XPocket: una aplicació per a tots els vostres recursos criptogràfics

A mesura que l’ecosistema criptogràfic s’expandeix, cada vegada és més complicat. Els inversors dedicats a blockchain han de fer un seguiment de desenes d’aplicacions i llocs web diferents: carteres per a diferents monedes i fitxes, dApps, plataformes DeFi, intercanvis centralitzats i descentralitzats, etc. Haver de canviar constantment entre tantes aplicacions diferents no només és tediós i consumeix molt de temps, sinó que també posa en perill la seguretat dels vostres fons. Afortunadament, XPocket és aquí per canviar-lo.

El problema: massa aplicacions

Les carteres múltiples que proporcionen suport per a moltes monedes i fitxes són gairebé tan antigues com la pròpia tecnologia blockchain. Però totes les populars solucions de carteres multi-divises fins ara han estat molt limitades i no han proporcionat cap funció ampliada a part de la funcionalitat bàsica d’emmagatzematge, enviament i recepció de criptomonedes..

Ja han passat els dies en què un inversor criptogràfic simplement podia comprar una moneda o un testimoni en una central centralitzada i enviar-la a la seva aplicació de cartera per mantenir-la. Avui en dia, per estar al dia amb el mercat, els entusiastes de les criptomonedes han d’utilitzar dotzenes d’aplicacions diferents que ocupen molt espai d’emmagatzematge i frenen els seus dispositius..

Els intercanvis centralitzats com Binance o Coinbase són ideals per comprar bitcoins i altres criptomonedes amb targetes de dèbit o crèdit. Però, perquè tots els tokens DeFi més prometedors i infravalorats no apareixen a les borses centralitzades, invertir en DeFi requereix l’ús de DEX (intercanvis descentralitzats) com Uniswap.


És una situació similar amb les carteres de criptografia: totes les carteres de criptomonedes més populars fins ara només han proporcionat funcionalitats bàsiques. L’augment de DeFi va donar pas a fitxes més avançades i complexes, i els inversors que voldrien gaudir plenament de totes les possibilitats que ofereixen solucions com els fitxes no fungibles o la producció agrícola no ho poden fer amb les seves carteres múltiples antiquades dissenyades només amb monedes i fitxes bàsiques en ment.

La solució: XPocket

XPocket és una revolucionària aplicació de criptografia creada per facilitar la vida dels inversors en blockchain. XPocket té totes les funcions típiques de la vostra cartera múltiple preferida, com ara emmagatzemar monedes i fitxes o fer transaccions de criptomoneda ràpides i segures, però també inclou moltes funcions addicionals..

Suposem que voleu invertir en un prometedor testimoni DeFi sense XPocket. Primer hauríeu de comprar BTC o alguna altra criptomoneda en una central centralitzada mitjançant una targeta de dèbit, canviar-la a ETH, enviar-la a una cartera Ethereum com MetaMask i, finalment, connectar la cartera a una central descentralitzada com Uniswap – només després de tot això problemes que finalment podríeu comprar el testimoni que vulgueu.

Amb XPocket, tots els passos enumerats anteriorment es produeixen en una sola aplicació. Imagineu-vos que podeu comprar criptocurrency amb una targeta de dèbit directament a la cartera i canviar-la a una altra moneda o testimoni quan vulgueu a l’instant; amb XPocket, podeu fer exactament això.

XPocket és la primera aplicació multi-cartera de criptomonedes que inclou un intercanvi descentralitzat totalment integrat PocketSwap. PocketSwap aporta totes les funcions de DEX populars com Uniswap a la vostra cartera criptogràfica, de manera que podeu comprar qualsevol moneda o testimoni que vulgueu directament a la vostra aplicació de cartera..

Altres carteres de criptografia multi-moneda del mercat només us permeten les funcions bàsiques de recepció, enviament i emmagatzematge de criptomonedes. XPocket combina totes les funcions habituals d’una aplicació de cartera amb la funcionalitat completa d’un intercanvi de criptografia, cosa que us permetrà també comprar criptografia amb una targeta de dèbit i canviar fàcilment un testimoni per un altre. 

Però això no és tot: XPocket també inclou moltes funcions addicionals per assegurar-vos que podreu satisfer totes les vostres necessitats de criptografia en una sola aplicació..

Funcions addicionals de XPocket

A mesura que l’ecosistema blockchain evoluciona, les monedes i les fitxes es tornen més avançades i complexes. La popularitat de DeFi demostra clarament que els inversors en criptografia exigeixen més que monedes i fitxes bàsics i volen poder utilitzar la tecnologia blockchain al màxim de les seves possibilitats..

XPocket és la primera cartera de criptomoneda dissenyada pensant en DeFi. Amb XPocket, podeu assegurar-vos que la vostra aplicació de cartera criptogràfica admeti totalment totes les funcions avançades de les vostres criptomonedes preferides, com ara les fitxes NFT (Non-Fungible Tokens) i les fitxes DeFi que utilitzen el cultiu de rendiments..

Les fitxes no fungibles són rareses digitals emmagatzemades a la cadena de blocs, que es poden comparar amb col·leccionables com ara cromos o fins i tot amb obres d’art. Cada NFT és completament únic i rar, de manera que els seus preus poden arribar a nivells molt alts i un sol NFT pot fins i tot valer centenars de milers de dòlars. Les carteres i intercanvis criptogràfics mitjans no proporcionen el suport complet de les fitxes no fungibles, però amb XPocket, emmagatzemar i negociar NFT és molt fàcil.

Una de les funcions més populars dels projectes DeFi és la producció agrícola, que permet als usuaris treballar els seus fons prestant criptomoneda a altres usuaris, en lloc de mantenir-la en una cartera. Les carteres criptogràfiques obsoletes no es van crear pensant en DeFi, de manera que no ofereixen un suport complet per a la producció agrícola. XPocket és diferent: ofereix un suport complet per a solucions de finançament descentralitzat, com ara el cultiu de rendiments.

Proveu XPocket!

XPocket no és una cartera de criptomoneda més: és una oportunitat única per substituir totes les carteres i intercanvis que utilitzeu diàriament per una sola aplicació: fàcil d’utilitzar, solució extremadament segura que està garantida per satisfer totes les vostres necessitats de criptografia.

XPocket és un projecte impulsat per la comunitat que treballa estretament amb usuaris de criptomonedes de tot el món per afegir constantment noves funcions. Si teniu alguna pregunta a fer, algun suggeriment o si només voleu mantenir-vos en contacte amb el desenvolupament de l’aplicació de criptografia més avançada del mercat, comproveu els canals de xarxes socials de XPocket:

Lloc web | Twitter | Xat de Telegram | Anuncis de Telegram | Reddit | BitcoinTalk | Instagram | Facebook | Mitjà | YouTube 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me