PR: Reduir la bretxa entre els minoristes i Crypto amb la xarxa Fluz Fluz Cash Back

Aneu a una botiga, compreu el producte desitjat i torneu a obtenir diners. És tan senzill! Fluz Fluz és una joia oculta del món criptogràfic: un projecte de criptografia amb aplicabilitat real del món real. Després d’haver demostrat el seu èxit a Colòmbia, Fluz Fluz vol conquerir el mercat nord-americà i volem començar les coses amb força: en dues curtes setmanes començarà l’activació del seient Fluz Fluz Cash Back Premier: obtingueu els vostres seients de primera fila a la revolució Global Cash Back!

Què és Fluz Fluz?

Fluz Fluz és un Cash Back Network tots els usuaris de Fluz Fluz poden obtenir una devolució instantània de la seva compra en comprar en línia, a la botiga, comprant targetes de regal digitals i, a més, mitjançant una xarxa de devolució de diners integrada.

Fluz Fluz ja té un negoci actiu i reeixit a Colòmbia (amb una base d’usuaris de 100.000), i ara mateix Fluz Fluz s’està expandint i entra al mercat nord-americà..

Per tal de recaptar fons per a l’expansió, Fluz Fluz va emetre les seves fitxes FLUZ ERC-20 i el desembre de 2017 va tenir el seu esdeveniment de recaptació de fons ICO. El límit màxim objectiu de 20 milions de dòlars es va assolir al cap de dues setmanes de la seva venda pública.


Quants comerciants té Fluz Fluz i per què s’hi sumen més cada dia?

Actualment, més de més de 300 grans minoristes i marques ja s’han unit a Fluz Fluz, incloent gegants com Nike, Uber, Disney, entre d’altres. El nombre de socis creix cada dia. En oferir descomptes de categories massives i transversals de productes als usuaris de Fluz Fluz, atrauen amb fidelitat i repeteixen els clients. Al seu torn, els seus costos d’adquisició de clients són molt més econòmics que a través dels canals DM tradicionals i ara tenen un bon mecanisme per atraure més usuaris en línia i fora de línia a les seves botigues..

La raó més important per la qual els minoristes s’uneixen a Fluz Fluz és que totes les ofertes es produeixen en moneda fiduciària. Les nostres fitxes FLUZ actuen principalment com a mediadors de valor afegit del sistema. (Més informació sobre l’aspecte de la utilitat de token FLUZ als paràgrafs següents.)

Com funciona la xarxa de devolució de Fluz Fluz?

La xarxa Fluz Fluz Cash Back Network consisteix en seients bàsics de xarxa de nivell 1 i nivell 2, a més dels llocs lliures els han pres persones que volen utilitzar l’aplicació Fluz Fluz. Tots els nous usuaris de Fluz Fluz Cash Back seran omplerts automàticament o convidats a l’estructura de la xarxa sota aquests seients i tots els titulars dels seients podran obtenir devolucions addicionals generats de la xarxa de devolució de seients.

El 14 d’agost començarà l’esdeveniment d’activació del seient de xarxa Tier 1 i Tier 2. Tots els seguidors de Fluz Fluz que actualment tinguin una quantitat suficient de fitxes FLUZ podran assegurar un o diversos seients bàsics de la xarxa Cash Back. Les úniques diferències entre els dos nivells són les fitxes necessàries per reclamar un Seat

i com que el seient de nivell 1 està més a prop del nucli de la xarxa, s’omplirà automàticament d’usuaris habituals més ràpidament.

Per a un seient de nivell 1 es necessiten 20.000 fitxes FLUZ i per a un seient de nivell 2 es necessiten 10.000 fitxes FLUZ. Si esteu interessats a participar a l’esdeveniment d’activació de Fluz Fluz Network Seat però no teniu suficients fitxes FLUZ, podeu adquirir més fitxes en un d’aquests intercanvis:

  1. https://idex.market/eth/fluz
  2. https://www.qryptos.com/
  3. https://cobinhood.com/trade/

Què són les utilitats de token FLUZ?

Fins i tot abans de començar a discutir les funcionalitats de la utilitat de xarxa de token FLUZ, tingueu present la funció principal: tothom que tingui suficients fons de token FLUZ podrà reclamar seients TIER de la xarxa Fluz Fluz. Les funcions addicionals després de l’esdeveniment de seients inclouen:

Una manera de proporcionar diverses funcionalitats bàsiques addicionals a la xarxa de devolució de diners Fluz Fluz. Tots els usuaris que tinguin fitxes FLUZ podran:

  1. Activeu la devolució de DOBLE efectiu per a les seves compres. Fins i tot per a compres realitzades prèviament (fins a 14 dies després).
  1. Regaleu aquestes fitxes a la vostra xarxa de seients, a una persona específica o a tota la xarxa. En fer-ho, l’usuari estimularà la despesa rendible a la seva xarxa i obtindrà més diners en efectiu.
  1. Participa en el sorteig mensual de seients que no es van reclamar en el nostre esdeveniment inicial de seients, així com de tots els reembossaments que s’han acumulat des que es van activar.

Amb més utilitats que es revelaran aviat!

Com activar un seient principal Fluz Fluz?

A continuació, visiteu la nostra pàgina d’activació de seients per activar un seient: < https://activate.fluzfluz.com

Uniu-vos a Fluz Fluz i participeu en la revolució global de devolució de diners. Estigueu al dia de tot el que passa amb Fluz Fluz i seguiu el nostre grup de telegrames d’anuncis: https://t.me/fluzfluzannouncements

I si teniu cap pregunta, podeu fer-les al nostre grup de telegrames de la comunitat global: https://t.me/fluzfluzreward

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me