PR: UniqCoin (UNIQ) llança la venda IEO a la plataforma Btcoin100

El 2 de maig, Btcoin100, una plataforma mundial de negociació d’actius digitals, llançarà una venda exclusiva “UniqCoin Token (UNIQ)”. Els usuaris podran comprar UNIQ amb BTC i ETH. L’esdeveniment de venda finalitzarà el 30 de juny de 2019.

UniqCoin, desenvolupat per Uniqson Analytics International, és un testimoni d’explotació automàtica que serveix d’intermediari dins del sistema de cadenes de blocs de dades Uniqson per a restaurants, pagament de factures, comerç electrònic i viatges. Aquest sistema analitza les dades massives per capturar el que prefereixen els consumidors i el seu comportament de despesa i permet que l’anàlisi computacional de les dades grans esdevingui accessible, econòmic i més segur per a les masses..

En utilitzar la tecnologia blockchain, la càrrega informàtica es reparteix en una gran quantitat de dispositius informàtics de l’ecosistema global blockchain d’Uniqson, que consisteix en Uniqson Partners, Uniqson Pay, Uniqson Travel i Uniqson E-Commerce, que utilitzen UniqCoins com a moneda d’elecció..

UniqCoin utilitza un contracte de testimoni d’utilitat ERC-20. Del subministrament de 1.000 milions de tokens UniqCoin, el 90% s’explota i el 10% es ven a través de diverses plataformes comercials participants que han participat a l’Offerta inicial d’intercanvi d’UniqCoin.

UniqCoin té com a objectiu canviar completament els diferents sectors de la societat i és una plataforma poderosa on les tecnologies digitals existents es poden combinar amb tecnologies emergents clau. Es desenvolupa per potenciar les empreses aprofitant el poder del big data.


La venda UniqCoin

Venda i economia de tokens UniqCoin:

Gorra dura IEO:  2.100.000 USD

Subministrament total de tokens:  1.000.000.000 d’UniqCoin

Assignació IEO: 100.000.000 d’UniqCoin (10% del subministrament total de tokens)

Preu del testimoni de venda: 1 UniqCoin = 0,03 USD

Data d’inici de l’OIE: 2 de maig de 2019 1800 (GMT + 9)

Data de finalització de l’IEO: 1 de juliol de 2019 2359 (GMT + 9)

Criptomoneda acceptable a canvi de (ETH), (BTC)

Prevenda mínima de compra i venda de fitxes : 16.700 fitxes

KYC: obligatori

Període de compra: 3 mesos de bloqueig després d’acabar l’IEO (es donaran incentius en ETH mentre estigui bloquejat) Qualsevol fitxa no venuda es convertirà en recompenses / recompenses.

IEO és la millor manera de recaptar fons

Confiança

Un dels principals avantatges dels IEO és la confiança. A mesura que el crowdsale es realitza en una plataforma d’intercanvi de criptomonedes, la contraparte examina tots els projectes que intenten llançar un IEO al seu lloc web. Els intercanvis fan això per mantenir la seva bona reputació, examinant acuradament els emissors de tokens.

Per tant, els IEO poden eliminar estafes i projectes dubtosos de la recaptació de fons mitjançant plataformes d’intercanvi de criptomonedes i es fa molt més difícil estafar els col·laboradors amb IEO.

Seguretat

Els emissors de tokens no s’han de preocupar per la seguretat de la multitud, ja que l’intercanvi gestiona el contracte intel·ligent de l’IEO. El procés KYC / AML també s’encarrega de l’intercanvi criptogràfic, ja que la majoria de proveïdors de serveis fan KYC / AML als seus clients després de crear els seus comptes..

Llistat

Com que els llistats de fitxes també estan “a l’oferta”, és un procés natural que l’intercanvi de criptomonedes on es realitza l’IEO enumeri la moneda de l’inici després que finalitzi la venda multitudinària.

Tot i que els IEO semblen una alternativa més segura i eficaç als ICO, els costos associats a la venda de tokens poden ser elevats per a les startups. Les tarifes de cotització poden arribar a ser de 20 BTC, mentre que els intercanvis poden fins i tot reduir el 10% de les fitxes de les empreses de recaptació de fons..

Quant a Btcoin100

La Fundació Btcoin100 està formada per multinacionals de la Xina, Hong Kong, els Estats Units, Argentina, Colòmbia i Alemanya. Els membres principals són: Wall Street Financial Product Architects als Estats Units, Singapore Media Channel Resource Practitioners, International Legal Persons, Digital Currency Exchange, Core Entrepreneur, i el desenvolupament de nivell inferior de tècnics bàsics a la cadena de blocs, de manera que, a més del gestió i màrqueting d’intercanvis de caps A més de l’experiència en operacions, seguretat i tecnologia, comptem amb estàndards i experiència considerables en arquitectura de productes i regulacions legals.

Actualment, Btcoin100 només obre parells de negociació de bitcoins i USDT, i el volum de negociació diari ha arribat als 22,36 milions de dòlars EUA.

Per obtenir més informació sobre Btcoin100, visiteu el seu lloc web a www.btcoin100.com.

Quant a Uniqson Analytics International

Uniqson Analytics International és una empresa de mesura i anàlisi de dades de primer ordre. Reconegut líder de la indústria en proporcionar implementacions i gestió de Big Data a diverses institucions de tot el món.

Uniqson Analytics International està especialitzada en diversos serveis a mida per a empreses mitjanes i grans. El nostre Uniqson Blockchain Big Data System, o UBBS, permet als consumidors accedir a un univers de dades d’audiència d’Uniqson, creant més valor millorant l’eficàcia publicitària, l’optimització de preus, el desenvolupament de productes i conceptes, solucions per a compradors i molts més..

L’empresa té operacions a més de 6 països, que cobreixen més del 90% de la població dels nostres països amb serveis, ajudant els clients a comprometre i comprendre millor les seves necessitats i desitjos dels consumidors..

Per obtenir més informació, visiteu el seu lloc web a http://uniqinternational.com.

Es tracta d’un comunicat de premsa de pagament. Feu la vostra pròpia investigació relacionada amb l’empresa promocionada o qualsevol de les seves filials o serveis esmentats a la nota de premsa. Coingape.com no es fa responsable dels seus danys o pèrdues.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me