Binance Native Token BNB vola un 10% mentre Pundi X afegeix al seu TPV

publicitat Phemex

Binance Coin (BNB), el testimoni de l’intercanvi de criptomonedes més important del món, Binance, ara estarà disponible al terminal TPV Pundi X perquè els consumidors comprin béns a les botigues de tot el món on s’instal·la XPOS.

Quan aquesta notícia d’un acord entre Binance i Pundi X va arribar al carrer, la moneda de BNB va saltar a més del 10% mentre els inversors compartien la il·lusió. El mateix impacte es va observar al Pundi X (NPXS), ja que també va augmentar al voltant del 15% en les operacions.

L’associació Pundi X acosta la moneda BNB a la utilitat


Pundi X havia llançat el seu sistema de TPV amb l’objectiu d’habilitar els desenvolupadors de blockchain i els titulars de tokens per vendre criptomonedes i serveis a qualsevol botiga física del món i, per tant, fer que la criptomoneda sigui accessible per a tothom. També té funcions integrades per acceptar pagaments de carteres mòbils tradicionals, incloent-hi Alipay, la cartera Bitcoin, i molt més, fent que la botiga la faci instal·lar, ja que el client ara paga amb criptografia o fiats de la mateixa màquina..

A més, el dispositiu TPV Pundi X té una interfície fàcil d’utilitzar i que ajuda els propietaris de botigues a facilitar les transaccions, incloses la compra i venda de BTC, ETH, NPXS, XEM, XLM, QTUM, ACT i ara BNB. A part d’acceptar pagaments i comprar i vendre criptomonedes, el dispositiu també té un menú de sortida per completar les transaccions amb criptomonedes. La integració, la comanda i la gestió d’inventaris s’integren aquí.

Aquestes màquines es presenten en tres models, a saber, amb XPOS, XPOS Handy i XPOS Desk amb XPOS Handy i XPOS Desk, actualment en desenvolupament, que tenen integració per rebre pagaments mitjançant VISA / Master Card, Apple Pay o Samsung Pay, cosa que fa que sigui més convenient botiga per instal·lar-lo.   

Zac Cheah va comentar que “la utilitat per als titulars sempre ha estat una part central de la raó de ser de BNB, cosa que s’ha demostrat per la forma en què ha alimentat amb èxit l’intercanvi de criptomonedes més gran del món”.

Va dir Zac.

“Estem orgullosos d’incloure un testimoni d’aquesta talla entre les primeres dotzenes de persones que figuren a XPOS mentre ens preparem per posar el dispositiu en mans de minoristes internacionals i, per tant, estendre’n un ús addicional als titulars de BNB”.

Llegiu també: Genaro col·labora amb Pundi X per adoptar WidenCryptocurrency

L’estratègia de “anar al mercat” de Pundi X és forta i pot augmentar la utilitat de les monedes BNB de manera múltiple

Les monedes BNB que actualment alimenten l’intercanvi Binance com la seva principal utilitat, amb aquesta integració a Pundi X, ara s’utilitzaran àmpliament fins i tot per comprar i vendre béns que aportin la utilitat de la moneda principal. Amb un abast creixent de monedes Pundi X, només augmenta la seva acceptabilitat i fa que hi hagi més gent que la guardi a la cartera.

Des de la seva creació fa menys d’un any, BNB s’ha convertit en les 20 criptomonedes més importants del món i la seva capitalització de mercat supera els 1.700 milions de dòlars (USD). La integració de Pundi X a BNB i la seva planta de desplegament global podria portar-lo al següent nivell. Recentment, Pundi X va anunciar l’obertura de la seva nova seu europea a Londres.

En declaracions a Money 20/20 Europe, a Amsterdam, el gerent de Pundi X, Gerhard Drobits, va dir que una base de Londres situaria idealment Pundi X per impulsar un llançament global de 100.000 dels seus dispositius de punt de venda líder al mercat al detall mundial..

“Londres és el següent pas perfecte perquè Pundi X pugui ampliar la seva petjada a Europa i ajudar a impulsar un llançament de pilots que sigui realment mundial. Ara, les primeres 500 unitats XPOS estaran a punt per enviar-se de fàbrica al món en les properes setmanes “.

va dir Drobits.

A més de quatre mil comandes anticipades de mercats, inclosos Suïssa, Japó, Corea i Singapur, el soci de Pundi X, la fundació NEM, té comandes d’altres 20.000 unitats de tecnologia POS Pundi X en els propers tres anys, segons el comunicat de la companyia.

Si Pundi X és capaç d’assolir aquests objectius de pre-comanda, també portarà la utilitat de les monedes BNB a nous màxims.   

Un portaveu de Binance va dir:

“Binance sempre ha cregut en el poder dels mercats i la nova infraestructura blockchain per a la indústria. Això significa que la participació al mercat minorista mundial a través del dispositiu de punt de venda basat en cadenes de blocs de Pundi X és una nova frontera de la qual estem encantats de formar part “.

En entendre la importància d’aquest CZ, el CEO de Binance també va agrair a Pundi X

gràcies a @PundiXLabs per donar suport a BNB en el seu TPV. Una utilitat més, el pagament de BNB en més de 5000 TPV aquest mes, i molt més després. "Després de veure com funciona això en persona, sóc molt alcista en aquesta tecnologia!" https://t.co/IlsC56d75N

– CZ (no cripto) (@cz_binance) 25 de juliol de 2018

Pel que fa als plans de futur per a Pundi X, després d’Europa vol entrar també al mercat americà i té previst assolir un desplegament mínim de 50.000 unitats XPOS en total el primer trimestre del 2019, que queda a només tres quarts de distància.

Pundi X podria ser la plataforma adequada perquè una moneda com BNB prengués la utilitat principal del símbol i més enllà de la funció d’intercanvi. Amb Pundi X que porti monedes importants a l’aparador, canviarà el joc.

Podrà BNB trobar èxit en el front minorista tal com ha estat en el front de la borsa? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me