PhoenixDAO: una plataforma descentralitzada d’identitat digital que atorga recompenses als usuaris

PhoenixDAO, una plataforma descentralitzada i de font oberta basada en la identitat digital, va anunciar el llançament previst del seu mercat d’esdeveniments DApp, que proporciona llistats i un mercat per a entrades d’esdeveniments (tant gratuïtes com de pagament) abans de finalitzar el primer trimestre del 2021. llançament beta del Staking DApp actualitzat de Phoenix DAO.

Llançat el 2020, PhoenixDAO té com a objectiu eliminar els casos de manipulació de balenes mitjançant el seu DAO personalitzat. La plataforma utilitza un enfocament de governança basat en la comunitat, que dóna als titulars de símbols la possibilitat de crear i votar propostes sobre projectes i DApps que es construiran a la plataforma. PhoenixDAO funciona amb les seves fitxes natives, PHNX, que també s’utilitzen per votar. 

Com es va veure més amunt, el PhoenixDAO consta de dues parts principals: el DAO (per a governança) i el DApps (utilitat), que dóna veu als usuaris en la presa de decisions mitjançant el testimoni PHNX

Al centre de PhoenixDAO hi ha el DAO, o organització autònoma descentralitzada, que és el protocol de governança de la xarxa. Segons un comunicat, el DAO permet la participació de la comunitat en la votació de propostes com es va esmentar anteriorment i també comparteix subvencions a projectes que beneficien l’ecosistema PhoenixDAO.. 

Al llançament, l’equip de PhoenixDAO va llançar una campanya de participació en col·laboració amb Ferrum Network, seguida ràpidament per l’equip que va llançar el seu primer dApp de participació insígnia Q3 2020 i s’espera que llanci el seu segon Event Marketplace a finals d’aquest trimestre. El següent del full de ruta és un NFT Marketplace que arribarà a finals d’any.


La participació a la plataforma és possible de dues maneres: ja sigui mitjançant el DApp d’aposta Spot o proporcionant liquiditat a Uniswap. La participació en apostes al punt DApp ofereix als usuaris la possibilitat de guanyar fins a un 20% APY, pagat en PHNX. Començat al juny, els usuaris també ho poden fer bloquejar / proporcionar liquiditat al PHNX Uniswap LP durant un mes per obtenir recompenses ETH / PHNX. 

L’èxit del DAO no es pot subestimar ja que la liquiditat i els volums de la plataforma augmenten des del començament de l’any. El 14 de febrer, PhoenixDAO va trencar el seu alt volum de 24 hores a Uniswap i altres borses cotitzades a 950.000 dòlars, mostrant el potencial de la xarxa. El grup de liquiditat Uniswap (PHNX / ETH) va establir dimecres aquesta setmana una liquiditat màxima històrica de 394.700 $. 

Una altra fita fantàstica assolida avui $ PHNX titulars supera els 1000 on @eterscan! &# 128640;

Això, juntament amb més de 300.000 dòlars, ara al PHNX: ETH #Uniswap LP &# 128293;#cryptocurrencies #Crypto pic.twitter.com/0WWSmunk99

– PhoenixDAO (@phnxdao) 15 de febrer de 2021

No obstant això, PhoenixDAO també s’ha obert a una àmplia gamma de socis de l’ecosistema de criptomonedes, des de màrqueting fins a desenvolupadors. PhoenixDAO va anunciar una associació, a mitjan 2020 amb Ferrum Network, un proveïdor de carteres criptogràfiques per millorar la identitat digital de la seva cartera Sub-Zero. Ferrum Network és una xarxa descentralitzada amb una proposta de valor única: “en lloc de centrar-se en monedes noves, pot representar monedes en altres xarxes”.

L’associació es va seguir ràpidament amb aliances de màrqueting amb LunaPR i Crypto Daily preparant-se per trencar el mercat de governança DeFi i DAO. El col·laboració amb Luna PR, una empresa mundial de màrqueting i publicitat fintech, anunciada dimecres, té com a objectiu reunir el mercat i crear confiança i creença que el sistema PhoenixDAO guanyarà el mercat. 

“La marca és imprescindible per a qualsevol indústria”, diu una declaració de PhoenixDAO. “Sense una imatge pública, cap organització pot sobreviure en aquest mercat competitiu”.

Després de l’èxit de les proves del DAO, ara està més a prop que mai de llançar-lo, un cop publicat, serà el primer pas per veure desenvolupadors de tot el món que es basen en l’ecosistema PhoenixDAO. Més endavant, el 2021, l’equip compartirà detalls sobre el llançament de la botiga dApp. Això també dóna als usuaris l’oportunitat d’obtenir ingressos passius mitjançant la participació, que s’espera el mes vinent. 

M’alegro de comptar amb el vostre suport @Tecryptomist! Tens molta raó, de fet.

Gaudeix dels avantatges de la nostra aposta ara amb V2 out el mes que ve! &# 128293; https://t.co/1J75mJ9vKt

– PhoenixDAO (@phnxdao) 19 de febrer de 2021

El testimoni PhoenixDAO, PHNX, actualment cotitza a 0,088997 dòlars, un fort augment del 220% el mes passat, amb un subministrament total de 51.897.138. El límit de mercat total de les fitxes PHNX és de 4.778.869 dòlars, un descens del 7,3% en les darreres 24 hores.

Exempció de responsabilitat: Aquesta és una publicació de pagament. Feu la vostra pròpia investigació relacionada amb l’empresa promocionada o qualsevol de les seves filials o serveis mencionats a l’article. Coingape.com no es fa responsable dels seus danys o pèrdues.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me