PR: l’aplicació mòbil Dentacare premia els usuaris amb criptomoneda per raspallat, esbandida i fil dental

Dentacare, l’aplicació que premia les persones per establir hàbits saludables d’atenció dental, ja està disponible a l’AppStore d’Apple!

Quant a l’aplicació

Si no coneixeu Dentacoin *, és probable que us pregunteu què fa exactament l’aplicació Dentacare Health Training i quina relació hi ha. El concepte és senzill: en mantenir una cura dental adequada i complir totes les recomanacions de l’aplicació, els usuaris rebran incentius en forma de criptomoneda Dentacoin. Actualment, aquesta versió inicial d’iOS premia als usuaris amb Punts Denta que es poden bescanviar per la quantitat corresponent de Dentacoin després d’acabar el viatge.

L’aplicació Dentacare Mobile té l’objectiu de formar hàbits de cura dental de llarga durada mitjançant un programa intensiu de formació.

“La motivació és el que et fa començar. L’hàbit és el que et manté endavant ”. – Jim Ryun


El programa inicial bàsic té una durada de 3 mesos, ja que es considera que és la franja horària necessària perquè una determinada activitat s’integri permanentment a la rutina diària d’un individu.

“Digueu-ho com vulgueu, els incentius són els que fan que la gent treballi més”. – Nikita Khrushchev

Només després de mantenir una rutina adequada durant un període de 3 mesos, els usuaris poden reclamar les seves fitxes Dentacoin, que es poden utilitzar per pagar serveis dentals (la criptomoneda ja està acceptada en consultes dentals de 14 països a tot el món), productes de cura dental, Dentacoin Assurance **, o poden emmagatzemar-los o negociar-los en plataformes d’intercanvi i, per tant, beneficiar-se de la multiplicació del valor esperada.

A través de l’aplicació mòbil Dentacare Health Training, tant els adults com els nens estaran motivats a millorar no només la seva salut dental, sinó també la salut general. Un fet que sovint s’ignora és que la salut dental està directament relacionada amb l’estat general de salut d’una persona.

“La salut dental no és” bo tenir “, però no és tan important com una altra part del cos. Venint del camp de l’odontologia, hem vist de primera mà com la mala salut dental podria conduir a una qualitat de vida globalment baixa. Problemes amb el tracte gastrointestinal, el sistema cardiovascular i el sistema nerviós només formen una fracció de tots els problemes relacionats amb una mala salut dental.

Per tant, és de la màxima importància per a cada individu mantenir uns alts estàndards d’higiene dental. S’hauria d’informar a la gent sobre la importància d’una cura dental adequada com a mesura preventiva i, després, hauria d’estar motivada per complir les recomanacions i formar hàbits saludables. Aquí els sistemes de recompensa i gamificació són les “paraules clau” per assolir el nivell necessari de consciència en salut dental “.

comenta el doctor Dimo ​​Daskalov, dentista líder i educador en odontologia protèsica.

Diferenciació

Què distingeix Dentacare Health Training d’altres aplicacions similars? Jeremias Grenzebach, desenvolupador principal de Dentacoin, va dir això:

“Només hi ha algunes aplicacions al mercat amb un propòsit similar. No obstant això, Dentacare té les seves característiques distintives. En primer lloc, se centra a establir hàbits: no a fomentar esforços puntuals. El programa Dentacare de 3 mesos està orientat a educar les persones sobre la importància de la higiene i la prevenció bucals, tot en un entorn divertit i gamificat. El sistema d’incentius inherent és una altra característica única de Dentacare.

Només els usuaris que compleixen les recomanacions de l’aplicació (durant tot el programa de tres mesos (i després després del desig)) són recompensats pels seus esforços i bons resultats amb els tokens Dentacoin. Per tant, els incentius serveixen, no només com a activador inicial per utilitzar l’aplicació, sinó que també motiven la coherència. Les fitxes obtingudes tenen un valor real: es poden negociar en plataformes d’intercanvi internacional, emmagatzemar-les per multiplicar el valor potencial i / o utilitzar-les com a mitjà de pagament de serveis dentals en clíniques de 13 països del món. ”

La versió per a Android de Dentacare Health Training es va llançar oficialment el novembre del 2017 i, des de llavors, més de 23.000 usuaris s’han unit a la plataforma per iniciar el seu viatge cap a una millor atenció oral. Ara el viatge per als nostres usuaris d’iOS pot començar oficialment.

* Dentacoin és la primera solució Blockchain per a la indústria dental global, que té com a objectiu aportar eficiències a la indústria i canviar el paradigma de la “cura del malalt” a l’atenció orientada a la prevenció mitjançant nombroses aplicacions basades en Blockchain i una criptomoneda específica per a la indústria (Dentacoin, DCN). www.dentacoin.com

** Dentacoin Assurance és un model similar a l’assegurança desenvolupat per la Fundació Dentacoin, que fomenta el pagament de la prevenció més que del tractament.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me