Protecció de dades financeres de l’usuari Protecció de privadesa de SHIELD activada per PIVX a Mainnet el 30 de gener de 2021

2 de febrer de 2021, Geòrgia, EUA: PIVX (Protected Instant Verified Transaction), una criptomoneda digital centrada en la protecció de dades financeres dels usuaris, va activar el nou protocol SHIELD a la seva xarxa principal el 30 de gener de 2021. Aquesta nova implementació de zk-SNARK Sapling en una cadena de blocs Proof of Stake introdueix una protecció de dades financeres incomparable dels usuaris. 

Una interfície d’usuari avançada personalitzada proporcionada a través de la cartera PIVX bàsica permet als usuaris mantenir protegides les seves dades financeres (quantitats, transaccions, adreces, etc.) mitjançant el protocol SHIELD. El resultat final? Proporciona als usuaris un mitjà senzill, eficaç i ràpid per garantir que qualsevol transacció i qualsevol dada financera es pugui protegir, garantint que aquestes transaccions SHIELD enviades per les carteres PIVX bàsiques es mantinguin segures, privades i protegides.. 

: Protocol de protecció de dades financeres PIVX

Un dels avantatges principals del protocol SHIELD és la possibilitat d’enviar i rebre transaccions transparents i Shield, cosa que proporciona als usuaris la llibertat d’elecció de com es presenten les dades de transaccions a la cadena de blocs. Una característica addicional disponible amb les transaccions SHIELD és la funció Memòria xifrada, que permet un fitxer adjunt segur d’informació o missatges de text, inclosa, si es requereix, informació d’identificació personal per satisfer les necessitats del comerciant, les lleis AML / CFT, així com la regla de viatges GAFI. 

Per tant, PIVX proporciona a tots els usuaris la llibertat i l’elecció de mantenir protegides les seves dades financeres, alhora que proporciona els mitjans per complir amb la normativa financera moderna..


: Compliment normatiu PIVX

Un dels següents passos per a PIVX, que ja s’està treballant, és permetre als usuaris apostar monedes protegides mitjançant SHIELD, cosa que permet obtenir nivells de protecció encara més profunds mentre participen en una xarxa de prova d’estaca. Segons el protocol anterior de PIVX, el nombre de monedes protegides a la xarxa va arribar a superar el 25%, cosa que va generar el conjunt de monedes de privadesa més gran de la indústria. 

Ara, amb el llançament del protocol SHIELD, s’espera que PIVX compti amb un nombre encara més elevat de monedes protegides a la seva cadena de blocs, cosa que augmentarà encara més la privadesa general de tots els seus usuaris..

“Hem vist una resposta increïblement positiva al llançament de v5, que incloïa SHIELD. Hi ha hagut grans expectatives per a l’activació de SHIELD i estem orgullosos que PIVX sigui el primer projecte que implementi amb èxit zk-SNARK Sapling a Proof of Stake, l’últim desenvolupament de blockchain que ajuda els usuaris a garantir els seus drets i protegir les seves dades mentre transaccionen en línia. “ dit Ambaixador global de PIVX Bryan “Snappy” Doreian.  

A mesura que el món es digitalitza cada vegada més, amb moltes nacions i persones que salten directament a les monedes digitals després d’haver estat prèviament no bancades, la necessitat absoluta de preservar i protegir les seves dades, i molt menys les dades financeres de qualsevol persona, és sempre present. Els bancs, les empreses i fins i tot els governs s’esforcen per assegurar-se que intenten protegir les dades sensibles que es transmeten entre dues o més entitats, especialment les dades financeres.. 

Amb l’explosió de l’Era de llibres digitals, es va avançar ràpidament i aparentment es va pensar poc en el simple fet que amb els llibres digitals públics, cada part de les dades financeres esdevé transparent, observable i difusible. Això inclou quantitats de transaccions, quantitats totals en saldos i molt més. Això no només és potencialment perillós per a les persones que tinguin totes les seves transaccions financeres disponibles públicament per a tothom, sinó que també llança vectors d’atacs innombrables contra corporacions o fins i tot estats nació.. 

Imagineu-vos un grup d’actors marginals capaços de rastrejar totes les transaccions financeres d’una nació, definir patrons i ser capaços de dir que interrompen una cadena de subministrament d’aliments, basant-se simplement en conèixer els principals proveïdors, transaccions, etc. de la nació. ser capaç d’observar les entrades i sortides del seu competidor a proveïdors o contractistes, i ser capaç d’alterar aquestes relacions.

Deixar la història financera oberta al públic posa en risc la persona, les persones associades, les empreses i molt més. Protocols com SHIELD aplanen el camí per a la nostra nova frontera digital, pioners en la manera d’enfocar la protecció de les dades financeres, tot garantint el compliment de la normativa. Això s’aconsegueix mitjançant els mitjans per permetre la privadesa transaccional, alhora que es pot compartir la informació necessària només amb el destinatari previst.. 

Aquesta funcionalitat no només imita els mitjans actuals de transmissió de fons de manera segura a nivell mundial, sinó que fa que aquestes proteccions de privadesa i dades financeres siguin encara més accessibles al món i, amb això, fa que l’adopció de criptomonedes sigui més centrada en l’ésser humà..

Per obtenir més informació sobre com PIVX fa que el blockchain i les criptomonedes siguin més accessibles i més fàcils d’utilitzar alhora que protegeixen les seves identitats i dades en línia, visiteu el Lloc web PIVX.

Protocol de protecció de dades d’usuari PIVX

Compliment normatiu PIVX 

Detalls de contacte

Nom de contacte: Bryan “Snappy” Doreian

Correu electrònic de contacte: [protegit per correu electrònic]

Exempció de responsabilitat: Feu la vostra pròpia investigació relacionada amb l’empresa promocionada o qualsevol de les seves filials o serveis esmentats a l’article. Coingape.com no es fa responsable dels seus danys o pèrdues.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me