3 raons per les quals Ethereum [ETH] pot arribar a la Lluna el 2020

publicitat Phemex

Ethereum, la segona criptomoneda més gran després de Bitcoin, continua sent un dels favorits tant dels inversors com dels desenvolupadors. Va ser superat breument per XRP el 2016 i el 2018, però a part d’això, ha mantingut constantment el seu segon CoinMarketCap criptomonedes principals per llista de capitalització borsària. Tot i que el 2019 va ser un any lent per a la criptomoneda, on va cotitzar a menys del 10% del seu ATH del 13 de gener de 2018 de 1432,88 dòlars nord-americans, arribant a un màxim de només 361,40 dòlars el 26 de juny de 2019, l’estat de les coses està a punt de canviar l’any 2020.

Preu EthereumFont: coinstats

Aquí hi ha tres raons per les quals el preu de l’ETH pot arribar a la lluna el 2020 –


# 1: Ethereum 2.0 està en camí

En el moment del seu llançament, Ethereum havia anunciat un full de ruta de 4 etapes per al desenvolupament, que acabarà provocant que Ethereum es converteixi en un superordinador capaç d’executar qualsevol codi de manera eficient. El 4 fases són els següents –

  • Frontera (Juliol de 2015): l’etapa inicial que va permetre als usuaris extraure Ether amb consens de prova de treball (PoW) i desenvolupadors per construir DApps.
  • Homestead (Març de 2016): l’actualització va establir les bases per a futures millores i va facilitar als desenvolupadors la utilització de la plataforma Ethereum per crear productes viables mínims.
  • Metròpolis (Octubre de 2017): les propostes de millora d’Ethereum (EIP) d’aquesta etapa se centren en la seguretat i la velocitat de la plataforma Ethereum. Es va dur a terme en dues fases: Bizanci i Constantinoble.
  • Serenitat (Programat per al 2020): aquesta actualització finalment portarà a Ethereum l’algorisme de consens de prova (StP) (PoS) per fer-lo més eficient i menys consumidor d’energia, entre altres coses..

Actualment estem en la fase Metròpolis i la fase Serenity està a punt de començar. El principal desenvolupador de la Fundació Ethereum, Péter Szilágyi, va confirmar recentment que la bifurcació dura d’Istanbul estava prevista per iniciar-se el 4 de desembre de 2019. La bifurcació dura, destinada a reduir els costos del gas, augmentar la compatibilitat amb Zcash, millorar l’escalabilitat i introduir la versatilitat en els contractes , acostarà Ethereum a la versió 2.0.

L’etapa de Serenity inclourà diversos EIP per ajudar Ethereum a convertir-se en superordinador. Inclouen:

  • Mètode de consens de prova d’estaca (PoS) – Una de les actualitzacions més emocionants que rebrà Ethereum és el canvi al mètode de consens PoS de Prova de treball (PoW). El mètode de consens PoW implica resoldre un problema matemàtic complex per validar un bloc i, per tant, la meva criptomoneda. El mètode ha estat molt criticat per la gran quantitat d’energia que consumeix. No obstant això, el protocol Casper, que utilitzarà el mètode PoS, requerirà als titulars d’Ethereum que participin en el seu ETH per validar les transaccions a la xarxa. Després de la confirmació d’un bloc, els usuaris participatius guanyaran recompenses per blocs i tarifes de xarxa. Aquest mètode, ja que no requereix cap mineria, serà molt més eficient en termes d’energia.
  • Esqueixades – Sharding és una solució per escalar a Ethereum. A la distribució, les transaccions es divideixen entre grups de nodes coneguts com a fragments. Cada fragment processa el seu conjunt de transaccions, en lloc de processar totes les transaccions de la xarxa. D’aquesta manera, es poden processar nombroses transaccions en paral·lel.
  • eWASM – Ethereum WebAssemly (eWASM) substitueix la màquina virtual Ethereum (EVM). Permetrà als desenvolupadors codificar en idiomes diferents del propi d’Ethereum: Solidity. A més, farà que Ethereum sigui més versàtil, ja que permetrà escriure moltes més funcions en contractes intel·ligents i desplegar-les a la cadena de blocs en lloc de dur a terme una forquilla dura per al mateix.
  • Plasma – Plasma també és una actualització dirigida a millorar l’escalabilitat d’Ethereum. A Plasma, s’introduiran cadenes laterals o “cadenes infantils” a la part superior de la cadena de blocs d’Ethereum per processar transaccions. En fer-ho, es reduirà la possibilitat de congestionar la cadena de blocs principal d’Ethereum.
  • Raiden – La xarxa Raiden, com Plasma, és una solució d’escalabilitat per a Ethereum, similar al que és Lightning Network per a Bitcoin. La solució Raiden eliminarà les transaccions fora de la cadena, fent-les gairebé instantànies, econòmiques i més privades.

A Ethereum 2.0, cofundador d’Ethereum, Joe Lubin diu que solucionarà molts problemes per a diversos usuaris, des d’empreses fins a bancs i consumidors.

 “Ens permetrà construir un sistema molt més escalable en el temps i ens permetrà crear diferents tipus d’entorns d’execució enfocats per a diferents tipus de problemes. Les diferents arquitectures són més eficients per a diferents dominis problemàtics “.

Per a les empreses i els bancs, l’actualització és una gran notícia ja que els dóna més portes a la innovació, Ethereum Enterprise Alliance (EEA) és una organització centrada en el desenvolupament d’especificacions de cadenes de blocs obertes que impulsen la interoperabilitat per a empreses i consumidors de tot el món. Els seus membres inclouen empreses com Accenture, Cognizant i Ernst & Young, Microsoft i Price Waterhouse Coopers (PwC). Recentment, el gegant bancari britànic Standard Chartered també es va unir a l’organització.

Serenity inclourà la implementació de diverses de les solucions esmentades que fan que Ethereum sigui més eficient, segur, versàtil i fàcil d’utilitzar. Així, amb Ethereum 2.0, podem esperar més casos d’ús d’Ethereum, principalment solucions descentralitzades escalables per a empreses, bancs i consumidors, que al seu torn augmentaran l’adopció d’ETH.

# 2 Els futurs d’Ethereum poden obtenir l’aprovació reguladora de CFTC

futurs ethereumFont: Esbiaixar

Els derivats de Bitcoin s’han fet un gran mercat. Però els futurs d’Ethereum (no regulats) s’estan posant al dia. BitMEX, OKEx (futures), Kraken (futures), Deribit i Binance JEX són alguns dels principals intercanvis que ofereixen contractes perpetus Ethereum. Els contractes de futurs d’Ethereum es negocien en borses com BitMEX, Huobi DM, OKEx (futurs), Kraken (futurs) i Deribit. També hi ha una gran quantitat d’intercanvis que ofereixen derivats d’Ethereum. Inclouen BiBox, Gate.io (futures), BTSE (futures) Bitfinex (futures) i amb seu a Gran Bretanya Monfex.

El volum de derivats d’Ethereum, encara que molt més petit en comparació amb els derivats de Bitcoin, és decent. En el moment de la premsa, el volum ETHUSD de 24 hores de BitMEX supera els 165 MM, cosa que el converteix en el millor rendiment entre els contractes perpetus d’Ethereum. El volum de 24 hores ETH_CQ a Huobi DM supera els 288 MM.

La raó per la qual els derivats d’Ethereum poden convertir-se en un canvi de joc per al mercat de criptografia és que podrien obtenir l’aprovació reguladora de la Commodity Futures Trading Commission (CFTC) aviat. A l’octubre, el president de la CFTC, Heath Tarbert, havia suggerit que els futurs d’Ethereum es podrien regular en els propers sis mesos a un any.

“Diria que és probable que veieu un contracte de futurs en els propers sis mesos a un any”,

va dir Tarbert mentre parlava a la DC Fintech Week d’octubre.

L’aprovació de derivats d’Ethereum obrirà noves portes als inversors institucionals i és probable que el preu d’Ethereum arribi a nous nivells quan això passi..

# 3 The Rise of DeFi

Font: Pols DeFi

Una cosa més que s’està elaborant a Ethereum són les aplicacions de finançament descentralitzat (DeFi). Aquest tipus especial de DApp permet a més persones accedir a serveis financers com préstecs i inversions. La bellesa de les aplicacions DeFi és que no estan controlades per autoritats centralitzades, sinó per contractes intel·ligents.

Per exemple, en els protocols de préstec, els usuaris poden demanar prestat un actiu o efectiu criptogràfic donant un altre actiu com a garantia, normalment ETH. El deute té un interès acumulat que s’ha d’amortitzar junt amb l’import principal. La garantia pagada sempre és superior a l’import del préstec i, si el valor de la garantia comença a disminuir, el prestatari ha de complementar la garantia existent amb més per mantenir el nivell estipulat. En cas que el valor de la garantia caigui per sota d’un cert, es desbloquejarà automàticament i es liquidarà al mercat lliure. Les regles de préstec en qualsevol aplicació de préstec estan incloses en els contractes intel·ligents.

Els protocols DeFi són tan populars que en poc més de 2 anys, el valor total bloquejat a les aplicacions DeFi ha arribat als 650 MM dòlars. DeFi Pulse llista 20 aplicacions DeFi, i d’aquestes 20, 19 es basen en Ethereum. Les 3 millors aplicacions, MakerDAO, Compound i Synthetix, tenen un valor de 341 MM, 114 MM i 99 MM, bloquejat en cadascuna d’elles respectivament.

“L’objectiu de DeFi és reconstruir el sistema bancari per a tot el món d’aquesta manera oberta i sense permisos. Només es rep aquest tret cada 50 anys “.

diu Alex Pack, soci gerent de Dragonfly Capital, un fons de criptografia de 100 milions de dòlars.

DeFi, de moment, és un mercat petit, però té el potencial de trencar els serveis financers amb una major consciència i adopció per part de la gent. De fet, el valor total bloquejat a DeFi (en Ether), recentment, va assolir el màxim històric el 9 de novembre de 2019 amb 3.523 ETH. El fet que DeFi faci els serveis financers més accessibles a les persones de manera segura, econòmica i eficient, és un argument fort a favor de la narrativa de DeFi sobre la interrupció financera.

Creieu que Ethereum superarà el seu ATH 2018 el 2020? Comparteix les teves opinions amb nosaltres als comentaris següents!

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me