Què fa de Bexplus la destinació ideal per a principiants?

Amb el fet que Bitcoin guanyi més popularitat a tot el món, el comerç de Bitcoin ha atret milions de comerciants. Com a resultat, en els darrers anys han sorgit dotzenes d’intercanvis criptogràfics com bolets i la competència és, de fet, ferotge. Tot i que se centren en el comerç criptogràfic, tots els que sobreviuen a la competència tenen totes les seves característiques especials. Avui us presentaré un dels intercanvis de criptografia més fàcils d’utilitzar que he trobat. 

Què és Bexplus 

Establert el 2017, Bexplus està registrat a Saint Vincent i les Granadines. Els comerciants poden negociar contractes perpetus amb BTC, ETH, LTC, EOS i ERP amb un apalancament de 100 vegades. Tant els jugadors novells com els veterans poden gaudir fàcilment de Bexplus. 

Aprofitament de 100 vegades per beneficiar-se dels alts i baixos de la criptografia

Bexplus ofereix un apalancament de 100 vegades, el nivell més alt de la indústria. En comparació amb el comerç al comptat, amb la mateixa quantitat de capital inicial, els comerciants que operen en apalancaments 100 vegades podrien obrir una posició 100 vegades superior, multiplicant així el benefici 100 vegades. 


Els comerciants poden fer criptografia llarga o curta a Bexplus. En un mercat tan volàtil, com més gran sigui el swing de preus, més beneficis poden obtenir els comerciants. Els comerciants poden utilitzar stop-loss i take-profit per gestionar millor la seva posició. 

Compte de demostració per practicar tant com vulgueu

Una de les funcions que diferencien Bexplus és el seu simulador de negociació. Quan es registren, els usuaris reben un compte de demostració amb 10 BTC. Poden provar les funcions de la plataforma i provar estratègies. Per als jugadors novells, aquesta és una funció imprescindible perquè aprenguin a negociar sense assumir cap risc. 

He provat Bybit i BitMEX i he trobat que manquen una mica en aquest departament. En aquests dos intercanvis, els usuaris poden utilitzar el motor testnet per aprendre. Però vaig tenir dificultats per trobar-los i els vaig haver de buscar al motor de cerca i vaig trobar que necessitaven un registre separat per accedir-hi. Llavors vaig descobrir que, per utilitzar el motor testnet, he de comprar bitcoins Testnet inútils d’altres canals. Tot i que aquests bitcoins de Testnet són gratuïts, tot el procés em sembla força cansat i molest. 

Interfície ordenada i fàcil d’utilitzar

Bexplus té una de les interfícies més concises del sector, és a dir, que no us perdeu fàcilment en diferents funcions i premeu la tecla equivocada. Algunes de les plataformes que vaig utilitzar estrenyien diferents tipus d’indicadors i taules a la interfície i semblaven “desfasades” i obsoletes. Totes les funcions de Bexplus estan integrades en una pàgina. Els comerciants podien veure tota la informació d’un sol cop d’ull sense haver de desplaçar-se per les pàgines. 

Al costat esquerre hi ha diverses eines tècniques, inclosos indicadors i eines de dibuix de línies. Podeu analitzar la tendència i fer captures de pantalla com a referència futura. A la part inferior dreta hi ha la informació del vostre compte perquè pugueu controlar el vostre saldo i evitar la liquidació. 

Atenció al client i orientació atenta

Sincerament, crec que Bexplus té el millor servei d’atenció al client entre els intercanvis que he provat. M’he posat en contacte amb ells a través de diferents canals, com ara correus electrònics i xat en directe, i tots em van ajudar molt a temps i professionalment. I si no em poso en contacte amb ells, mantindrien la distància i respectarien la meva privadesa. No em molestaran ni enviaran correu brossa perquè s’adhereixen a la seva política de no KYC. Bexplus és conegut pel seu gran servei i crec que hauria de ser un motiu fonamental pel qual hauríeu de triar-lo per sobre de BitMEX, que ha estat implicat en força escàndols durant els darrers anys.. 

A més, Bexplus proporciona una clara orientació als usuaris. Podeu anar al seu bloc per obtenir anàlisis d’inversions i actualitzacions de notícies. A més, si es converteix en client VIP, us assignaran el gestor del compte. 

Esborra la tarifa estàndard

L’estructura de les taxes de Bexplus és molt clara. Cobren un 0,075% per obrir i tancar contractes BTC / USDT. A més, se us cobrarà un interès durant la nit del 0,1% del valor del contracte per tenir una posició a GMT 0:00. Si el tanqueu abans de les 0:00 GMT, no haureu de pagar els interessos. En molts intercanvis com BitMEX, cobraran una quota de finançament cada 8 hores.

Calculadora P / L

Bexplus està equipat amb una calculadora P / L que em va semblar molt útil. Abans d’obrir un contracte, puc calcular els beneficis / pèrdues i la comissió estimats en ell. Per tant, puc entrar al comerç amb un cap més clar. 

Alta liquiditat

Bexplus agrupa les dades de cinc borses principals per proporcionar el millor preu possible als comerciants. Les comandes s’executen instantàniament amb poc risc de patinades i sobrecàrregues. El motor Bexplus no s’ha apagat mai durant una gran volatilitat.

Assistència mòbil

Les potents aplicacions de Bexplus us ajuden a canviar criptogràfics en qualsevol lloc. Està disponible a iOS & Android (Google Play). i les dades es comparteixen fàcilment entre diferents dispositius.

L’aplicació mòbil inclou totes les funcions del seu equip d’escriptori. Podeu gestionar el vostre compte, fer ingressos, retirar diners, etc. Podeu configurar una notificació les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, per informar-vos de canvis de preus importants.

El que més m’agrada d’aquesta aplicació és el seu format net, un tret que comparteix amb el web de Bexplus. Es mostra clarament tota la informació necessària i puc localitzar diferents pestanyes fàcilment. 

Bonificació de dipòsit del 100%

Bexplus ofereix als usuaris una bonificació de dipòsit del 100% a cada dipòsit, que al meu entendre és bastant generós. Fins i tot els comerciants amb diversos anys d’experiència perden diners de tant en tant, i encara menys els principiants. Així, els fons addicionals poden augmentar les probabilitats d’obtenir beneficis. A més, més diners com a marge reduiran les possibilitats de liquidació forçada.

Per acabar, crec que sí Bexplus té el seu marge de millora, com ara els parells comercials limitats i que els comerciants només poden triar el palanquejament de 100 vegades. Però recomanaria Bexplus als principiants o a aquells que vulguin tenir més mans en el camí. Durant la meva experiència comercial a Bexplus, tinc la sensació que realment es preocupen pels seus clients i, fins i tot si només depositeu uns quants dòlars, encara respondran als vostres problemes d’una manera ràpida i professional..  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me