PR: Presentació del programa d’afiliats Prime XBT amb 4 nivells de recompenses de referència

Prime XBT, una nova plataforma de negociació de criptomonedes de quarta generació, llançada a principis d’aquest mes per oferir el conjunt d’eines de funcionalitat més potent per als comerciants del mercat.  

A més de la impressionant suite de funcions i les rendibles possibilitats de negociació de la plataforma, Prime XBT ha anunciat recentment el seu únic i lucratiu programa de socis afiliats per guanyar fora del comerç..  

Si introduïu els vostres amics a PrimeXBT, obtindreu una comissió de referència de la seva activitat comercial durant tota la vida. Però les recompenses van més enllà d’això, ja que obteniu una comissió no només per les vostres referències directes, sinó per les referències de 2n, 3r i 4t nivell.

El programa únic d’afiliació de 4 nivells també ofereix la rara oportunitat de crear un negoci a gran escala altament rendible cap inversió inicial.  

Qui és elegible?


Qualsevol persona pot participar al programa d’afiliació de PrimeXBT, independentment de si intercanvia criptografia personalment o no. Els beneficis potencials que es podran obtenir amb el sistema de recompenses de derivació són tan significatius que es podrien utilitzar com a flux d’ingressos principal, sense haver de canviar cap cent.

Com funciona?

Prime XBT paga als socis afiliats un percentatge de les comissions comercials de la seva referència, respecte al nivell de la referència.   

4 nivells de recompenses:

Nivell 1 – Referències directes: 20% net de totes les comissions.

Nivell 2 – Referit pel nivell 1: 15% net de totes les comissions.

Nivell 3 – Referit pel nivell 2: 10% net de totes les comissions.

Nivell 4 – Referit pel nivell 3: 5% net de totes les comissions.

El que és important tenir en compte és que les comissions de Prime XBT són les més baixes entre les plataformes de negociació de criptografia de la competència (només amb un 0,05%), tot i que encara paga als seus afiliats 10 vegades més recompenses per a la mateixa quantitat de volum de negociació.  

Com poden les comissions més baixes generar beneficis de derivació 10 vegades més grans?

Diguem que un comerciant diposita 1.000 dòlars per operar en un canvi de criptografia estàndard, que requereix una comissió del 0,25%, igual a una comissió total de 2,50 dòlars. En el millor dels casos, un soci afiliat pot guanyar fins al 40% d’aquesta comissió per obtenir un benefici d’1 dòlar.

Comparativament, si es fan els mateixos 1.000 dòlars per operar amb un apalancament de 100 vegades a PrimeXBT: la posició arriba a valorar 100.000 dòlars, de manera que la comissió de només el 0,05% per executar el comerç de 100.000 dòlars es converteix en 50 dòlars. I, ja que una referència de primer nivell generarà un 20% d’aquesta comissió, el soci afiliat obtindrà un benefici net de 10 dòlars (10 vegades més).

És més, ni tan sols es té en compte els 4 nivells de derivacions, que amplien l’oportunitat de beneficiar-se de les referències de 2n, 3r i 4t nivell amb un 15%, un 10% i un 5% de comissions, respectivament..

Obbviament, com més referències directes siguin dins d’una xarxa, més ràpid creixerà i més grans seran els beneficis totals.  

primer xbt

Quant podeu guanyar?

La quantitat de beneficis que podeu obtenir del programa d’afiliació Prime XBT només es limita a la vostra xarxa i a la seva activitat comercial. Tot i això, tenint en compte l’apalança de 100 vegades, no es necessita tant volum de negociació per obtenir beneficis significatius com ho faria amb altres programes de derivació de competidors..

A continuació, es mostra un exemple de càlcul del pagament per a l’escenari següent:

Suposem que heu recomanat PrimeXBT a 5 persones i cadascun d’ells va fer el mateix (fa referència a 5 persones més), i així successivament fins al 4t nivell. Si cada usuari referit diposités una quantitat baixa de 1.000 dòlars al seu compte de negociació amb un apalancament de 100 vegades, guanyaria 2.425 dòlars. Podeu veure el detall detallat d’aquest càlcul a la taula següent.

I, a continuació, hauríeu de considerar que si podeu guanyar 2.425 dòlars només referint cinc persones, imagineu-vos quant podria feu referint una quantitat il·limitada més a qui pugui comerciar amb un volum superior.  

Com que Prime XBT ja garanteix un hype molt fonamentat, no hauria de ser una tasca difícil guanyar l’interès dels intel·ligents comerciants de criptografia per fer créixer el vostre negoci de referència..  

A més, la plataforma només és nova, cosa que significa que hi ha una oportunitat d’or per ser la primera que convida a les masses a unir-se i obtenir beneficis de la seva activitat comercial. per tota la vida a mesura que la plataforma escala.

Com podeu fer créixer la vostra xarxa comercial de referència?

  1. Compartiu el vostre enllaç de referència a través de les xarxes socials, fòrums de la comunitat rellevants i xarxes, com Facebook, Twitter, Instagram, Bitcointalk, Reddit, Telegram, etc..
  2. Creeu un article o entrada de blog sobre PrimeXBT, els seus avantatges i funcions: compartiu el vostre enllaç de referència.
  3. Creeu un vídeo de YouTube o Vimeo que revisi la plataforma i compartiu l’enllaç de referència.
  4. Sigueu creatius i penseu fora de la caixa: només la imaginació us limita!

Com començar?

És fàcil i gratuït. Només cal que us inscriviu per obtenir el vostre codi de referència únic i obtenir xarxes: córreu la veu i animeu els participants del mercat a unir-se.

Per què consulteu PrimeXBT?

El conjunt de funcions avançades i les possibilitats comercials rendibles que ofereix Prime XBT són inigualables, com l’únic terminal de negociació criptogràfica que ofereix fins a 100 vegades de palanquejament i la capacitat d’operar tant i breu de tots els 6 actius criptogràfics principals: BTC, ETH, XRP, EOS, LTC i BCH.  

La plataforma compta amb una interfície d’usuari senzilla, sofisticada i altament personalitzable amb suport multi-monitor opcional, execució instantània de comandes al millor preu de mercat possible agregant liquiditat de 12 proveïdors líders diferents. Amb tot això i molt més, PrimeXBT es troba en una posició ideal per convertir-se en la plataforma de negociació criptogràfica d’alt apalancament preferida el 2019.   

.  ..

Per iniciar la vostra empresa afiliada i aprofitar el valuós producte i èxit de PrimeXBT a mesura que augmenta, aneu a https://PrimeXBT.com/referral/.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me