Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH) Vegeu Correcció aguda. Què faran ara els inversors?

publicitat Phemex

El mercat més ampli de criptomonedes va entrar en una profunda correcció el dimecres 27 de gener. Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH) van introduir correccions fortes convertint el sentiment global del mercat en negatiu, amb la capitalització general del mercat que va baixar per sota dels 900.000 milions de dòlars..

En un gràfic de 24 hores, Bitcoin va tornar a provar nivells inferiors a 30.000 dòlars, tot i que es va recuperar de nou i actualment cotitza a 31.653 dòlars. Tanmateix, la contínua pressió a la baixa sobre el preu de la BTC durant els darrers 15 dies ha deixat els inversors confosos sobre si anem a una altra correcció important en els propers dies.

Similar ha estat el cas d’Ethereum (ETH). Tot i assolir el seu màxim històric per sobre dels 1450 dòlars, ETH no ha pogut mantenir l’impuls. De fet, qualsevol correcció de preus a BTC també ha conduït a la reserva simultània de beneficis a ETH. Això és el que haurien de fer els inversors en un moment donat.


Es milloren els fonaments de la cadena de Bitcoin (BTC) i augmenten les adreces de les balenes

Bé, per ser honest, els grans jugadors de la indústria i les balenes han continuat construint les seves posicions a Bitcoin durant les dues darreres setmanes de correcció de preus. Empreses cotitzades en borsa com MicroStrategy i Marathon Patent Group han acumulat posicions enormes durant la recent correcció.

Les dues companyies han acumulat una bona quantitat que suposadament es destinarà a l’emmagatzematge frigorífic, resultant en una manca de subministrament de BTC. Dimecres, el gegant d’inversions canadenc Ninepoint Partners va llançar el seu Fons de confiança Bitcoin malgrat els obstacles normatius anteriors al voltant de l’ETF de Bitcoin.

Les dades de Santimnet mostren que des del juny del 2020 tenim una altra “megalena” de Bitcoin amb més de 100.000 bitcoins. D’altra banda, les adreces de Bitcoin (BTC) amb més de 1000 BTC continuen creixent en nombre.

&# 128051; Per primera vegada des del 24 de juny, #Bitcoin té una segona adreça de balena amb 100 k+ $ BTC es mantenen les fitxes, amb aquest desenvolupament emergent fa 4 hores @santimentfeeddades de. Ara també hi ha 233 adreces noves amb 1.000+ $ BTC en ells, un clar #AllTimeHigh. https://t.co/I6xhR4mEcv pic.twitter.com/U5XNrQrfed

– Santiment (@santimentfeed) 28 de gener de 2021

Aquests fonaments que milloren i la participació institucional suggereixen que els jugadors minoristes podrien començar a acumular algunes quantitats a partir d’ara. Sí, després de la mega concentració de principis d’aquest mes, és probable que la volatilitat dels preus de Bitcoin (BTC) continuï i és possible que vegem més caigudes. Adoptar un enfocament de compra esglaonat en lloc d’integrar-ho alhora serà un enfocament prudent.

A més, si sou algú que us espera per un període de cinc anys, qualsevol baixada aquí és un bon nivell per comprar. Durant l’última dècada, BTC ha obtingut un 200% de rendibilitats anuals superant qualsevol altra classe d’actius per un enorme marge. Si feu les vostres matemàtiques, ja sabeu què podeu guanyar a partir d’aquí. Preocupat per l’acció reguladora?

Per a la vostra sorpresa, resulta que els legisladors i les institucions tradicionals s’estan escalfant lentament a BTC. L’alcalde de Miami, Francis Suarez, està disposat a convertir la ciutat en un centre d’innovació en criptografia. Curiosament, el llibre blanc de Bitcoin (BTC) ja es troba al lloc web oficial de la Corporació Municipal de Miami. Patrick McHenry, representant del 10è districte de Carolina del Congrés dels Estats Units, ha elogiat l’alcalde Maimi.

Impressionat pel que feu a Miami, alcalde @FrancisSuarez. Espero que s’uneixin més responsables polítics per donar suport a la innovació nord-americana. https://t.co/FfWTKVyIa1

– Patrick McHenry (@PatrickMcHenry) 27 de gener de 2021

Sembla similar la situació a Àsia! Bank of Singapore va declarar recentment que els actius cripto tenen el potencial de substituir parcialment l’or en el futur.

Ethereum (ETH) en procés de transformació fonamental amb DeFi

Sí, Ethereum (ETH) ha estat volàtil mentre no ha pogut mantenir nous màxims. No obstant això, si veiem, ha estat formant un fort suport al voltant dels nivells de 1100 dòlars. Fins i tot a 1100 dòlars, el preu de l’ETH augmenta un 50% respecte a l’any anterior. Igual que Bitcoin, els fonaments de l’ETH són cada vegada més forts.

El subministrament d’ETH a les borses ha assolit un mínim de 26 mesos i ha provocat una reducció de l’oferta. A més, hi ha un gran interès institucional pel llançament de CME Ether Futures en els propers deu dies.

&# 128051; #Eteri avui va caure a un mínim de 1.215 dòlars, però les mètriques de subministrament d’intercanvi continuen mostrant un panorama alcista. La proporció de $ ETH Les fitxes en borses, així com les fitxes que tenen els 10 primers destinataris d’intercanvi de balenes, ara es troben en un mínim de 26 mesos. &# 128526; https://t.co/Riti75WFHO pic.twitter.com/kbDQqeYNMk

– Santiment (@santimentfeed) 28 de gener de 2021

Els analistes de mercat són alcistes a Ethereum (ETH), basat en el creixement del mercat Crypto DeFi. Meltem Demirors, director d’estratègia de CoinShares, va declarar recentment que Ethereum està experimentant alguns canvis estructurals fonamentals. Va afegir:

“Hem vist que s’acaba bastant material i, quan es tracta de noves aplicacions, productes i serveis que s’estan construint, molts d’ells s’estan construint a la part superior de la xarxa Ethereum”.

L’analista de Fundstrat ja ha establert un objectiu 7x per a ETH respecte als nivells actuals.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me