PR: Avui Alibabacoin ha llançat la seva molt anticipada aplicació de criptomoneda

Avui, el famós Fundació Alibabacoin va llançar el seu esperat Cartera Multicrypto en resposta a l’aclaparador suport de la comunitat al projecte. La cartera multicrypto és la de la cartera de criptomonedes del món que pot emmagatzemar, protegir i intercanviar 10 criptomonedes úniques simultàniament, tot amb la comoditat i la protecció d’un servei de reconeixement facial integrat en cadena de blocs: un altre primer món.

Per commemorar el llançament històric, Alibabacoin celebra un esdeveniment únic Airdrop amb recompenses massives en joc.

Alibabacoin: una història d’èxit

L’èxit del projecte Multicrypto i l’esdeveniment Aidrop resultant provenen directament de l’èxit aclaparador que la fundació ha obtingut el 2018. Les altes ambicions de la companyia sovint han inspirat dubtes entre els crítics, però una i altra vegada aquests dubtes van ser silenciats per la transparència i la devoció. És precisament per aquest nivell de compromís que la comunitat ha crescut tan ràpidament.

El projecte Multicrypto Wallet no hauria tingut tant èxit si no fos pel focus làser Alibabacoin equip combinat amb la confiança de milers d’inversors intel·ligents. La fundació ha proposat idees que semblessin excessivament ambicioses o francament impossibles, però aquests projectes tenen èxit contínuament, la comunitat creix i el valor de la moneda ABBC es dispara. Els primers patrocinadors de l’empresa creien en el pla comercial establert al Llibre blanc, ben formulat. Va ser aquesta visió que tants van creure en conduir a l’èxit inesperat de l’esdeveniment ICO.


Alibabacoin va rebre molt més finançament del previst a causa de la il·lusió i la confiança de l’inversor. Aquests fons van anar directament a fer realitat els seus plans, perdent l’oportunitat d’aprofitar beneficis ràpids per invertir en tecnologies avançades, superant les seves obligacions..

El finançament proporcionat pels apassionats inversors s’ha dedicat a l’ampliació d’infraestructures, l’actualització de sistemes de programari i la contractació de nous desenvolupadors, economistes i líders d’equips. La inversió d’Alibabacoin en la seva pròpia visió ha convertit el seu somni en realitat, desenvolupar la criptomoneta més avançada del món, la cartera multicrypto..

Cartera multicrypto: un canvi de joc

Aquest dia és un esdeveniment històric al món de la tecnologia blockchain. El llançament de la cartera multicrypto configurarà el futur de les criptomonedes i establirà un estàndard per a totes les empreses que la segueixen. En descarregar una única aplicació gratuïta per a Android o i0S, els usuaris tindran al seu abast la plataforma d’intercanvi i emmagatzematge de monedes més versàtil del món.

No calen múltiples carteres ni bescanviadors de tercers perquè la cartera d’Alibabacoin funciona amb ABBC, Ethereum, Bitcoin, Dash, Litecoin, Bitcoin Cash, Z-Cash, Otum, Tether i Verge. Totes aquestes 10 monedes es poden gestionar, intercanviar i transferir dins de l’aplicació senzilla i intuïtiva, sense necessitat d’una contrasenya tradicional i amb un nivell de protecció sense precedents del programari avançat de reconeixement facial..

La Fundació Alibabacoin va treballar àmpliament amb líders de la indústria per ser pionera en aquesta tecnologia i incorporar-la amb el blockchain. Amb la seva nova plataforma, oblidar les contrasenyes ja és cosa del passat. El programari de reconeixement facial integrat a l’aplicació permet als usuaris accedir fàcilment al seu compte sense deixar de banda els delinqüents

Celebració massiva de llançaments aeri

Per retornar a la comunitat apassionada que ho va fer tot possible, la Fundació Alibabacoin regala 50.000.000 ABBC. Qualsevol persona pot rebre recompenses en aquest llançament aeri descarregant de forma gratuïta l’aplicació Multicrypto Wallet. Les primeres 500.000 persones que obriran la sol·licitud rebran 100 ABBC. Els usuaris poden guanyar ABBC addicional referint-se a amics. Cada referència que faci un usuari obtindrà 20 ABBC addicionals.

Aquest és un sistema increïble per fer créixer la comunitat i estendre la increïble funcionalitat del moneder multicript a inversors de tot el món. El llançament aeri s’efectua del 2 al 31 de juliol, així que no deixeu passar l’oportunitat d’obtenir monedes gratuïtes d’una de les criptomonedes de més ràpid creixement abans que es dispari el preu..

Conclusió

Amb la seva increïble trajectòria d’èxit, és fàcil veure per què el llançament d’aquesta nova tecnologia ha cridat tanta atenció. La Fundació Alibabacoin és realment un innovador en la indústria i mai ha deixat de complaure als seus inversors.

El llançament de la seva cartera Multicrypto és només la primera parada del seu full de ruta per convertir-se en la plataforma de programari líder mundial d’actius digitals ”. Els entusiastes de la criptografia i els inversors de tot arreu descarregaran la nova aplicació i obtindran el seu ABBC el més aviat possible.

Per obtenir més informació, visiteu el nostre lloc web www.abbcevents.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me