Binance Hacked o Syscoin [SYS] Blockchain compromès – Quin és el tracte real?

publicitat Phemex

Binance va anunciar un manteniment no planificat del sistema mentre va suspendre la negociació i la retirada durant aquest període. Mentrestant, algú va comprar uns quants Syscoins (SYS) per 96 BTC, cosa que va suposar una especulació de la cadena de blocs de Syscoin compromesa i que Binance es va piratejar mentre l’intercanvi anuncia el restabliment de les claus API. Però amb el seu darrer tuit, assegura el CEO de Binance, tot va bé.

Binance atura el comerç

Unes hores enrere, un dels intercanvis més populars i principals de Binance va anunciar un manteniment no planificat del sistema.


#Binançament Manteniment del sistemahttps://t.co/vF8H3w9Kdg pic.twitter.com/1r723vAjSB

– Binance (@binance) 4 de juliol de 2018

En el seu anunci oficial, esmentava,

“Binance se sotmetrà al manteniment del sistema. Les operacions de negociació, retirades i altres funcions del compte se suspendran durant aquest període. Un altre anunci es farà un cop finalitzat el manteniment “.

Tot i això, l’intercanvi no va proporcionar cap detall i això va fer començar la rumoreria. Pel que sembla, algú va comprar una petita quantitat de Syscoins per 96 BTC, tal com es desprèn de les proves presentades per la gent.

O hi ha alguna cosa malament a l’API de binance, o bé el bot comercial d’algú acaba de comprar 1 syscoin per 96BTC ? pic.twitter.com/tZTruPN7k9

– Adam Bouhmad (@AdamBouhmad) 3 de juliol de 2018

Hi ha alguna cosa fora de syscoin.

49.149 es van negociar exactament a les 20: 44: 04.504 hora UTC per sobre del 0,000220 BTC.

Les comandes totals sumen aproximadament 106.687.824 USD en aquell moment.

11 es van vendre al valor de 96 BTC, o aproximadament 6,9 milions de dòlars. Vegeu la captura de pantalla per obtenir més informació.$ SYS $ BTC $ criptografia pic.twitter.com/oKvapgVgc0

– Courtney C (@cjcdatasci) 3 de juliol de 2018

Inicialment, es va produir un error comercial, però, més endavant, es va registrar que alguna cosa no anava bé amb el Syscoin cadena de blocs. En aquell moment, l’equip de Syscoin va emetre una advertència i va demanar a les borses que congelessin el comerç de Syscoin mitjançant un tuit.

Estem investigant un possible problema de la cadena de blocs de Syscoin, no hi ha res confirmat, però hem demanat intercanvis per aturar la negociació mentre investigem.

– Syscoin (@syscoin) 3 de juliol de 2018

Segons els informes, al mateix temps, hi havia uns 7.000 BTC es va mudar de la cartera calenta de Binance, va ser quan l’intercanvi va baixar bàsicament pel manteniment del sistema. No hi ha cap connexió clara entre els dos a la superfície, però el fet que aquesta estrambòtica compra de Syscoin es produís a l’intercanvi Binance i que els temps coincidissin, sembla que la situació no és només una casualitat.

Binance restableix les API

En abordar indirectament el problema de l’API, Binance va actualitzar el restabliment de la clau de l’API que s’adapta al rumor de compromís de l’API, afirmant:

“A causa del comerç irregular d’algunes API, Binance eliminarà totes les claus d’API existents com a mesura de seguretat preventiva. Es demana a tots els usuaris de l’API que recreen les seves claus d’API. Disculpeu les molèsties causades i us agraïm la vostra paciència “.

#Binançament Actualització de seguretat: restabliment de la clau de l’APIhttps://t.co/6k5rhqXo9G pic.twitter.com/O6bI7LNK0O

– Binance (@binance) 4 de juliol de 2018

Pel que sembla, el problema no era amb la cadena de blocs Syscoin, sinó amb l’intercanvi Binance.

Pel que sembla, un grup de pirates informàtics van piratejar el fitxer #Syscoin api at #Binançament

Ells feien servir $ SYS a causa del poder de hash relativament baix

Després van explotar tot $ SYS blocs durant un temps per evitar una recuperació de la cadena de blocs

Pel que sembla, van sortir amb 7000 $ BTC$ SYS la cadena està bé

– All Things Crypto (@GuavaAirlines) 4 de juliol de 2018

Sembla @binance ha aturat totes les operacions en tots els parells, en el seu intercanvi a causa del compromís amb què va tenir @syscoin. Tingueu en compte que no hi ha cap problema amb la cadena de blocs Syscoin i la cadena en si no es va veure compromesa.

– Syscoin Whale (@sys_whale) 4 de juliol de 2018

Més tard, Syscoin també va confirmar que la cadena de blocs de Syscoin és segura i ja han demanat als intercanvis que iniciïn la negociació.

Per precaució, havíem sol·licitat la parada dels intercanvis $ SYS dipòsit / retirada avui després d’haver observat un comportament comercial estrany juntament amb una activitat atípica de blockchain. Després d’investigar el #Syscoin blockchain és segur. Demanem que els intercanvis es reobrin. Publicació detallada de la wiki demà. pic.twitter.com/NEypr531zi

– Syscoin (@syscoin) 4 de juliol de 2018

Ara, Binance ha tornat a habilitar la creació de claus API, però la negociació només començarà després de la finalització del manteniment, tal com explica l’intercanvi:

“Binance ha eliminat totes les claus d’API existents anteriors i ara ha tornat a habilitar la creació de claus d’API. Ara els usuaris de l’API poden recrear les seves claus de l’API des del centre de comptes d’usuari. Un altre anunci sobre la reobertura de la negociació es farà un cop finalitzat el manteniment “.

En aquest moment, ni l’intercanvi ni Syscoin han proporcionat cap claredat, tot i que aviat Syscoin proporcionarà una explicació completa tal com s’esmenta al seu tuit. Tanmateix, si les especulacions sobre el fet que Binance sigui piratejat són certes, això suposaria un gran cop per a la comunitat criptogràfica i fins i tot faria trontollar la confiança de la gent..

No obstant això, en el seu darrer tuit, el CEO de Binance, Changpeng Zhao assegura que tot està bé.

Actualització: les coses estan controlades, només heu de fer una mica més abans d’habilitar el comerç. Hauria de ser aviat. No feu cas de FUD i de les males notícies. Ara és un bon moment per identificar quines notícies són de mala qualitat (i eliminar-les).

– CZ (@cz_binance) 4 de juliol de 2018

En el moment de l’escriptura, Syscoin (SYS) era de 0,02848 dòlars, amb una pujada del 39,74 per cent en les darreres 24 hores. També està en positiu un 43,31% al mercat de BTC també. Actualment, al lloc 67, la seva capitalització borsària és de 152 milions de dòlars.

Quines opinions teniu sobre aquesta situació caòtica? Comparteix els teus pensaments amb nosaltres!

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me