RioDeFi construeix un pont cap a l’Índia abans de la seva esperada IDO a Uniswap

RioDeFi està preparat per a l’Índia amb serveis bancaris INR per a l’ecosistema RioDeFi & Token RFUEL.

RioDeFi està creant un ecosistema de pagaments que construeix ponts entre les finances tradicionals i l’univers dels serveis d’actius digitals. Al centre d’aquest ecosistema hi ha RioChain. Construït sobre el marc Substrat de Parity i interoperable amb la xarxa Polkadot, es convertirà en un líder en serveis DeFi entre cadenes.

RioDeFi ha fixat la seva mirada en l’Índia com un mercat clau de creixement, ja que l’ecosistema criptogràfic indi ha experimentat un auge, amb informes que suggereixen que la utilitat de criptomonedes ha experimentat un augment del 400% i un creixement del 10% en els usuaris de les borses. L’augment dels mètodes de pagament alternatius ha estat alimentat per la revocació de la prohibició bancària de criptografia per part del Tribunal Suprem de l’Índia al març del 2020. L’Índia s’està convertint ràpidament en un important mercat d’actius digitals, ja que l’ús de la tecnologia mòbil s’amplia junt amb l’interès per la classes d’actius. RioChain està a punt de ser l’ecosistema blockchain preferit per a desenvolupadors i usuaris de l’Índia.

Visió de RioDeFi sobre la flexibilitat financera

La visió de RioDeFi sobre l’Índia aborda una de les estadístiques més impactants sobre l’Índia: segons el Banc Mundial, l’Índia té prop de 190 milions de persones sense banc. La solució de RioDeFi té com a objectiu una àmplia accessibilitat, transparència, connexió de blockchains a serveis de banca digital i inclusió financera per a les masses amb una experiència d’usuari fluida. L’ecosistema RioDeFi obre l’accés de l’Índia a una sèrie de serveis com el préstec d’actius digitals, el préstec, la participació i el comerç en una superplataforma que inclourà els serveis de pagament i cartera natius de RioDeFi, així com iniciatives de desenvolupadors de codi obert que es puguin construir dins l’ecosistema.


Rio ka Raasta: el camí definit

Hi ha hagut diverses solucions per desenvolupar-se per satisfer les necessitats del mercat indi en auge. Amb una de les bases de desenvolupadors de cadenes de blocs més grans, la revolució de la descentralització ha començat a la baixa. No obstant això, la major part del desenvolupament encara es desenvolupa en plataformes basades en tarifes elevades de gas, com ara Ethereum. Tal com està actualment, això serveix com a obstacle per a la construcció de molts Dapps a l’ecosistema.

El protocol RioDeFi, RioChain, està configurat per actuar com la font subjacent de DeFI a través de xarxes distribuïdes amb la seva compatibilitat entre cadenes. El pressupost és elevat amb RioFuel (RFUEL) Community Crowdsale, amb més de 65 milions de dòlars compromesos només amb la venda pública, que es van subscriure de més de 10 vegades. L’interès per RFUEL ha estat especialment fort per als titulars d’OM, que són membres de MANTRA DAO, el primer projecte que es basa en el marc Substrat de RioDeFi, que ha atret molt l’interès dels usuaris indis..

L’ecosistema RioDeFi tindrà un intercanvi, una cartera i Dapps com la popular plataforma de préstecs MANTRA DAO, tot amb serveis basats en INR. Poc després del Token Generation Event (TGE), RFUEL també apareixerà a les principals borses índies, cosa que donarà als indis la possibilitat de comprar RFUEL sense problemes mitjançant INR. RioDeFi també treballa amb l’equip de Vauld (abans Bank of Hodlers) per oferir serveis d’infraestructura financera centrats en INR per a qualsevol desenvolupador que vulgui construir els seus negocis de somni a RioChain.

Darshan Bathija, cofundador de Vauld, va remarcar,

“RioDeFi pot resoldre molts dels problemes associats a la banca i al món criptogràfic. Fan que la banca amb criptomonedes sigui assequible, fiable i ràpida. Estem molt emocionats de treballar estretament amb el seu equip “.

Basar-se en el robust ecosistema habilitat per Polkadot de RioDeFi és una alternativa fantàstica per a la comunitat de desenvolupadors en creixement a l’Índia; la creació de flexibilitat d’ús de la xarxa i eludir alguns dels punts difícils de la indústria, com ara les taxes elevades de gas.

Per a James Anderson, director general de RioDeFi, aquest futur descentralitzat per a la població de l’Índia és una fita en el viatge de la companyia:

“L’Índia és l’economia més important del món amb més creixement, tot i que les seves infraestructures financeres i de pagament encara estan poc desenvolupades, especialment en comparació amb la veïna Xina. Les solucions DeFi semblen ideals per atendre els indis i crec que RioDeFi tindrà un paper important a l’hora d’ampliar l’abast de blockchain i criptomonedes. Associar-se amb Vauld és una fita important en el nostre camí per aconseguir aquesta visió “. 

Oferta Dex inicial de RFUEL a Uniswap

rfuel

El testimoni RioFuel (RFUEL) apareixerà a Uniswap el dilluns 28 de setembre a les 8.30 hores UTC.

Uniswap és un protocol totalment descentralitzat per al subministrament de liquiditat automatitzat Ethereum això ha comportat canvis notables en el comerç de criptomonedes i ha estat un catalitzador del recent augment de projectes DeFi.

Per a RioDeFi, que té com a missió afavorir l’adopció generalitzada de serveis financers basats en blockchain, semblava natural que el seu testimoni natiu fos accessible per primera vegada en aquesta plataforma..

La negociació començarà a les 8.30 hores UTC. El testimoni RFUEL es podrà comprar a Uniswap a un preu inicial de 0,20 dòlars. El preu fluctuarà en funció de les forces del mercat d’oferta i demanda. Tenint en compte que RFUEL Community Crowdsale va ser massa subscrit massa, us animem a que hi sigueu a temps!

Per accedir al testimoni, els participants hauran d’introduir l’adreça del contracte RFUEL que estarà disponible al lloc web de RioDeFi (riodefi.com).

Si teniu cap pregunta, uniu-vos a la conversa a les nostres xarxes socials, Telegram (https://t.me/riodefiofficial) i Twitter (https://twitter.com/riodefiofficial).

Quant a RioDeFi:

RioDeFi accelera l’adopció massiva d’actius digitals mitjançant el pont entre les finances tradicionals i descentralitzades. La nostra visió és un món on tothom tingui accés a serveis financers descentralitzats (DeFi). Desenvolupem solucions que connecten les institucions bancàries amb sistemes blockchain. Les nostres aplicacions permeten comissions de transaccions més baixes, confirmacions més ràpides, més eficiència, millors rendiments per als titulars de comptes d’estalvi i abast global.

Lloc web: Riodefi.com

Telegrama: https://t.me/riodefiofficial

Twitter: https://twitter.com/riodefiofficial

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me