TokenStars 2020: llançament de noves oportunitats per a fans i jugadors en ascens

Han passat 3 anys des de la TokenStars es va llançar el projecte i avui és una plataforma que funciona realment. Ajuda a recaptar fons per als esportistes principiants i els connecta amb els fans. Avui la plataforma uneix més de 50 PRO esportius i estrelles en ascens amb milers de fans.

A molts joves esportistes els falta finançament, que necessiten passar a l’esport professional: esgotant-se els seus propis fons, sovint no es concentren en agents esportius convencionals que poden passar per alt el futur talent. TokenStars vol que això canviï, de manera que es va crear una plataforma pionera de gestió del talent que utilitza la tecnologia blockchain i que és, de fet, una nova generació d’agències esportives. La plataforma inclou 10 mòduls (exploració, votació, club de fans, subhastes, etc.): la combinació d’aquests mòduls permet construir diferents nivells d’interacció entre aficionats, jugadors i professionals de la indústria esportiva.. 

L’avantatge únic de TokenStars és el model d’escoltisme de jugadors en ascens. La plataforma la poden utilitzar entrenadors juvenils, pares i aficionats de tot el món, als quals se’ls ofereix l’oportunitat de convertir-se en “exploradors” ajudant els nens a construir la seva carrera esportiva i sol·licitant ajuda econòmica. Si els fans i els exploradors demostren esforços actius per trobar les estrelles esportives en ascens, obtindran el seu premi. 

Per signar un contracte amb TokenStars, els jugadors júnior han de passar diverses etapes de qualificació, inclosa l’etapa de vot de la comunitat, on els titulars de fitxes poden decidir si s’ha de contractar un jugador en particular o no. Per tant, els fans realment exerceixen un paper d’experts, com els de les agències esportives.

“Des del llançament del mòdul Talent per donar suport a futurs juniors, hem rebut sol·licituds de suport financer per part de més de 50 jugadors de tennis juvenils”, diu Philipp Tsagolov, director general de TokenStars. 400 pagadors al rànquing ITF Juniors. Vam confiar en les dades analítiques i l’expertesa d’entrenadors professionals, així com en l’opinió dels membres de la nostra comunitat, per seleccionar els atletes més prometedors, inclosos els d’altres esports. A finals del 2020, TokenStars va signar contractes de suport al talent amb 15 jugadors, alguns dels ja han començat a participar en competicions professionals ”. 


Un altre nucli TokenStarsL’àrea de negoci està creant una plataforma per a la interacció de fans i estrelles de l’esport. En particular, els fans poden convertir-se en “promotors” per poder participar en el reconeixement mediàtic dels jugadors. Els promotors tenen algunes tasques, per exemple, fer fotos a les xarxes socials i obtenir premis per la seva contribució activa. Els promotors treballen per atraure més audiència i augmentar la popularitat dels jugadors als mitjans, cosa que també és una manera de guanyar més contractes publicitaris. Per exemple, una tennista Veronika Kudermetova, que va ser una de les primeres atletes que es va unir a TokenStars, ja tenia experiència en cooperació amb marques com Siberian Wellness i Confael.

No només jugadors de tennis, sinó també altres esportistes són socis de la plataforma, entre ells jugadors de futbol i professionals de pòquer. Per exemple, TokenStars ajuda a millorar la participació dels aficionats de famosos del futbol com João Klauss, Aleksey Sutormin, Otavio Monteira, Sergey Kornilenko i altres. 

A més de fer algunes tasques promocionals, els aficionats poden utilitzar la plataforma per accedir a experiències úniques que ofereixen les estrelles, com ara entrenaments exclusius amb el jugador favorit que compra alguns articles poc freqüents que ofereixen els esportistes..

“Quan llançàvem TokenStars, juntament amb els fundadors del projecte, volíem crear una plataforma que permetés la comunicació i el compromís entre les estrelles i els aficionats als esports. – Pavel Stukolov, exdirector general de TokenStars, diu: – Estic molt content que l’equip del projecte estigui treballant en el desenvolupament de la plataforma, de manera que els fans tenen accés a experiències inigualables i poden proporcionar suport professional als prometedors jugadors júnior “.

TokenStars els fans ja han tingut l’oportunitat d’acollir una sèrie d’esdeveniments emocionants des que es va llançar el projecte. Entre aquests esdeveniments hi havia videoconferències amb els jugadors de futbol, ​​una sèrie de tallers professionals amb els millors PRO de pòquer, algunes competicions i jocs amb un dels millors tennistes de Rússia: Veronika Kudermetova, i autèntics accessoris de joc amb les signatures de les estrelles esportives..

“El 2020 va ser un repte difícil, però vam descobrir una sèrie de noves oportunitats”, diu Philipp Tsagolov, CEO de TokenStars, “Veiem els nous vectors de creixement per a TokenStars tant per donar suport als jugadors en ascens, com per permetre el compromís entre els aficionats i les estrelles esportives. Tenim previst créixer encara més, implementar el pla previst en la nostra estratègia: ampliar la nostra cartera d’activitats esportives, atraure més esportistes amb experiència i ambicions, més aficionats i aprofitar al màxim les noves oportunitats d’avanç l’any vinent ”..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me