shane Molidor com a cap global de desenvolupament de negoci per impulsar i catalitzar encara més la penetració del mercat institucional.
 • Va acollir la primera Nit mundial de l’impacte digital mundial a Nova York amb més de 200 participants, inclosos inversors de primer nivell, equips de projectes, influents de la indústria, periodistes i membres / líders de la comunitat.
 • S’ha anunciat un bloqueig permanent de tres mil milions de tokens BTMX.
 • Comerç habilitat per a la venda privada de BTMX (BTMXP) amb els parells de negociació BTMXP / USDT i BTMXP / BTC.

Juny:

 • Es van introduir les primeres targetes de volatilitat de la indústria per predir els moviments de preus a curt termini de diversos actius digitals. El disseny de targetes de volatilitat es deriva dels productes tradicionals de volatilitat de Wall Street amb estructures quasi opcionals.

Agost:

 • Va anunciar una associació estratègica amb UltrAlpha, una plataforma professional de serveis de gestió d’actius digitals i va llançar un nou fons d’incubadora centrat en blockchain, B-Tech, per impulsar l’expansió més enllà de la facilitació de transaccions i arrodonir encara més l’ecosistema integral BitMax.io.

Setembre:

 • Mineria de transaccions interrompuda & Els modes de mineria inversa van passar amb èxit a la següent fase d’expansió empresarial i creixement de la plataforma.

Octubre:

 • S’ha organitzat la cerimònia d’un any d’aniversari de BitMax.io.
 • Llançament del producte d’inversió BTMX.
 • S’ha implementat una nova tarifa VIP per nivells & Estructura de bonificació per a una major eficiència comercial a la plataforma La nova estructura permet als usuaris rebre un descompte de fins a 2,5 bps (0,025%) per proporcionar liquiditat a la plataforma (“fabricant”), mentre que cobren tan sols una comissió d’1,5 bps (0,015%) per obtenir liquiditat (“comprador”).

De novembre:

 • Va anunciar una inversió estratègica a ChainDream per donar suport a l’educació blockchain.
 • L’entitat empresarial canadenca de io va rebre l’aprovació de l’agència reguladora canadenca FINTRAC (Financial Analysis and Reports Analysis Center of Canada) per a la seva sol·licitud de llicència Money Services Business (“MSB”). Això indica el gran enfocament de BitMax.io en el compliment de la demografia crítica nord-americana.
 • Associació amb Prime Trust, entitat de confiança regulada als Estats Units, per oferir una solució de negociació sense recepta (“OTC”) als usuaris per executar grans transaccions de recursos digitals a través de la plataforma Prime Trust.
 • Va introduir una oferta de pagament amb targeta de crèdit / dèbit mitjançant una associació amb Simplex.

Desembre:

 • S’ha completat la prova del sistema de la nova plataforma de derivats amb l’oferta inicial de contractes perpetus per ampliar els productes de negociació de BitMax.io des de la negociació de diners en efectiu i marge fins a la negociació d’apalancament més sofisticada..

Actualment, BitMax.io admet la negociació de marges per a 46 actius i ofereix operacions puntuals entre 191 parells de negociació. La plataforma té més de 500.000 usuaris registrats a tot el món amb un volum diari mitjà de comerç superior als 70 milions de dòlars.

Amb el nou any a la cantonada, BitMax.io afirma que continuarà executant la seva visió estratègica en la construcció d’una plataforma financera de nivell institucional amb un conjunt innovador de productes comercials i els millors serveis al client. Aquí teniu una vista prèvia d’alt nivell de  BitMax.ioEl pla estratègic del 2020:

Oferta completa de productes:

Llançament de l’estac & serveis de validació, negociació de derivats i altres ofertes de valor afegit per ampliar la negociació actual al marge i al comptat.

Millora dels serveis OTC:

Millora dels serveis comercials sense recepta (“OTC”) amb atenció al client personalitzada, diferències més ajustades i un procés de liquidació més eficient per a una experiència fiat a la rampa per a usuaris globals.

Adquisició de clients institucionals:

Accelerar la penetració i incorporació de clients institucionals per obtenir una major eficiència en el mercat amb una liquiditat més profunda i diferències més ajustades d’una àmplia gamma de contraparts comercials.

Esforç incessant de compliment global:

Continuar la implementació del seu programa de compliment global amb una mentalitat forta de control de riscos i estar atent a l’evolució i desenvolupament en curs del marc normatiu mundial en preparació de la nova entrada al mercat.

Col·laboració estratègica continuada:

Formeu associacions estratègiques amb més agents de la indústria existents i emergents per expandir encara més l’ecosistema BitMax.io a escala mundial.

El 2019, BitMax.io va establir una base sòlida i va construir un camí sostenible per al creixement. La plataforma continuarà posant els clients en primer lloc i impulsant la innovació per maximitzar la penetració del mercat. De moment, el mercat sembla força optimista i entusiasta sobre el futur del BitMax.io.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me