PR: Diferència entre els diners tradicionals, el DICE i altres criptomonedes

Amb la introducció de la tecnologia a l’economia moderna, continuem trobant maneres de convertir les monedes tradicionals en digitals. Bitcoin el 2009, per primera vegada, va introduir el seu codi font que va provocar una revolució en la indústria dels micropagaments. Tot i que s’han adoptat àmpliament diners de plàstic en forma de targetes de dèbit / crèdit i carteres digitals, les criptomonedes van rebre l’acceptació principal ja que oferien una solució ràpida i econòmica per a les transferències de fons a tot el món. Tot i que l’espai criptogràfic va veure diverses monedes digitals intentant resoldre diferents problemes, la seva tecnologia es va enfrontar a diverses ineficiències que van frenar el potencial d’adopció global d’aquestes fitxes..

DICE Money, una criptomoneda de nova era, introdueix una economia digital que no s’executa en una plataforma blockchain tradicional, però que al mateix temps conserva les característiques i avantatges de les criptomonedes. Eliminant els inconvenients del model de recaptació de fons ICO existent, DICE ofereix un model autosuficient en què els usuaris extrauen fitxes digitals per donar suport a individus, empreses i / o organitzacions socials. Encara queda soroll sobre les monedes fiduciàries i els tokens digitals, per tant, anem a descodificar la diferència d’aquestes botigues de valor i explorem encara més com es destaca DICE Money tot integrant les millors funcions d’ambdós..

Diferència entre els diners tradicionals i altres criptomonedes

Diners tradicionals

En termes senzills, els diners es poden utilitzar per comprar béns o serveis i també es poden estalviar o invertir. És capaç de dur a terme totes aquestes funcions a causa de virtuts trivials com ara “emmagatzematge de valor”, “mitjà d’intercanvi”, “unitat de compte” i “estàndard de pagament diferit”.

A més, sempre ha estat recolzat per una autoritat central amb el subministrament fixat per aquesta entitat d’alta potència. Pot adoptar una de les formes següents-


Moneda real

Actius materials o intangibles que tenen un valor intrínsec, per exemple, or, coure, plata i accions. Aquests actius tenen valor basat en mètodes i taxes de mesurament específics.

Moneda Fiat

La forma de diners més utilitzada és el fiat. A diferència de la moneda real, no està avalada per un actiu tangible o intangible i, normalment, és un bitllet en paper o una moneda de metall no preciós. Obté valor a mesura que els governs ho declaren com a moneda de curs legal per ser acceptat com a forma de pagament “per a tots els deutes públics i privats”. Els exemples inclouen USD, EUR, GBP i JPY entre altres divises. Aquesta moneda normalment circula dins d’una economia nacional concreta i està regulada per un banc central per actuar com a pagaré emès per les respectives autoritats governamentals..

Moneda digital

Les monedes digitals són similars a les monedes fiduciàries i la diferència crítica és que, mentre que les monedes fiduciàries són tangibles, les monedes digitals són intangibles i tenen una existència digital. Els exemples inclouen diners en forma de targetes de dèbit / crèdit, carteres digitals com Paypal i similars.

Criptomonedes

Criptomonedes són actius digitals i han guanyat popularitat en els darrers temps amb exemples que inclouen Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple. Han estat dissenyats per utilitzar-se com a mitjà d’intercanvi i, finalment, substituir els diners tradicionals. No hi ha cap autoritat central que controli les criptomonedes; en lloc d’això, estan protegits per algoritmes criptogràfics a través d’un llibre major distribuït. La tecnologia que potencia aquestes monedes és blockchain: una base de dades de transaccions financeres públiques.

DICE diners– Integració de les millors funcions dels diners tradicionals i de les criptomonedes:

DICE Money és una criptomoneda de nova era que es desenvolupa per integrar les millors funcions de les criptomonedes i de la moneda fiduciària. De manera similar a les criptomonedes, els tokens DICE s’extreuen (o creen) sense una autoritat central ni tercers de confiança. A més, les fitxes DICE es poden utilitzar per comprar béns o serveis o fins i tot es poden donar per causes socials o transferir-les a amics i familiars. Igual que les criptomonedes, la plataforma DICE també està descentralitzada. Tanmateix, difereix per ser més eficient, més ràpid i menys costós mitjançant la utilització de diversos llibres comptables, en lloc d’un llibre major.

De manera similar a una moneda fiduciària, els propietaris de la plataforma poden realitzar transaccions amb tokens DICE fins i tot fora de línia, sense problemes a les botigues que accepten aquests actius digitals..

Amb funcions similars que integren els diners tradicionals i les criptomonedes digitals, DICE es diferencia de les criptomonedes convencionals per diversos motius. A diferència de les criptomonedes que requereixen emmagatzemar carteres especialitzades, els tokens DICE no necessiten aquestes carteres i es poden emmagatzemar en línia en forma de fitxer binari, correu electrònic o fora de línia com a nota impresa o unitat flash USB.

A més, per primera vegada a la criptoverse, DICE permet als usuaris extraure fitxes DICE fora de línia, cosa que permet moltes emocionants oportunitats de tecnologia fintech. Amb la mineria fora de línia, els usuaris tindran una seguretat renovada amb opcions més segures sense la por de fer cripto-jacking, on algú altre faci servir secretament els vostres recursos per explotar criptomonedes..

Molt adequat per a una adopció lliure de xoc com a diners quotidians, els usuaris poden participar en la revolucionària plataforma que simplifica la recaptació de fons de manera més econòmica, alhora que ofereix una porta d’entrada per a milions de persones que es connectin a la plataforma socialment. Combinant les millors funcions de les monedes criptogràfiques i tradicionals. DAUS té el potencial d’evolucionar com a moneda digital universalment acceptada garantida per la criptografia.

Per obtenir més informació sobre DICE o com pot ajudar la vostra empresa a recaptar fons, visiteu la seva pàgina lloc web o podeu llegir el llibre blanc aquí.

Contacte amb els mitjans:

Nom: Dilip Chandar

Correu electrònic:    [protegit per correu electrònic]

Lloc web: www.dice.money

Telegrama: https://t.me/DICEMoney

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me