PR: adoptarà ARK Mobile Wallet

Entre els esdeveniments més importants del món criptogràfic hi va haver el llançament de la cartera mòbil ARK. Aquí teniu tot el que necessiteu saber sobre aquesta cartera mòbil única.

cartera arca

ARK ha llançat la seva tan esperada cartera mòbil ARK que es pot utilitzar per votar un delegat, enviar o rebre el saldo o simplement comprovar-ne el saldo. No fa gaire, va anunciar la seva col·laboració amb una aplicació comercial descentralitzada líder Blockport que és la columna vertebral tecnològica darrere del Cartera mòbil ARK.

cartera arca

Col·laboració amb Blockport


ark + blockport

Blockport és un joc robust i lliure d’errors que canvia l’intercanvi descentralitzat que constitueix la base de la cartera mòbil ARK. Elimina les incerteses pròpies de les borses convencionals i facilita el comerç amb monedes convencionals com l’euro. Això és supervisat directament per no menys que el director financer Lars Rensing de la ARK. Espereu més aprofitament tecnològic dels canals Blockport com en el cas de la cartera mòbil en el futur.

Principals característiques

Amb aquesta aplicació de cartera mòbil kickass podeu fer moltes coses amb una sola aplicació. Podeu importar una frase de contrasenya existent simplement mitjançant la funció QR o escriure o enganxar la vostra contrasenya. Podeu crear una frase de contrasenya nova, podeu establir un codi PIN per restringir l’accés al perfil i mantenir-lo segur. Us proporciona tots els tipus bàsics de transaccions com enviar, rebre, votar i deixar de votar un delegat. L’aplicació es pot connectar tant a mainnet com a devnet i posa a la vostra disposició l’opció de connectar-vos als diferents perfils per a adreces o xarxes ARK. Podeu afegir contactes nous i començar a fer transaccions amb ells fàcilment. Hi ha una opció per comprovar el saldo total de totes les adreces ARK. Una altra gran característica que proporciona és fer còpies de seguretat de la cartera, el PIN és tot el necessari per desxifrar les dades i accedir-hi. Podeu canviar el vostre PIN sempre que vulgueu. Finalment, si us preocupa i voleu suprimir totes les dades per alguna raó, podeu fer-ho amb l’opció Clear Data. També mostra els preus de mercat actuals amb un informe sobre els moviments setmanals. A més, us proporciona una visió general de l’estat de la xarxa amb una opció per canviar també el parell. Admet mostrar les dades en diverses monedes FIAT.

Properes funcions

A més, aquest és només el llançament bàsic. En els propers temps, la cartera mòbil ARK tindrà més funcions que inclouen un tema fosc, el suport del suport Ledger Nano S mitjançant el cable o l’adaptador On The Go. També pretén afegir tipus de xarxa personalitzats a l’usuari on l’usuari pugui afegir la seva pròpia cadena basada en ARK, per exemple Kapu, Blockpool, etc., amb la mateixa adreça IP. El passador que s’utilitza ara per controlar l’accés se substituirà opcionalment per l’opció d’identitat d’empremta digital. T’enviarà notificacions de cada transacció que facis. Us proporcionarà funcions en el vostre propi idioma local i no només l’anglès i l’usuari podrà guardar la seva contrasenya generada al pdf. Aquestes funcions combinades superaran qualsevol altra aplicació de cartera mòbil.

El codi de l’aplicació de cartera

No cal que sincronitzeu la vostra aplicació també, només cal que obriu l’aplicació i comenceu amb el vostre negoci. És una aplicació híbrida que té el mateix codi per a iPhone i Android per ajudar-vos al desenvolupament coordinat que es fa mitjançant Iconic Framework i la pròpia API Typescript d’ARK que us permet interactuar amb la xarxa ARK mitjançant el vostre telèfon mòbil des de qualsevol lloc i en qualsevol moment..

Com assumirà els errors l’equip?

A més, la cartera mòbil acaba de llançar-se en la seva versió beta i pot tenir alguns errors per ara. Tingueu en compte mentre els eliminem ràpidament. Si us plau, feu-nos saber els errors que trobeu a Github i nosaltres ens en farem càrrec.

Com mantenir la cartera segura?

Per últim, no us oblideu de desar la contrasenya generada en un tros de paper o en un dispositiu USB i provar-los amb petits dipòsits abans de fer transaccions grans. No oblideu que les frases de pas són responsabilitat vostra, així que no les perdeu.

Feu-nos saber les vostres opinions sobre bitcoin’s el 2018 als comentaris següents o escriviu-nos a [email protected]

El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me