Anàlisi de preus 4 d’octubre: Bitcoin, Ripple [XRP], Litecoin, Crèdits i EOS

publicitat Phemex

Ripple, Litecoin, EOS i Credits s’allunyen de la tendència baixista general per registrar guanys relativament impressionants divendres.

És probable que EOS retrocedeixi a 2,6 dòlars en el cas que el patró de bandera de continuació passi al centre.

El mercat de criptomonedes es barreja vermell i verd el divendres després d’un letàrgic de la setmana comercial. La majoria de les criptomonedes, incloses les de Bitcoin, van impulsar fortament la recuperació, però els obstacles principals van mantenir a ratlla els guanys significatius. Els tres actius digitals principals podrien situar-se per sobre de zones específiques de congestió del venedor. Per exemple, Bitcoin va trencar per sobre dels 8.500 dòlars, però no va poder penetrar en l’obstacle de 8.600 dòlars. Ethereum guanyava per sobre de 180 dòlars, però 185 dòlars, era una femella difícil de trencar. Ripple, en canvi, va impulsar les àrees clau de suport, però no va aconseguir trencar la resistència de 0,26 dòlars.


En altres llocs del mercat, el CEO d’Apple, Tim Cook, ha deixat clar que el gegant tecnològic no té previst emetre una criptomoneda. Cook considera que els assumptes relacionats amb la divisa són els millors per a l’estat.

Els seus comentaris arriben enmig del lobby en curs per al llançament de la moneda digital Libra de Facebook Inc. A més, els reguladors dels Estats Units exigeixen reunir-se amb el CEO de Facebook, Mark Zuckerberg, el gener de 2020.

Mentre continua la disputa reguladora, apareixen informes que afirmen que alguns dels 28 membres de l’Associació Libra estan considerant sortir del projecte. Es diu que MasterCard, Visa i fins i tot PayPal tenen els peus freds sobre la seva participació. Una possible raó dels peus freds és garantir que no perjudiquin la reputació que ja han construït amb els reguladors al llarg dels anys. De fet, PayPal no va assistir a una reunió de l’Associació Libra a Washington DC celebrada el 3 d’octubre.

Anàlisi de preus de Bitcoin: gràfic d’1 hora XBT / USD

Bitcoin forma un patró alcista de triangle ascendent a curt termini que s’acosta gradualment a la ruptura. En confirmar el trencament, la cama alcista de Bitcoin assentarà l’obstacle a 8.500 dòlars. La tasca més difícil per als toros de Bitcoin és mantenir el preu per sobre del suport de la línia de tendència ascendent. Això els permetrà augmentar les entrades que, juntament amb una imatge tècnica més forta i un volum elevat, impulsaran el criptoactiu a màxims cap als 9.000 dòlars..

Gràfic horari XBT / USDGràfic horari XBT / USD per Vista comercial

Mentrestant, el panorama a curt termini suggereix que els venedors tenen el control. La divergència de convergència mitjana mòbil (MACD) es troba atrapada a la regió negativa. A més, la creixent divergència negativa indica que l’acció baixista continuarà prevalent fins que entri en acció la configuració alcista comentada anteriorment.. Krptoben, un analista de Tradingview comparteix sentiments de ruptura similars:

“L’alça alcista del llibre de text de triangle ascendent que forma BTC ha de trencar la resistència a 8481 per confirmar aquest patró alcista i mantenir aquesta línia de tendència de suport inclinada. A veure si els bous btc poden impulsar moviments cap amunt a curt termini “.

Anàlisi de preus Ripple (XRP)

Ripple manté una tendència alcista divendres i sembla que s’està apartant de les altres criptomonedes principals. Això segueix un desplegament que s’està produint des de principis d’octubre. El 38,2% del nivell de retrocés de la fibra que es va agafar entre el darrer màxim de 2636 dòlars i el mínim de 0,2324 dòlars va esmorteir els descensos que van formar un mínim de 0,24 dòlars..

La correcció ascendent dels darrers dos dies ha vist com l’XRP ha superat els nivells clau, incloses les mitjanes mòbils (tant el 50 MA com el 100 MA al gràfic horari). A més, el preu torna a entrar al canal de tendència ascendent. La divergència de convergència de mitjana mòbil (MACD) també mostra que els compradors recuperen el control.

CoingapeFont: TradingView

Anàlisi de preus de Litecoin (LTC)

Litecoin està en un rang d’entre 52 dòlars (suport) i 57,50 dòlars (resistència) des de fa més d’una setmana. Tots els intents de superar el límit d’interval han estat frustrats per la pressió de venda existent. Per exemple, la cama alcista menor del divendres va aconseguir superar els 50 MA en el gràfic de 4 hores, però va caure a 57,50 dòlars. Litecoin cotitza actualment a 57 dòlars enmig d’un fort impuls baixista.

Vista comercialFont: TradingView

La divergència de convergència de mitjana mòbil suggereix que la tendència actual es mantindrà de costat. La recuperació de l’indicador va situar-se per sobre de la línia mitjana, però no va poder mantenir la tendència alcista. De moment, podem esperar que el LTC es mantingui al seu abast fins que es produeixi un avenç cap als 60 dòlars.

Anàlisi de preus de crèdits: gràfic CS / BTC 4H

En el context de la caiguda general del mercat, el CS / BTC el parell comercial mostra una tendència positiva en termes de creixement en volums i preus. Al gràfic, podem veure que el preu ha tornat a repuntar des de la línia de suport a la zona de 0.0000105-0.0000110 BTC i es prepara per a una nova prova de la zona de resistència al voltant de 0.0000127-0.0000130 BTC. Trencar aquesta zona permetrà que el preu pugi a la zona de 0,000015-0,000016 BTC. La sobrevenda d’indicadors tècnics pot ser un incentiu addicional per als inversors a l’hora de decidir accedir a una posició, així com el rendiment fonamental de les notícies.

CrèditsFont del gràfic per TradingView

Anàlisi de preus EOS

EOS també està desenvolupant el seu propi camí cap a la recuperació, tot i que el panorama general del mercat de criptografia és negatiu. L’aclaparadora ruptura de la setmana passada es va aturar a 2,6 dòlars (suport important) i va donar pas a l’acció alcista en curs dins d’un patró de bandera.

TradingViewFont: TradingView

El preu puja un 2% el dia i cotitza el 50 MA al gràfic de quatre hores. També té tendència a l’alça l’índex de força relativa (RSI). Els mínims de l’acusador han estat fent un patró més alt. En el moment de la premsa, el RSI als 50 segueix apuntant cap amunt en relació amb la correcció en curs que probablement superarà els 0,30 dòlars

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me