PR: Com utilitzar DYP per guanyar grans ROIs de DeFi

A l’hora d’assegurar ROI saludables al mercat DeFi, es tracta de quina plataforma escolliu i de les seves característiques. Darrerament, hi ha hagut una explosió en les activitats de DeFi. DeFi, o finançament descentralitzat, és un terme encunyat per descriure l’acte de convertir els serveis financers centralitzats tradicionals a la cadena de blocs. El més emocionant de DeFi és que proporciona als usuaris una gran quantitat de noves oportunitats. 

Els inversors han parlat i parlen de Revolució DeFi. Els usuaris gaudeixen de la possibilitat d’obtenir interessos i altres beneficis sense la necessitat de canviar els seus actius. Actualment, els serveis DeFi cobreixen un ampli abast de funcionalitats. A més, no totes les plataformes DeFi es creen iguals. El mercat ja ha vist la seva quota d’estafadors. 

Per protegir la vostra criptomoneda durament guanyada, heu d’adherir-vos a projectes de bona reputació del sector. No inicieu mai la sessió en una plataforma DeFi que us prometi pagaments ridículs. Aquestes plataformes solen ser estafadors que intenten aprofitar el FOMO dels nous inversors (por a perdre’s). Aquestes preocupacions augmenten a mesura que augmenta el preu de les criptomonedes. 

Per sort, també hi ha plataformes al mercat que mereixen elogis per la seva seguretat, estabilitat i enfocament únic a alguns dels problemes que s’enfronten actualment el sector DeFi.. DeFi Yield Protocol (DYP) és l’exemple perfecte d’una empresa d’aquest tipus. DYP busca proporcionar als inversors més oportunitats i seguretat que les primeres plataformes. Així és com funciona DYP. 

Com funciona DYP.Finance?


DYP està construït damunt la cadena de blocs Dapp més gran del món, Ethereum. Com a plataforma basada en Ethereum, els usuaris de DYP gaudeixen de la màxima interoperabilitat dins del mercat. Podeu emmagatzemar les vostres fitxes DYP a qualsevol cartera compatible amb ERC-20. També podeu utilitzar els vostres tokens en altres plataformes DeFi que admetin aquests instruments financers únics. De forma intensa, DYP es va crear utilitzant els llenguatges de programació HTML5, CSS3, Bootstrap i Solidity.

 DYP.Finance aporta beneficis reals als usuaris

DYP introdueix diverses funcions interessants per ajudar a augmentar els vostres rendiments. Aquest ecosistema DeFi deflacionari de nova generació us proporciona una interfície fàcil de navegar. A partir d’aquí, els nous usuaris poden trobar fàcilment les funcionalitats més útils de la plataforma. Cal destacar que DYP proporciona protocols d’estacament, mineria i cultiu de rendiments al públic.

 Piscina minera DYP

L’agrupació minera DYP és una de les funcions més populars de la xarxa. Els grups de miners permeten que grups de miners treballin junts per afegir blocs a la cadena de blocs. Aquestes xarxes proporcionen a diversos clients generadors la possibilitat de contribuir a la generació d’un bloc. Les recompenses es reparteixen entre tots els membres que contribueixen al grup en funció de la seva participació computacional.

Solo vs. Pools

És important destacar que les agrupacions mineres representen les millors possibilitats de minar un bloc. En comparació, la mineria en solitari pot trigar més d’un any a trobar un bloc. Aquest retard de temps pot ser encara més llarg, en funció de la vostra plataforma minera. Les piscines us garanteixen un ROI estable i previsible per al vostre esforç.

Els membres de la piscina minera de DYP també tenen alguns avantatges addicionals. En concret, aquests usuaris reben una recompensa mensual amb un 10% de bonificació dels ingressos mensuals ETH de la piscina. D’aquesta manera, els usuaris de DYP maximitzen els seus esforços de mineria i obtenen majors beneficis per la seva participació a la piscina que les estructures de piscines de mineria anteriors..

Avantatges de les piscines mineres

Hi ha molts avantatges obtinguts en unir-se a una piscina minera. Per una banda, hi ha molt menys cost d’inici associat a la mineria des d’una piscina. No cal que sortiu a comprar una plataforma minera cara. Si compreu una plataforma d’alta potència, també la podeu utilitzar per unir-vos a la piscina minera.

L’estàndard actual del mercat són les plataformes mineres ASIC (xip integrat específic de l’aplicació). Aquests dispositius poden executar un parell de milers de dòlars i tenen molta energia. Per aquest motiu, la majoria dels miners busquen ubicacions amb costos d’electricitat renovables o molt reduïts. 

Rendiment agrícola

La producció agrícola és una altra característica interessant a la qual els usuaris tenen accés quan inicien sessió a DYP. DYP rendiment agrícola es gestiona mitjançant contractes de producció automàtica de rendiments a l’ecosistema DYP. Actualment, la plataforma admet la producció de rendiments d’aquests actius: 

  • DYP / ETH
  • DYP / USDC
  • DYP / USDT
  • DYP / WBTC 

Els protocols de producció agrícola faciliten la devolució dels nous usuaris. En comparació amb el comerç, la producció de rendiments és una millor opció per a l’usuari mitjà. Hi ha molta menys volatilitat i sorpreses. A més, les vostres recompenses es paguen automàticament mitjançant contractes intel·ligents. D’aquesta manera, no es requereix cap intervenció humana que pugui endarrerir els vostres ingressos.

Governança

Tota la xarxa DYP utilitza una estructura de govern exclusiva dissenyada per donar als usuaris més control en la direcció de la xarxa. Com passa amb la majoria de plataformes DeFi, podeu mantenir el testimoni de governança de la xarxa, en aquest cas, DYP, per guanyar més veu en el procés de votació. A l’ecosistema DYP, el mecanisme de governança fa un pas endavant. Permet als usuaris decidir què fer amb els tokens DYP addicionals que queden del protocol antimanipulació de la xarxa.

Anti Manipulació

El desenvolupador de DYP es va esforçar molt per crear una plataforma lliure d’interferències de balenes. Per dur a terme aquesta tasca, la xarxa converteix automàticament diàriament un nombre determinat de DYP en ETH. Aquesta conversió redueix l’oferta circulant de DYP al mercat i ajuda a mantenir apreciat el valor del testimoni. A més, totes les recompenses de participació de DeFi es paguen directament en ETH en lloc del testimoni de governança de la xarxa, igual que amb la competència.

DYP: augmenta la teva inversió

Comprendre com utilitzar la xarxa de DYP per maximitzar els vostres ROI és una manera excel·lent d’obtenir més èxit en la vostra estratègia d’inversió. Els protocols deflacionistes augmenten a la comunitat DeFi. Tot i això, cap d’aquestes plataformes no ofereix res tan inclusiu i avançat com les opcions que DYP aporta a la taula. Per aquesta raó, DYP els usuaris segur que gaudiran d’una experiència rendible quan utilitzen aquest protocol únic per impulsar la seva estratègia d’inversió.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me