MXC Exchange està canviant el futur de la indústria de les criptomonedes mitjançant el desenvolupament del compliment

Abans de la bogeria en els mercats de criptomonedes que va suposar que Bitcoin (BTC) superés el seu preu més alt de la història per establir nous màxims històrics, 23.800 dòlars, ja que en el moment de redactar aquest article, un tema popular estava sorgint a l’espai: el compliment de la seguretat. Al llarg de l’any, diversos reguladors financers han intervingut en diversos intercanvis de criptomonedes a tot el món, com ara BitMEX, a causa d’un deficient compliment normatiu i problemes de seguretat.

El costat lleig del compliment KYC / AML

A principis d’octubre, BitMEX, una plataforma de negociació d’actius criptogràfics, va ser demandada pel Departament de Justícia dels Estats Units i la Comissió de Comerç de Futurs de Mercaderies (CFTC) dels Estats Units per violar la Llei de secret bancari. Poc després de confirmar que tots els fons dels usuaris estan segurs a la borsa, es va produir una enorme sortida de bitcoins en la propera quinzena amb 46.200 BTC i 10.600 BTC retirats de la borsa el 2 i el 7 d’octubre respectivament.

Després d’una llarga saga d’arrossegament, diversos executius sèniors de BitMEX, inclòs el seu CEO, Arthur Hayes, van ser suspesos i acomiadats cordialment dels seus papers a la borsa. Com a un dels swaps perpetus de Bitcoin més grans, els usuaris, els reguladors i les autoritats de tot el món estudien cada vegada amb més intensitat els intercanvis de criptografia i la seva adhesió a la seguretat i al compliment de la normativa.

Ja sigui als Estats Units, el Japó, el Regne Unit o altres mercats principals d’actius criptogràfics, la coherència de les autoritats reguladores resideix en el compliment estricte dels requisits de KYC i en evitar la provisió de canals de blanqueig de diners il·legals i de finançament del terrorisme..


Una nova manera de veure el compliment

La tecnologia i la innovació sempre avançaran més ràpidament que les lleis vigents, d’aquí la necessitat d’harmonitzar. Els proveïdors de serveis de criptomonedes sempre innoven noves maneres de crear un mercat de negociació de manera adequada al compliment, per mantenir-se dins del criteri dels reguladors i permetre que un mercat més ampli comercie i utilitzi criptomonedes..

Per exemple, MXC Exchange, un dels 10 primers mercats de negociació de futurs de Coingecko , és coneguda per la seva estricta adhesió a la normativa global KYC // AML per donar una experiència fluida i fluida als seus usuaris.

“El compliment i la seguretat és la clau per tenir un intercanvi de criptomonedes estable i que funcioni. La prova més gran que afronta el mercat d’actius criptogràfics el 2020 no és la prova del mercat, sinó la manera de dur a terme l’operació de compliment de la seguretat a tot el món ”, explica Alex Zha, director d’operacions globals d’intercanvi MXC..

Llançat el 2018, MXC ha obtingut diverses llicències, inclosa la llicència MTR estoniana, la llicència Business Money Service dels EUA, la llicència de conformitat australiana, la llicència MSB canadenca i la llicència suïssa. L’obtenció de llicències locals per dur a terme el compliment o operacions de criptoactius a la seva plataforma ha permès una base de mercat més àmplia per a MXC Exchange en aquests països..

Amb una sèrie de reguladors que respiren el coll MXC Exchange, els usuaris se senten segurs operant a la plataforma, amb prop de 1.000 milions de dòlars en volums comercialitzats diàriament.

Dos pèsols en una beina: seguretat i compliment

És molt difícil tenir un intercanvi de criptomonedes competent si falla el compliment o la seguretat. Aquest ha estat un problema important en el món de les finances descentralitzades (DeFi), on, malgrat que els intercanvis descentralitzats (DEX) circumval·len l’obstacle de compliment, la seguretat ha fallat les aplicacions una i altra vegada.

Els intercanvis centralitzats no han tingut un rendiment millor amb la criptomoneda de milers de milions de dòlars robada en pirates informàtics entre intercanvis. No obstant això, alguns intercanvis com Coinbase, Gate.io i MXC Exchange han pres mesures addicionals per garantir protocols de seguretat màxims a les seves plataformes. El darrer inclou empreses de protecció de seguretat de cinc homes per protegir els actius dels usuaris: KnownSec, SlowMist Technology, Palmim Technology, Beosin i Chainsguard.

Fins ara, MXC Exchange encara no ha perdut cap moneda en un atac de seguretat a la seva plataforma. Aquests antecedents de seguretat tan impressionants han situat l’intercanvi en la classificació de la puntuació de ciberseguretat de Coingecko amb una puntuació global de 9,5. Això fa que sigui més elevat en seguretat que els intercanvis coneguts com Binance, Huobi, Gemini i Coinbase Pro.

MXCImatge: rànquings de Coingecko Cybersecurity Score

Per millorar el seu compliment, seguretat i serveis als seus clients, MXC Exchange també va anunciar una associació amb BlockRating, una empresa especialitzada en la classificació d’actius digitals, equips, projectes i intercanvis. L’associació pretén augmentar la transparència en l’ecosistema criptogràfic, un anunci llegeix.

Auditories de tercers

A part de disposar de protocols de seguretat sòlids, els proveïdors de serveis de criptomoneda també han de dur a terme auditories de codi consistents per detectar qualsevol error o problema. Les auditories de seguretat milloren el compliment i la seguretat general d’una plataforma. CertiK, una empresa d’auditoria de contractes intel·ligent, ha vist augmentar les seves participacions amb l’augment de la demanda de serveis d’auditoria de tercers en els productes DeFi el 2020.

MXC Exchange va arriscar-se amb “Copper Leakage Bonus” a SlowMist Zone, una empresa de seguretat de tercers com a soci d’auditoria. L’empresa s’especialitza en seguretat d’intel·ligència d’amenaces i seguretat contra el robatori de xifres, cosa que garanteix que l’intercanvi estigui operant de manera segura en tot moment.

Tir de partida

El compliment i la seguretat són les pedres angulars de qualsevol bon intercanvi simbolitzat pel boig creixement de MXC Exchange. L’elevat nivell de compliment dels requisits de KYC / AML és clau per evitar casos de blanqueig de diners i trencar la llei de secret bancari en una borsa. A més, els intercanvis de criptomonedes tenen més possibilitats d’expandir-se a altres mercats locals de diverses nacions si segueixen alts estàndards de compliment i seguretat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me